SON DAKİKA
SON DEPREMLER

39 Esrar Paketiyle Yakalandı, Serbest Kaldı

39 Esrar Paketiyle Yakalandı, Serbest Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı belirlenerek operasyon düzenlenen bir kişi, satışa hazır 39 paket esrar maddesi ile birlikte yakalandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre;  Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerimizce uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen M.S. adlı şüphelinin evine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada 39 adet paket halinde satışa hazır esrar maddesi ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek bulundu.

Şüpheli soruşturmanın ardından sevk edildiği Doğanşehir Adliyesinde adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (6 ay önce)
    Demek ki alt limit 40 paket. Bunu da öğrenmiş olduk. Nasılsa af çıkacak içeri alın bir kac Ay yatsın.. Allah adalet terazisi den kaçanlara bildiği gibi yapsın. Her yer uyuşturucu kaynıyor Malatya'da her gün olay var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (6 ay önce)
    Işmi vardıki kaybolsun. Sanayici niye zorlanıyor ki Suriyeliler depremde kaçtı değilmi...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 ay önce)
    hocam bu tarz haberleri gencler okuyor kafalarinda olusan algi bambaska oluyor sanki bu tarz seylerin sucu yokmus gibi sehir efsaneleri dönüyor.gecenlerde bir parkta genclerin konusmasina denk geldim şu adam mafya bi sürü cinayeti var ama adam disarda geziyo bunu duyan genc en ufak kafgada bicak silah kullaniyor boyle bisey yok hakim savci degilseniz olayi asli astari bilinmeden kim kimi nerde nasil kullanmis yem etmis bilinmeden yargi vermeyin bir insan okadar uyusturucuyla yakalaniyorsa krali olsa kurtulamaz olay farklidir bunu dikkate alin bir ulkenin en degerli evlatlari doktorlar hakimler savcilar emniyet mensuplari askerler ve gazetecilerdir bilim adamlari dahi bunlardan sonra gelir ..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş senin o dediğin kanun ve kuralın tıkır tıkır işlediği Avrupa ülkelerinde geçerlidir. Daha düne kadar adalet sarayı rüşvet tarifesi yayınlandı sen nerede yaşıyorsun?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Asker ve polisler bilim adamlarından önce gelir demek nasıl bir kafa yapısı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sagligin ve adeletin olmadigi bi yerde insan varolamaz bilim insanlik icindir insanin olmadigi yerde bi anlami olmaz tv de topkek yiyip sosyal medya yayginlastiktan sonra isimlerini duydugunuz her kaynagi amerikadaki bir kutuphanenin icindeki kitabi gosteren insanlar doktordanda hakimdende savcidadanda cok cok sonra dikkate alinir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (6 ay önce)
    Adamın üzerinde 40 paket uyuşturucu çıkıyor ve serbest bırakılıyor var mı böyle bir şey.. Sanki Bilerek isteyerek yapıyorlar bunu, gitsin satsın biraz daha bağımlı insan yetişsin diye.Muhammet Yakutun, Pekerin açıklamalarına inanıyorum. Bu ülkede bile isteye uyuşturucuya izin veriliyor. Bende kendim polis ve savcılardan duyduğum kadarıyla malesef ki çok kötü bir oyunun içerisindeyiz. Çoluğunuzun çocuğunuzun başına bir iş gelirse verdiğiniz oyları ve savunduğunuz bu sistemi bu adamları düşünün. Ve lütfen biraz olsun aklınızı başınıza alın, kandırılmayın daha fazla, her dua ezberleyenden müslüman olmaz..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ALİ (6 ay önce)
    Bir kişinin tutuklanması için ne yapması gerekiyor bu nasıl iş anlamak çok zor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Bunun adı satıcı değilim içiciyim. Kanunları bir yıllık polise bile sorsanız size neyin nasıl olması gerektiğini anlatır. Bunu yakalayan polisler evrak işlerini halledemeden bu adam nöbetçi hakime içiciyim der ve eski suçları durumuna göre adlı kontrol alır yargılama devam eder. Bakınız terör örgütü üyeliği 10 yıl ile başlar. Ve diğer katalog suçların cezası bellidir. Hırsızlık uyuşturucu katalog suç olmalı. Çete katalog suç olmalı. En az cezası 10 yıl ile başlamalı. Aksi takdirde kötü insanların çekineceği bir durum kalmıyor. İyi insanlar düzgün düzenli bir hayat yaşayamıyor. Neden bu suçların cezasının ağır olmadığını da belirtelim. Ceza evlerinde yer yok. Sürekli denetimli serbestlik kriterlerini değiştirip kapsam genişletiyorlar. Bunu da denetimli serbestlik bürolarında çalışan kişilere sorsanız hemen durumu yanlış uygulamaları belirtirler. Maalesef suçluları cezalandıracak veyahut korkutacak cezalar yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)
    Adalet bumu şimdi milletin çoluğunu çocuğunu zehirleyen bu şahsı serbest bırakanı sorgulamak lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adalet de bu, Kalkınmada bu ! Ne bekliyordun ? Serbet bırakanı sorgulamak demişsin, Çık çık... en tepeye çık ! Baskı altındakilerini sorgulamak en kolayı. Boş ver, ezanlar susmaz, bayraklar inmez.... Devamke....
    %100
    %0
    Yanıtla