SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Tetteh'le 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

0
Güncellendi - 2021-07-15 16:16:39
YMS, Tetteh'le 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan Benjamin Tetteh ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Yeni Malatyaspor geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak top koşturan 24 yaşındaki santrafor oyuncusu Benjamin Tetteh ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Transferin ardından kulübün sosyal medyası üzerinden açıklamalarda bulunan Yeni Malatyspor, “Geçtiğimiz sezon kulübümüzde kiralık olarak forma giyen Benjamin Tetteh ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Hoş geldin Benji” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hacibicileblebici (3 yıl önce)
    Sayın editör.. bu haberlerin ulusal basından önce sizin vermeniz gerektiğini düşünenlerdenim..
    0
    0
    Yanıtla
  • gurbet (3 yıl önce)
    33 maçta 6 gol atmiş bir forvet
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adamı gs klübü daha 6 gol atmamışken transfer etmek istemişti. Yüksek fiyatından dolayı vazgeçmişti.Adam Şu anda 23 yaşında. Bu yaşta 6 değil 16 gol atsaydı,zaten Avrupa dan buraya gelmezdi..Geçen yıl kiralıktı.Bu yıl Malatyasporun oyuncusu oldu.Arada fark var.Geleceği olan,klübe iyi para kazandıracak kalitesini ısbat etmiş bir oyuncu.1yada 2 sene sonra anlarsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Hayırlı Olsun İnşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun başkanım...İşi bilen İlhan Cavcav dan sonra sizi bilirim...Alt yapıda inşallah düzelecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin bozdağ (3 yıl önce)
    Cok iyi ve isabetli bir transfer kulubumuze ve malatyaya hayırlı olsun.bu arada mallande transfer edilmis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (3 yıl önce)
    Malatyamıza ve Türk futboluna hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla