SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'da Feci Kaza.. 1 Ölü

0
Güncellendi - 2021-07-12 20:45:45
Doğanyol'da Feci Kaza.. 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol ilçesinde otomobilin çarpması sonucu araç ile park halindeki kepçenin bıçağı arasında kalarak iki bacağı kopan şahıs,  kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Feci kaza geçtiğimiz Cumartesi günü Doğanyol ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; Z.B.  adlı şahıs idaresindeki otomobil ile seyir halinde iken kaldırımda yürüyen Ali Tokay’a (51) çarptı. Kazada otomobil ile yolun kenarında park halindeki kepçenin bıçakları arasında kalan Ali Tokay’ın her iki bacağı da koptu. 

112 acil servis Doğanyol’a helikopter göndererek yaralıyı Malatya’ya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirdi.  Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 çocuk babası Ali Tokay kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

Otomobil sürücüsü Z.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fatih B (3 yıl önce)
    Şu tofaşları trafikten men edin artık, trafik güvenliği, halkın huzuru ve yaşanabilir bir şehir için şu TOFAŞLARI TRAFİKTEN MEN EDİN!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Vallahi şansa yaşıyoruz taşıt sürücüsünü Alacaksin kasıtlı ölüme sebep vermekten atacaksın kodese böyle olmazsa trafikten can kaybimiz her geçen gün artar.merhum kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Dikkatli gitmek varken yazık günah degilmi adamın ölümüne hemde acımasızca bir kazaya sebebiyet verdin çocuklarını yetim babasız bıraktın yollarik kralı olmaz kuralı oluru ogrenemediniz gitti .
    0
    0
    Yanıtla