SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evdeki Kasadan Uyuşturucu- Uyarıcı Madde Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ İŞLETMECİ OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ VE.. Malatya’da Narkotik Şube tarafından yapılan operasyonda, bir evde para kasasında saklanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon sonucu gözaltına alınan 4 şüpheliden, ifadesinde fabrika ve otel işletmecisi olduğunu iddia eden M.F.G. ile M.T. adlı şüpheliler tutuklandı.  

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. 

Yapılan aramada bir evde özel para kasasında saklanmış vaziyette 660 gram Metamfetamin maddesi, ele geçirilirken, arama yapılan diğer adreslerde ise 62 adet yeşil reçeteye tabi hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 560 TL para ele geçirildi. 

Operasyon sonucunda M.F.G., M.T., O.H. ve  G.K.  adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

Sorgularının ardından Adliyeye sevk edilen ve ifadesinde kendisinin fabrika ve otel işletmecisi olduğunu, iyi bir gelirinin bulunduğunu, bu nedenle uyuşturucu satmasına gerek olmadığını öne sürdüğü öğrenilen M.F.G.'nin yanı sıra diğer şüpheli M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucunun çıktığı para kasasının ise M.F.G.’ye ait olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ferik (2 yıl önce)
    Yapmış olduğunuz habere haber niteliği kazandıran şey ismini vurgulamaya çalıştığınız şahıs mı, yoksa operasyon mu? Belli ki ismin kendisi bir marka çekemeyenleri de onun adı üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Haber metnini yazan arkadaşın anlatım bozuklukları için kendini gözden geçirmesini önerin. Ayrıca haberi de kaynağı da doğru yazarsanız adı haber olur. Bu biraz spekülatif bir metin olmuş..(çiğdemm erasln)
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli (2 yıl önce)
    Aslında devlet işkence ile en büyük kelleyi yakalayabilir. ama böyle çerezler işlerine geliyor. yazık ülkenin evlatları heder oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Blade44 (2 yıl önce)
    Allah bu zehiri satan getiren aracı olan bulan kimlerse gün yüzü göstermesin emniyet güçlerimizim ellerine sağlık aman geçit vermeyin gençlerimize yazık üç kuruş kazanacaklar diye geleceğimizi mahvettiler... M.F.G madem zenginsin kasandan çıkan ne ? sen kazandıklarını otur ye ne bu para sevdası böyleleri paralarının gücüyle çıkar.... Sayın Emniyet müdürümüzü ve operasyonu yapan ekibi kutlarım temiz bir Malatya temiz bir toplum için elele vermeliyiz. GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ ELLERİMİZDEN KAYIP GİTMESİN.......
    0
    0
    Yanıtla