SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İşadamının Yaptıracağı Lisenin Temeli Atıldı

0
Güncellendi - 2021-06-15 15:06:30
İşadamının Yaptıracağı Lisenin Temeli Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

HAYIRSEVER İŞADAMI ANNESİNİN ADINA YAPTIRIYOR.. Vali Aydın Baruş, Hayırsever İşadamı Sabri Günata ile Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında protokolü imzalanan 24 derslikli yapılacak olan ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

Yeşilyurt İlçesi Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arazisinde yapımına başlanan 24 derslikli Anadolu Lisesi’nin temeli, kurban kesilerek ve dualar edilerek atıldı.

Okulu 2022 yılı nisan-mayıs aylarında tamamlamayı hedeflediklerini belirten hayırsever işadamının kardeşi Nadir Günata, temelinin atılmasından dolayı mutlu olduklarını ayrıca eğitime destek vermekten onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Beton kalitesinin yüksek olduğunu belirten sorumlu mühendis, kullanılan her betonun numunesi alınarak kalitesinin ölçüldüğünü böylelikle deprem bölgesinde yer alan ilimize kazandırılacak okulun da depreme karşı dayanıklılığının sağlanacağını belirtti.

2022 yılında teslimi planlanan okulun hizmete açılmasının Malatya halkı ve gençlerimiz için oldukça sevindirici bir olay olduğunu ifade eden Vali Baruş, Eğitime %100 Destek Kampanyasına destek vererek okulun yapımını üstlenen Sabri Günata’ya ve Nadir Günata’ya teşekkür etti.

Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine Vali Baruş’un yanı sıra Hayırsever İş Adamı Sabri Günata’nın kardeşi Nadir Günata, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürü Abdullah Erdoğan, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay katıldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Abdullah (2 yıl önce)
    O civarda hiç lise yoktu zaten, yapin yapın. Diğer tarafta onlarca lise var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Delibattalgazi (2 yıl önce)
    başka arazi mi kalma dı da oraya göz diktiniz. Yazık yazık yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (2 yıl önce)
    nedir bu malatyadaki yeşil alana düşmanlık beyler. başka yer mi kalmadı. malatyayı mahvettiniz. kernek parkı- vilayet parkı-soykan parkı. hepsini halletiniz. aman ha su akan bir yer bırakmayın. yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (2 yıl önce)
    Malatya' nın göğsüne saplanmış bir hançer gibi. Yazık Yeşile düşmanmısınız nedir ağaçla alıp veremediğiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Soru (2 yıl önce)
    Okulu yaptığınız yer yalnış hadi bu yalnış yere yapıyorsunuz tam ortasına niye yapıyorsunuz kenarında bir yere yapaydınız yoksa solu sağı için ayrı planlarınızmı var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya4401 (2 yıl önce)
    Yeni çiçek açmış ağaçları kestiler bunun neresi hayır allah bildiği gibi yapsın yazık her yer beton kıyamet alemeti hep.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Okulu yaptırdığınız yere hayran kaldım bayıldım... orası olmaz sumerparkin ortasına yapsaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Bir yere okul yapanın elini öpmek lazım. Ancak okulun yapılacağı yer uygunmu onu da sorgulamak gerekir. Belki de ilerde Malatyalıların nefes alacağı bir alanı park yapıp yeşillendirmek yerine (gerçi öncesi de yeşildi) betona çevirmek ne kadar doğru. Daha uygun alanlar bulunamaz mıydı? Yani burayı okul alanı olarak tavsiye edeni bulup alnından öpmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla