SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takımı Şampiyon Oldu, 'Malatyalı Simon' Gelecek mi?

0
Güncellendi - 2021-05-31 04:21:56
Takımı Şampiyon Oldu, 'Malatyalı Simon' Gelecek mi?
A- A+ PAYLAŞ

Almanya'nın Köln şehrinin ev sahipliği yaptığı Euroleague Final-Four'da İspanya ekibi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek Turkish Airlines EuroLeague finalinde Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes Basketbol Takımı’nın 44 numaralı formasını giyen Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon,  “Şampiyon olursak uçağın Malatya’ya indirilmesini isteyeceğim” demişti. 

Turkish Airlines EuroLeague finalinde Anadolu Efes, İspanya ekibi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda ilk şampiyonluğunu aldı.  

Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes’in 44 numaralı formayı giymesi nedeniyle  "Malatyalı Simon" olarak hitap edilen ve kendisi de bu hitaptan mutlu olan Hırvat oyuncu Krunoslav Simon 14 Mayıs’ta yaptığı açıklama da; "Kupayı alırsak, daha hava alanındayken uçuş ekibine uçağı Malatya'ya indirmelerini söyleyeceğim." şeklinde açıklama yapmıştı.  

Basketbolda Avrupa’nın en iyisi olan Anadolu Efes’in şampiyonluğu sonrasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, “4*4 lük adam Krunoslav Simon 44 numaranın hakkını vererek atmış olduğu basketlerle kayısıyı da şampiyonluğu da hakketti. 

Kendisini en kısa zamanda Malatya’ya davet ediyor, başarılarından dolayı kutluyoruz. Uçağı da Malatya’ya bekliyoruz.” İfadelerini kaydetti. 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • misafir (2 yıl önce)
    4 sayı kaydetti. Hep 4 hep 4:) 4*4 .
    0
    0
    Yanıtla