SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'er Bin TL Cezayı Yiyince..

0
Güncellendi - 2020-10-09 06:12:37
3'er Bin TL Cezayı Yiyince..
A- A+ PAYLAŞ

Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında kahvehanelerde her türlü kağıt oyununun oynanması yasaklanırken, Malatya’da ruhsatsız bir kahvehanede oyun oynayan 4 şahsa 3'er bin TL ceza kesildi. Cezayı duyan şahıslar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Malatya’da korona virüs tedbirleri kapsamında denetimlere devam eden Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçadağ ilçesinde ruhsatsız bir kahvehaneye baskın yaptı. Gece yarısı yapılan baskında yasağa rağmen iskambil kağıdı ile kumar oynadıkları belirlenen 4 şahsa 3’er bin TL idari para cezası kesildi.

Jandarma ekipleri ruhsatız iş yerini işletmek ve yasağa rağmen kağıt oyunu oynatmak suçlarından işletme yetkilisine de ceza kesilirken, toplamda 25 bin 600 TL idari para cezası kesildi. Ceza kesilen şahıslar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Akçadağlı Akçadağlı olalı böyle bir ceza görmemiş. Peki oynayanlara şunu sormak gerek: Oyun kağıtlarınızı sıfır mı açtınız?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • taylor (3 yıl önce)
    AVM,Çayocakları,Plajlar, Düğünler,Nişanlar,Konferanslar,Toplantılar,Kongreler,taziyeler ,Marketler,Parklar, şenlikler,Lokantalar serbest kahvede oyun yasak onlara da bir formül bulmak lazım. bu işte binlerce kişi ekmek yiyor sonuçta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sule (3 yıl önce)
    Kameradan polisi görünce açık vermiyorlar bazı kahvelerde hala oyun devam ediyor merkezde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    ilçelerde denetim daha kapsamlı.uzak ilçe belediyeleri ve jandarma güzel çalışıyor.merkez ilçelerde faaliyet yok.sanayide otomasyon caddesinde anayolu ağaç yığarak tek şeride düşürmüşler tek araba zor geçiyor.zabıtayı aradık yolu kapatanların çayını icti gittiler :) 2. gün inadına daha çok kapattılar.tekrar aradık zabıta ilgileniyormuş.10gün oldu belki daha fazla.kaza olup biri ölmezse kalkmaz o ağaçlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kahveci (3 yıl önce)
    Papazı bulmuşlar dayılara geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (3 yıl önce)
    Umarım aynı operasyonlar, Malatya merkezde de yapılır. İş hanları birer pislik yuvalarına dönüyor Maliye - zabıta - polis hep birlikte bir uyum içinde çalışmalıdır. Eğer temizliğe maliye ve zabıtalar katılmaz ise başarı gelmez ayrıca kiraya veren iş yeri sahiplerine de yaptırımlar uygulanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • kahvehaneciyi düşünen yok adamın evi kira dükkanı kira borcu var. nasıl çıkaracak bu parayı. o esnafın yerinde olsan anlardın. her yer açıldı kahvecinin ne günahı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet DEVECEL (3 yıl önce)ali baba isimli kullanıcı yorumuna
    Kahvecinin ne günahı var demişsiniz de, ruhsatlı iş yeri işleten esnafın hakkına girmesinden neden bahsetmiyorsunuz? Adam hem ruhsatsız işletiyor, hem gece yarısı bu operasyon yapılıyor. Kahvehanelere ne zaman gece yarısı açık kalma serbestliği geldi?
    0
    0
    Yanıtla