SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçarken Çıkmaz Sokakta Kıstırıldılar

0
Güncellendi - 2021-04-23 23:12:44
Polisten Kaçarken Çıkmaz Sokakta Kıstırıldılar
A- A+ PAYLAŞ

ARAÇTAN İNİP KAÇARKEN HAVAYA ATEŞ AÇAN POLİSLER YAKALADI.. Fahri Kayahan Bulvarı'nda polisin dur ihtarına uymayıp kaçmaya başlayan otomobil, kovalamaca sonucu çıkmaz sokakta kıstırıldı. Otomobilden inip kaçmaya çalışan ve sabıkalı oldukları bildirilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Polis ekipleri, içerisinde iki kişinin bulunduğu 44 FB 866 plakalı otomobili şüphe üzerine Fahri Kayahan Bulvarı'nda durdurmak istedi. Araç ihtara uymayıp kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca; Fahri Kayahan Bulvarı, Paşaköşkü İsmet Paşa Caddesi, Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde TOKİ 1-1 konutlarının bulunduğu bölgede sona erdi. Kovalamaca esnasında şüpheli araç, kaçarken Paşaköşkü İsmet Paşa Caddesi üzerinde ekip aracına da çarptı.

Peşlerini bırakmayan sivil ekip otosundan kurtulamayan şüpheliler, TOKİ 1+1 konutlarının yanında ara sokağa dalınca karşılarına duvar çıktı ve çıkmaz sokağa girdiklerini anladılar. Ekip araçları arkalarında olunca geri gidemeyen şüpheliler otomobili bırakarak yokuş aşağı yaya olarak kaçmaya başladılar. Ekip aracındaki sivil polisler de peşlerinde koştu ve kovalamaca sonunda 2 şüpheliyi yakaladı. Kovalamaca esnasında polisler havaya uyarı ateşi de açtılar. Kovalamaca esnasında bir polisin kollarında ve dizinde hafif yaralandı.

İki şüphelinin ehliyetsiz oldukları için kaçtıklarını söyledikleri belirtilirken, şahısların poliste suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Şüpheliler gözaltına alınırken, başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ÜMİT (3 yıl önce)
    Kendi hayatlarını düşünmedikleri gibi toplum huzurunu da kaçırıyorlar.Umarım gerektikleri cezayı alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Amerika da olsa kevgire çevirirlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Bu da yeni moda polisde kaçmak ecelde ve Türk polisinde kurtulus yok yarım akılılar polislerde kovalıyor size yazık değilmi bir kurşuna bakıyor avurpada Türk polisi kadar yetkisiz ülke yok polisin yetkisi olmalı o zaman kaçma olayı olurmu
    0
    0
    Yanıtla