SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Ambulans Devrildi

0
Güncellendi - 2021-06-25 20:17:11
Otomobilin Çarptığı Ambulans Devrildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da üst geçit üzerinde ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ambulans devrilirken, her iki aracın sürücüsü de yaralandı. 

Kaza, Yeşiltepe’den Topsöğüt’e geçiş yolu üzerindeki Devlet Demir Yolları üst geçit kavşağında meydana geldi.  İddiaya göre; O.D.(31) idaresindeki 44 LU 408 plakalı aracı ile seyir halinde iken, üst geçit üzerinde Topsöğüt istikametine dönüş yaptığı sırada aracı ile 112 acil sağlık hizmetlerine ait  S.P. yönetimindeki 44 LZ 897  plakalı ambulansa yandan  çarptı.

Kazada  ambulans devrildi, iki aracın sürücüsü yaralandı.  Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

Başlatılan soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Sehitfevzili (2 yıl önce)
    Şeker fabrikası arkasındaki yeni açılan yolda günde enaz 50 defa kaza kıl payı atlıyor.bu sabah jandarma aracı çok büyük bir kazayı kıl payi atlattı.surati en az 160 vardı.ralli yolu.sabah 6 ve 7 arası kamyonlar ve bimin kamyonları 170 ile geçiyor orası acilen çözüm bulunması lazım.Allah muhafaza çok can kaybı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Bu kavşak dahil bir çok kavşakta insanlar yol üstünlüğü kimde? Dur levhası kime var bilmiyorlar. Aynı kavşakta hergün dur levhasına uymayan araçla karşılaşıyorum. Birde kavşak içindeki aracın yol üstünlüğü olmasına rağmen insanlar ısrarla ve süratle kavşağa giriyorlar ki ambulans itfaiye zaten öncelikli
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    yorumlara baktım çok cahilce o otomobil ambulans devirecek sürati o noktada nasıl yapmış merak ediyorum hız yapması için deli olması lazım çünkü orası çok acayip bir üst geçit 1. vitesden hızlı dönüş yapılmıyor hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    (Bu kaza için söylemiyorum ama) Ambulans şöförlerinin acilen denetimden geçmesi gerek. Trafik ekiplerinden ricamdır. Zira hasta taşımadıkları veya bir hasta almaya gitmedikleri halde sırf egolarını tatmin etmek için geçiş üstünlüklerini kötüye kullanıyor ve seyir halindeki araçları tehlike altına sokuyorlar. Trafik kuralları vs hak getire.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat başkan (2 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Hasta almaya yada hasta götürmüyorlarsa adamlar kendini niye riske atıp ta hızlı gitsin,bosbos konuşmayın adamlar ne yapsın dakikalarla yarışıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Görev bölgesine dönmesi bile bir aciliyet aslında. Çünkü kendi bölgesinde bir vaka çıkarsa kim gidecek? Daha uzaktaki ambulans. Bu durumda birçok sıkıntı ortaya çıkabilir.
    0
    0
    Yanıtla