SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, Nihayet 6 Puanlık Bir Maçı Kazandı:2-1

0
Güncellendi - 2021-04-26 07:14:54
HYMS, Nihayet 6 Puanlık Bir Maçı Kazandı:2-1
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, kendi sahasında MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Her iki takımın birer topunun direkten döndüğü karşılaşmada, ev sahibi ekip 55. dakikada Adem Büyük ve 78. dakikada Tetteh'le gol bulurken, Ankaragücü'nün tek golü 90+3'de penaltıdan Paintsil'den geldi. Karşılaşmanın 65. dakikasında Ankaragücü'nden Geraldo kırmızı kart gördü.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Ümit Öztürk (Hakem), Ismail Şencan (1. Yardımcı Hakem), Osman Gökhan Bilir (2. Yardımcı Hakem), Kutluhan Bilgiç (Dördüncü Hakem), Arda Kardeşler (VAR), Yasin Kol (AVAR)

HELENEX YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 17. Teenage Lingani Hadebe, 20. Ahmed Ildiz, 21. Moryke Fofana (Dk.84 12. Aly Malle), 26. Semih Kaya, 45. Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 57. Issam Chebake, 61. Zeki Yavru (Dk.85 6. Afriyie Acquah), 77. Mustafa Eskihellaç (Dk.67 4. Stephen Patrick Mallan), 90. Kubilay Kanatsizkuş (Dk.67 19. Benjamin Tetteh), 99. Adem Büyük (Dk.79 9. Umut Bulut),

YEDEKLER: 1. Abdulsamed Damlu, 4. Stephen Patrick Mallan, 6. Afriyie Acquah, 8. Fernando Ruben Zuqui, 9. Umut Bulut, 12. Aly Malle, 24. Olcay Şahan, 19. Benjamin Tetteh, 27. Eric Ndizeye, 92. Bülent Cevahir

TEKNİK SORUMLU: Irfan Buz

MKE ANKARAGÜCÜ: 1. Korcan Çelikay, 70. Stylianos Kitsiou, 13. Ante Kulusic, 2. Michal Pazdan, 8. Tiago Miguel Baia Pinto (Dk.81 77. Emre Güral), 42. Idriz Voca (Dk.60 29. Hermenegildo Da C Paulo Bartolomeu- Geraldo), 24. Ibrahim Akdağ (Dk.87 18. Şahverdi Çetin), 11. Saba Lobjanidze (Dk.60 89. Atila Turan), 88. Endri Çekiçi (Dk.81 97. Embiya Ayyıldız), 20. Alper Potuk, 28. Joseph Paintsil

YEDEKLER: 25. Ricardo Henrique Schuck Friedrich, 89. Atila Turan, 4. Erdi Dikmen, 16. Ali Kaan Güneren, 35. Daniel Lukasik, 18. Şahverdi Çetin, 14. El Hadji Assane Diousse, 29. Hermenegildo Da C Paulo Bartolomeu, 77. Emre Güral, 97. Embiya Ayyildiz

TEKNİK SORUMLU: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk. 55 Adem Büyük, Dk. 78 Tetteh (Helenex Yeni Malatyaspor), Dk. 90+3 Paintsil- Penaltı (MKE Ankaragücü)

KIRMIZI KART: Dk. 65 Geraldo (MKE Ankaragücü)

SARI KARTLAR: Mustafa Eskihellaç, Adem Büyük (Helenex Yeni Malatyaspor), Endri Çekici, Kulusic, Paintsil, Kitsiou, Embiya Ayyıldız (MKE Ankaragücü), 

Dakika 2: Ankaragücü atağında, ceza sahasına giren Alper Potuk'un plase vuruşunda top üstten auta gitti.

Dakika 4: Ankaragücü tehlikeli bir atak geliştirdi. Soldan son çizgile inen Endri Çekiçi'nin ortasına, gerilerden gelen Lobzhanidze vurdu. Sert şutta Ertaç gelen topu iki hamlede alabildi.

Dakika 6: Adem Büyük'ün geriye çıkardığı topa ceza yayı üzerinden Ahmet Ildız vurdu, kalecide kaldı.

Dakika 12: Mustafa Hellaç'ın pasıyla Chebake sağdan ileri çıktı, ortaladığı topa Kubilay Kanatsızkuş'tan önce savunma müdahale etti.

Dakika 21 PENALTI BEKLENTİSİ: Yeni Malatya'nın kazandığı korner atışını Zeki Yavru kullandı. Top ceza sahasına gelirken, topa hamle yapan Semih Kaya yükselirken, İbrahim Akdağ'ın belinden itmesi sonucu yerde kaldı. Yeni Malatyaspor penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 22: Sağdan Mustafa Eskihellaç hareketlendi, son çizgiye indi ve ortaladı. Kubilay Kanatsızkuş hamle yaptı. Savunmaya çarpan top kornere çıktı.

Dakika 23: Korner atışından gelen topu defans uzaklaştıramadı, Ahmet Ildız'ın volesi farklı şekilde aut.

Dakika 33 DİREKTEN DÖNDÜ: Ankaragücü atağında top direkte patladı. Sağdan Kitsiou ceza sahasına sokuldu, çaprazdan sert vurdu, top direkten döndü.

Dakika 34: Yeni Malatya atağında Fofana soldan ceza sahasına girmek isterken, Kulusic'in müdahalesiyle yere düştü. Hakemin kararı serbest vuruş.

Dakika 35: Atışı kullanan Zeki Yavru direkt kaleye vurdu, barajı aşan top üstten aut.

Dakika 41: Yeni Malatya'nın soldan kullandığı korner atışından gelen topa Kubilay kafayı vurdu, yerden seken topu kaleci aldı.

Dakika 42: Yeni Malatyaspor soldan Fofana ile geldi. Bu futbolcu ceza sahasına girdi ve çok sert vurdu. Kaleci, topu son anda kornere çelerek gole izin vermedi.

Dakika 43 DİREKTEN DÖNDÜ: Korner atışını Karim Hafes kullandı. Gelen topa Kubilay yükseldi kafayı vurdu, top üst direkten çizgi önüne düştü. Seken topa yakın mesafeden Fofana rövaşata yaptı, üstten aut.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 kapandı.

Dakika 47: Konuk takım soldan tehlikeli geldi. Alper Potuk, son çizgide ortaladı, Lobhanidze hamle yaparken Semih müdahale etti ve kaleci Ertaç topu aldı.

Dakika 49: Kubilay, Kulusic tarafından faulle durduruldu. Serbest atışı Karim Hafes kullandı. Ortaladığı topa rakip savunma müdahale etti.

Dakika 51: Ankaragücü ceza çizgisinin hemen yanında serbest vuruş kazandı. Endri Çekiçi'nin kullandığı atıştan gelen topu Adem Büyük karşıladı, sonra top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 55 GOL: Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ün golüyle öne geçti. Malatya atağı Fofana ile başladı. Bu futbolcu Karim Hafes'i gördü. Mısırlı futbolcunun ortaladığı topla penaltı noktası çivarında buluşan Adem Büyük, kafayla yere doğru vurdu, seken top ağlarla buluştu:1-0

Dakika 58: Alper Potuk'a gönderilen topu engellemek isteyen Karim Hafes, dengesini kaybetti ve saha kenarındaki reklam panosuna çarparak kısa bir sakatlık geçirdi.

Dakika 65 KIRMIZI KART: Ankaragücü'nde oyuna 60. dakikada Idris Voca'nın yerine dahil olan Geraldo, Karim Hafes'e yaptığı sert müdahalenin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dakika 70: Ankaragücü paslaşmalarla ceza sahası önüne yaklaştı. Yay üzerinde topla buluşan Paintsil vurdu, yumuşak vuruşu Ertaç'ta kaldı.

Dakika 74: Ankaragücü atağında İbrahim Akdağ topu ceza sahasına gönderdi, Pazdan çevirdi. Paintsil'in kafa vuruşunda Ertaç köşeye giden topu müthiş bir refleksle çeldi. Pozisyon bittikten sonra hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 76: Pinto'nun soldan gönderdiği topa Paintsil hareketlendi, Ertaç'ı da çalımlayıp vurdu, top kaleyi tutmadı.

Dakika 78 GOL: Yeni Malatyaspor çok adamla atağa kalktı. Adem Büyük, ceza sahasında buluştuğu topu gerideki Mallan'a çıkardı. Mallan pasını sola aktardı. Tetteh, gelen topu kontrol etmeye çalışırken dengesini kaybetmesine rağmen vurdu ve direğe çarpan top ağlarla buluştu:2-0

Dakika 83: Ankaragücü korner atışı kullandı. Emre Güral soldan kaleye ortaladı, Ertaç'ta kaldı.

Dakika 88: Ahmet Ildız'ın ceza sahası yayı üzerinden kaleye çektiği şutta Kaleci Korhan güçlükle uzaklaştırdı, dönen topa hamle yapan Tetteh ofsaytta kaldı.

Dakika 89: Ankaragücü atağında Emre Güral ceza sahasına girmeden sert bir şut çıkardı. Ertaç kornere çeldi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+3 PENALTI- GOL: Ankaragücü'nün sağdan kullandığı taç atışından gelen topu ceza sahasında kontrol etmek isteyen Alper Potuk, Harim Hafes'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Paintsil kullandı ve penaltıyı gole çevirdi:2-1

Karşılaşma 2-1 Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

65 yorum yapılmış

  • Eray (3 yıl önce)
    Bizim için evimizdeki kayseri ve hatay maçları 6 puan aldikmi bu ligdeyiz rakipler birbirleriyle oynuyor, bir sözüm şu gaziantep takımına malatya ya gelince çift motor takip oynayan, golü bulunca hareket çekerek sahayı gezen kenan ve bugün ilk şutu 49. Dk da çeken antep fark 2 olunca dostlar beni pazarda görsün diyen antep ne yaran var malatya da inşallah elimize düşersin birgün
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Sy malatyalılar boş konuşanlar ve karnı ağrıyanlar var onları görmezden gelelim bu güzel günün tadını çıkaralım bana ne liderden ondan bundan yeterkı mmalatyamız ligde kalsın ALLAHIN izniyle o da oldu sayılr bütün gerçek Malatyalılara hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)

    Tebrikler takım,

    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Sevgili Malatya li lar Malatya Düşmez İşte size sebebi iyi okuyun Kasımpaşa fener e yenildi ve Bay geçecek . K.pasa-Alanya Erzurum-K.paşa K.paşa -Mke Sivas-k.paşa ...... Erzurum-Başakşehir Fener-Erzurum Erzurum-K.paşa Alanya-Erzurum ve son hafta Erzurum Bay ........ Erzurum-Başakşehir Basaksehir-Mke Sivas-Başakşehir Basak-Kayseri Rize-Başakşehir .... Mke-G.antep Basak-Mke Mke -Fener K.pasa-Mke ve Mke-Alanya Kayseri -Denizli Malatya-Kayseri Kayseri-G.antep Basak-Kayseri Ve Kayseri-Fener Kilit takım Gençlerbirliği Hatay-Gençler Gençler -GS Karagumruk -Gençler Gencler-Göztepe ve Trabzon -Gençler Malatya nasıl Düşsün 1 galibiyet 1 beraberlik bile yetebilir Sivas-Mlt Mlt-Kayseri Rize-Mlt Mlt -Hatay GS -Mlt Varın İstatistiği siz yapın. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek34 (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sen, puan alamazsan küt diye düşer. Bilmezmisin... Geç bunları...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Takımımızı tebrik ediyorum, uzun zamandır ilk defa bir 6 puanlık maç aldık ve çok mutluyuz. Maçtan önce zorlanacağımızı daha gerçekçi olursak 1 puan başarı olur diye düşünüyordum çünkü biz rakiplerimizden puan almada en çok zorlanan takım durumundayız. Bütün oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Egenize ayaklariniza saglik tesekkurler isallah sivas macindan puan alirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Erzurum havlu atana kadar bize rahat yok.uykusuz gecelere devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Bir kez olsun Susun ve Sadece Alkışlayin! Tebrik etmesini öğrenin Maşallah demesini bilin! HEC be şey begenmiyonuz Yeter Artık Saygı Duyun Bu takım bu ligde Kalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ist (3 yıl önce)
    Bu sene ligde kalalım seneye Allah büyüktür. Geçen seneden ders çıkarmadık bari bu seneden ders çıkaralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MESELA (3 yıl önce)
    Hadi beyler sivasdan en az 1 puan burda kayseri galibiyeti ile bitirelim ligi baraj 44 olur diyor TRT spor 4 puan daha hadi canlar hadi
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    yükseliş dönemini yaşıyoruz.bu hafta inanılmaz keyif aldım.bize be keyfi yaşatan tüm ekibe teşekkür ediyorum.takım ruhu oturdu artık.defansımız harika.bence bu hızla en az üç maç daha alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Ey değerli hemşerilerim bu oyun la zor ya 5dk daha olsak nolurduu
    0
    0
    Yanıtla
  • fanatik malatyasporlu (3 yıl önce)
    guzel oyundu cok zevk aldim..40 inci dakikada hefez kaleye sutu cekseydi belki gol olabilirdi onu bostu ama arkadasina pas verdi neticede kazandik ...bir problem var her macta son dakikalar bize soluk aldirmiyor dikkat edilmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Bu galibiyet Malatya mıza hayırlı olsun. Yine de dikkatli olmamız lazım 4 takımın küme düşeceği bir ligde hiç bir şey garanti değildir. Takımdaki görüntü kesinlikle orta sıralarda ligi tamamlayacağız şeklinde. Galibiyette emeği olan futbolcu ve teknik heyete sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    şükürler olsun 6 puanlık maçı kazandık. bundan sonra güzel futbol felan beklemiyoruz puan almak için savaşmak lazım ama rakip 10 kişi kalmış sen umut bulut.u son 15 dakika alıp bizi neden 10 kişi oynatırsın irfan hocam bizi hamza hoca umut,un kariyeri için yaktı bari sen yapma..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı-44 (3 yıl önce)
    Bu kafayla Yeni Malatyaspor, bu sene olmazsa, gelecek senede kesin kümeye düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Allaha şükürler olsun.Bu mübarek günde,mükemmel bir oyunla,Hayati önemi olan bir maçı aldık.Şu son dakika gol olayını gene yaşadık.İlk kez hakemlerle ilgili olarak yorum yapıyorum.Bu kadar uyduruk penaltı olmaz.Hakeme rağmen maçı aldık.Takımı tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Nuri gardaş Allaha şükürler olsun bu maçı aldık ama mükemmel oynamadık. Şu an süper ligde en kötü futbolu oynayan takım maalesef bizim takım. Biraz gerçekçi olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    Hakeme bak hakeme, o nasıl komik bir penaltıydı öyle, emek hırsızı, sonuna kadar zorladı bir gol daha attıracaktı Ankara'ya süre yetmedi. Hakkımız zehir olsun bunlara... ayrıca da Ahmet İldiz'i Zeki'yi Şebek'i izlettiren futbol da olmaz olsun. Bunlar futbolcu ise, ben Maradonayım. Diyeceklerim bu kaadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vasıf (3 yıl önce)
    Yorumları okudum maçıda seyrettim.Oyunda ne yaptığını bilen kaç futbolcu varsa eleştirilmiş. Akuah geziyor, umut sadece koşuyor, malan defansa gelmiyor . Bence ilk yarıdaki tek eksik Tetteh "ti . Kadroda başka kimler var . Ankaragücünde Emre Güral yedek ama bizde öyle bir as yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Saydıgın kişiler son dakika giren oyuncular. Anca bu kadar futbol bilginiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 puan alınmış Ligde kalma imzası böylesi bir günde eleştirmek ayıptır Ne kadar teşekür etsek az hoca ve oyunculara çok teşekürler
    0
    0
    Yanıtla
  • zom (3 yıl önce)
    40 bulduk kırk bin kere maşallah ilk kez böyle bir olumlu yorum yazıyorum Adilin ve futbolcuların yüzünden nerede ise kendi takımımıza düşman olmuşuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Bugün biraz rahat uyuyacağız. Mücadele yi beğendim. İnanmak kazanmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bu maçı kazanmamızdaki en büyük etken Aquah'ın ilk 11 de oynamaması. Haftalardır bilerek oynamıyor çünkü. İrfan hocanın da bunu hemen sezmesi ayrı bir başarı ve tecrübe bence. Tüm oyuncuları tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru.aquah takımı sabote ediyor. Denizli maçında bunu net gördüm.isteyenler özetini izlesin.yenen gölleri denizli maçı.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    arkadaşlar gardaşlarım tadını çıkaralım şu başkandı,bu futbolcuydu etmeyin gurban olam yeter osandık bugün varın rahat uzanın iftarınızı açın gerile gerile yayılın stress yapmayın artık biraz relax olun gurban olam dadını çıkarın düşünmeyin taki sivas maçına kadar rahat olun inşallah takımımız sağlam maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Bayramımız erken geldi bütün hemşehirlilerimizin bayramını şimdiden kutlarım,evet altı puanlık maçtı şükürler olsun aldık,Sivastan 1 puan altın değerinde olur,emeği geçen herkese teşekkür. Hayırlı huzurlu iftarlar kalın sağlık ve huzurla. ???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (3 yıl önce)
    Küme düşme potasındayız, rakibimiz de küme düşme potasında, maç 6 puanlık, 1-0 öndeyiz, rakip 10 kişi kalmış ve şu oynadığınız rezil futbola bakın. Yerimizde başkası olsa hiç affetmez 4-5 tane atar. Bu nasıl bir hoca, bunlar nasıl futbolcular, bu nasıl bir yönetim. Siz kümede kalmaya mı çalışıyorsunuz yoksa küme düşmeye mi çalışıyorsunuz biz gerçekten anlayamıyoruz. Burda İrfan Buz’u destekleyenler çıksın şimdi de konuşsunlar. Maçı farka götürecekken oynattığı rezil futbolu, neredeyse maçı berabere bitireceğini de konuşsunlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen nasil bir taraftarsin beliki malatya maç kazadiği için sen çılgına dönmüşsün çok kızgin oldögun belli hertarafa saldıriyorsun malatya dustu sebindirdi emeyi geçen herkese allah razi olsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn yorumcu öyle oturduğun yerde maç oynanmıyor .Oturduğun yerde tenkit etmekte kolay. Bu maçları oynamak çok kolay değil bir hata nelere mal oluyor.Bakınız 90 artı 3 ‘de verdiğimiz penaltı tamamen hata ve konsantrasyon eksikliği .Yüksek stres her haliyle oyunu etkiliyor.Teknik heyet ve bütün takımın emeklerine sağlık.Kayseri maçından bir puan almamız dahi bizi avantajlı yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başlatma şimdi futbolundan! Millet can derdinde bu güzel futbol derdinde. Bu yorumları yapanların yaş ortalaması kaç Admin? Böyle bir veri paylaşma şansımız var mı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle maçlarda oyundan ziyade skora çalışılır..Oysa Takım iyi de oynadı Daha ne yapsınlar?Diyorsan ki,İlla Futboldan güzel örnekler verelim gerekirse yenilelim diyorsan,Ya kötü niyetlisin ya bu ligdeki alt takımlardan birinin taraftarısın yada elazığlısın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Allah’a şükür rakiplerimizin birini nihayet yendik, Kayserispor’u yenip karambolden bir beraberlik veya galibiyet ile Allah’ın izniyle ligde kalırız. Ertaç’ın ellerine sağlık çok iyi toplar çıkardı. Ankaragücü’nün ve dünükü Beşiktaş’ın penaltılarının yanında Semih ile Fofanın pozisyonları penaltının en alalarıdır. Bu galibiyet aynı zamanda hakemide üzmüştür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Allahına kadar Malatyalıyım ama oynanan oyuna bak sonra dediklerimi düşün.En azından 4-5 futbolcu oyunada arkadaşlarının emeğinede saygısızlık ediyor.Dün Kayseriyi Denizliyi önceki gün Gençlerbirliğini seyrettinmi herhalde anlamışsındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Ligde kalmayı istiyormuyuz. Evet istiyoruz. Kalır isek bu başkan ile yine aynı şeyleri yaşayacağımızı biliyormuyuz. Evet biliyoruz. Lanet olsun içimizdeki Malatya aşkına ve bize Ahmet Ildız ile Zeki Yavru yu aynı takımın orta sahasında izlettiren kadere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (3 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    herşey iyi güzel gidiyorken anlamsız saçma bi penaltı ile 2 li averajı verdik yanarım yanarım ona yanarım umarım bu yediğimiz gol başımıza bela olmaz lig sonunda 2 3 takım kesin aynı puanda bitirir ligi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakem denizli bölgesinden,öyle bir penaltı verdiki Ankaragücü ile ikili averajımızı yedi.Bu hesabı belliki daha önce yapmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • zom (3 yıl önce)
    daha önceden yazdım bir kez yazıyorum Malatyaspor kongresinden karar alınsın yabancı futbolcu transferi yasaklansın yerli genç yeteneklere ve altyapıya yatırım yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Maclar da yesiltepe'de yapılsın mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • yok Beydağı tepesinde yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi güzel bir düşünce ve temenni.Ancak 6 puanlık Ankaragücü maçını almışız takım çok önemli bir rakibi devre dışı bırakmış bunlarla ilgili bir yorum yapsaydın daha isabetli olurdu diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok maçlerı kube dağinda yapalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bir penaltimiz verilmedi, rakibe verilen penaltı uyduruktu,başta İrfan hoca ve oyunculardan Hadebe olmak üzere tüm takımımızı tebrik ediyorum ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Arguvanli (3 yıl önce)
    Bu senede düşmeyiz :))Adil ballı adamsın vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kubilay, Ahmed, Zeki, Mustafa dışarı. Tetteh, Mallan, Acquah, Malle içeri!
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan (3 yıl önce)
    Adem Malatya tabiri ile adam gibi adamsın zaten ağlıyorum ağlıyorum inşallah maçı alırız ama işimiz çok zor defans yaparak 35 dakika gecermi adeta zaman durdu gecermi Allah'ım 35 dakika.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Ey bu işe gönül verenler Malatyaspor taraftarları Allah aşkına bu sezon 4 takım küme düşerde Malatyaspor kümede kalırsa düşenlere haksızlık olmazmı.Ligin en kötü oynayan takımıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlı misin yoksa kökenin belediye başkanlarımız gibi Adıyamanlı mı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (3 yıl önce)Arguvanli isimli kullanıcı yorumuna
    Helal olsun arguvanlı gardaşım ne güzel yorum yapmışsın adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu hakemlerle bu kadar. Ayrıca kötüde olsa hak ederek kazanıyoruz. birde Kazma takımın ritmini bozmasa çok daha iyi olurduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hayırlısıyla bu sezon bitseydi şu chabeke denen lakayit ve sırıtan adam gönderilse.Bunun haricinde diğer futbolcular elinden geleni yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan soykan anisina (3 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Bu sebeki farnol,mina ve danild ile birlikte Erzurum'a gondermeliydik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Oynamayanlari takımdan uzaklaştırın bize bu işe inanmış 11 yürekli insan lazım futbolu isimler oynamıyor yürekli insanlar oynar lütfen anlayalım bizdeki sorun yönetilememe sorunudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Dakkika 40 ...şu ana kadar gol yemediysek bu mucize...ya anladık taktik ve teknik yok...allah aşkına mücadele edin bari...canınızı dişinize takın bari...o da yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    40 dakika Mustafa Eskihallaç şov izledik...kaç tane topu kaybetti sonunda sarıyıda gördü...Hocanın ya uyarması lazım yada çıkarması lazım. Kubilay yüzünden yine 1 kişi eksiğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Şükür kazandık, yukarıda 40 ncı dakikada yazmıştım Mustafa bugün berbat ötesi idi, oyundan çıkınca takım az düzeldi. Kubilay da çıkıp Tetteh yerine girincede golüde attı. Bir 3 puan daha alırsak bu iş bitti gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Bu ligin en kötü takimiyiz ilk yarı nasıl 27 puan aldık anlamış değilim .
    0
    0
    Yanıtla
  • yagiz emre (3 yıl önce)
    Allah rızası için şu duran topları Zeki nin elinden alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    10 gün maç devam etse biz bu takımı yenemeyiz düşünüyorum kimi yeneceğiz ,bu durumun tek sorumlusu ortalarda görünmeyen baskandir,
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Yan top, geri pas, hatalı pas... Şabek mükemmel bir futbolcu... Rakip çok hızlı ve dikine oynuyor... İşimiz zor... İnşallah yeneriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ahmed ve Mustafa’nın halısahaya çıkmış gibi oynamaları, Chebake ve Hafez’in her zaman ki laubali tavırları bizi çileden çıkaracak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    Bence yalnış kadro , Mallan, Aquah , Tettehle başlamalıdı. İnşallah ben yanılırım. Bu maç ölüm kalım maçı.
    0
    0
    Yanıtla