SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış Hazırlığındaki Esnaflara Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-05-16 23:35:52
Açılış Hazırlığındaki Esnaflara Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş ile  Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kademeli Normalleşme kapsamında Pazartesi günü işyerlerini açmak için hazırlık yapan esnafları ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutlayıp çalışmalarında başarılar dilediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan esnaf ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Malatya olarak Ramazan Bayramını huzur içerisinde ancak buruk bir şekilde kutladıklarını belirtti. Başkan Gürkan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hem dini hem de milli bayramlarımızı pandemi salgını ve alınan kısıtlamaların gölgesinde kutladık. Allah’tan dileğimiz ve temennimiz odur ki bu hastalıkların ve kısıtlamaların biran önce son bulmasıdır. Ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da esnaflarımız kısıtlamalardan olumsuz yönde etkilendiler. Hükümetimizin yardımlarının yanında Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde esnaflarımızın yanında olmaya gayret gösterdik."dedi.

Vali Baruş ve Başkan Gürkan, ziyaretleri sırasında esnaflardan gelen çay ikramını da geri çevirmeyerek çay içip sohbet ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Asım (3 yıl önce)
    Şehrin ileri gelenlerinin esnafa pandemi kısıtlaması açılış ziyaretindeki kebapçı ziyareti resmini görünce aklıma İbrahim Tatlıses'in Urfa yıllarını anlatırken babası ciğer satarken kendisininde mangalın başında yele mamo yele diye ...... bağırırdım diye anlatıyordu. Resimden anlaşılan o ki bizimde Urfa'nın geçmiş yıllarını yakalamamıza az kalmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Ya arkadaş bu nasıl bir görüntü Adam sokakta kaldırımı işgal etmiş hiç bir hijyen şartlarına uymadan mangal yakmış kebap pişiriyor Vali ile Belediye başkanı da gitmiş ziyaret ediyor. Bu nasıl bir vurdum duymazlıktır.
    0
    0
    Yanıtla