SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3'üncü Etapta İki Galibiyet

0
Güncellendi - 2019-02-12 05:48:35
3'üncü Etapta İki Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, Türkiye Süper Ligi’nde üçüncü etabı 2 galibiyetle tamamladı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Süper Ligi’nde üçüncü etabı Antalya’da gerçekleştirildi.

Müsabakaların ilk gününde istediği sonuçları alamayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci gün müsabakalarını galibiyetle tamamladı.

Güçlü ve büyük bütçeli takımların yer aldığı Süper Lig’de, Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, oynadığı 4 müsabakada aldığı 2 galibiyet sonrası lig tablosunda 10’uncu sırada yer aldı. Turuncu yeşilliler, üçüncü etap sonunda 15 puan topladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımının Türkiye Süper Ligi’nde üçüncü etabında aldığı sonuçlar şöyle:

Antalya Büyükşehir Belediyespor-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 4-0

Girne Amerikan Üniversitesi-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 4-0

Çukurova Üniversitesi-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 1-4

Beylikdüzü MTİ-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 3-4.

Türkiye Süper Ligi’nde dördüncü ve son etap 2 ve 3 Mart tarihlerinde oynanacak. Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımının dördüncü etapta oynayacağı karşılaşmaların programı ise şöyle:

2 Mart

İlk maç bay

İkinci maç Ankara Türk Telekomspor-Malatya Büyükşehir Belediyespor

3 Mart

Fenerbahçe-Malatya Büyükşehir Belediyespor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız