SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

4 Aracın Karıştığı Trafik Kazasında 9 Yaralı

4 Aracın Karıştığı Trafik Kazasında 9 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Tecde- Çırmıhtı yolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.30 sıralarında Tecde- Çırmıhtı yolu un fabrikası önünde meydana geldi. B.A. yönetiminde bulunan 44 ACH 361 plakalı otoyla, B.B. yönetiminde bulunan 44 BR 066 plakalı, A.B. yönetimindeki 34 DR 7322 ve Ü.S. yönetiminde olan 44 ABE 073 plakalı araçla çarpıştı.

Kazada araç sürücülerinden A.B. ve B.A. ile araçlarda bulunan yolculardan A.B, M.B., İ.E.B., A.B.B., Y.E.Y, E.B. ve B.B. yaralandılar.

Hasar gören araçlarda sıkışan bazı yaralılar Büyükşehir Belediyesi İtfaiye görevlileri tarafından araçlardan çıkarıldı.

Yaralıların, kaza yerine gelen ambulanslarla Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldıkları, ilk belirlemelere göre hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Kamera kaydına göre, Çırmıhtı istikametinden gelen beyaz renkli otomobil, karşı şeritteki otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu 4 araç bir birine giriyor.  

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • mirleram (1 yıl önce)
    yaya olmayan dağ başına, mezarlık çevresine bile kaldırım yapan belediye; şehrin göbeğini yapmamış....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz44 (1 yıl önce)
    Millet sabirsiz kardesim,biri sagdan geciyor biri soldan biri yandan cikiyor ne kural var ne kurala uyan,5km yol olsa tek serit 60 km hiz ile git 4 dakika da hedefindesin,niye bu acele bu sabirsizlik trafik sabir kurala uy saygi bitti...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Umut (1 yıl önce)
    Belediyecilik park yapmakla olmuyu çevre yolundan tut eskimalatya Yeşilyurt yolu nu senelerdir ne halde olduğu görüpde görmemezden geliyorlar.... Herşey dörtdörtlükmüş gibi sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • THE IS PORGA (1 yıl önce)
    Kazanın olduğu yola hergün radar atacağınıza yolu genişletin, kaldırım deseniz yok. Yazın tozdan kışın çamurdan geçilmez. Bakında görün bir haftaya başlayacaklar yol ve kaldırım çalışmasına... ülke olarak genel problemimiz bu illa bir olay ( kaza ) olacak ki yapılsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Basri (1 yıl önce)
    Bu kazanın olduğu yerde oturuyorum Önce yaralılara rabbimden şifa diloyorum.Bu kaza gibi ufak kaza,büyük kaza hemen hemen her gün yaşamaktayız.Bu kazaların nedeni yol dan kaynaklanıyor.Defalarca Beylediye' ye ve Millet vekillerine söylmemize rağmen Belediye Başkanları ve Milletvekilleri kulak ardı ettikleri bu kaza sonucu herşeyi göstermektedir.Kusura bakmayın bu yolun yapılacağına inanmıyorum.İnşallah Cumhurbaşkanımız Malatya'ya geldiğinde evime misafir olarak davet ederek 9 kattan aşağı bir incelemesini rica edecem ; Başka türlü cözülmez!
    %77
    %23
    Yanıtla
  • mümtaz (1 yıl önce)
    Yıllardır söylüyoruz yetkililere; Malatyanın en işlek yolu burası ama her yıl yapacaklarını söylüyor, daha sonra da ''Anadolu un fabrikasını yıkamadığımız için yapamıyoruz ''diyerek sallıyorlar... Kaldırım bile yok yaya bisiklet bile taş ve çamura batmamak için caddeden yürüyor. İyi ki yaya ve çocuk yokmuş.. yoksa belediye yol müdürlüğü, vicdan azabından, harikiri yapardı..:)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atabey (1 yıl önce)
    Kazanın yaşandığı yol 1,5 şerit iki araba yan yana gidemiyor. Sollama yapıp geçmeye çalışınca karşı şerit ihlali oluyor.İzlediğim video da bunu anlatıyor.Yazık insanlara candan,işten,maldan oluyor ama yetkililer gereken önemi vermiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Şehir içinde o genişlikte yollara ihtiyaç var mı? Çevre yolumu orası hazine arazisi göle bile benzin istasyonu yapılmış Saçma sapan Dükkanlar önlerini kapamış masalar koymuş Dev gibi rengarenk binalar çoğu inşaattan anlamayan müteahhitlerin yaptığı ORASI BAĞ BAHÇEYDİ insanların kayısı kiraz bahçeleri bedava ellerinden alınıp imara açılmış oldu bahçe olarak kalsaydı kurak araziler değerlendirilseydi üzücü maalesef Tecde yokedildi
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Cihan (1 yıl önce)
    Puturgeli isimli yorumcu sorunun 1.kaynagını tesbit etmiş " 1,5 şeritlik yol " Evet o yol gercekten de 1,5 seritlik yol. Sagdan gidiyorsun cok dar, soldan gidiyorsun surekli arkadaki aracın kornasi veya sellektorü. Başta o yolu boyle saçma sapan yapan sorumlular aksama kadar 10 defa gidip gelsinler, anlarlar milletin ne cektigini
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alper (1 yıl önce)
    malatyada insanlar bir yere gitmek için arabasıyla yola çıkınca sanki herkes aynı yere gidiyormuşçasına acele ediliyor ben önce gideyim gibisinden. hız sınırı ihlali o kadar yaygın ki tecde yolunda 50km/h hızla sağ şeritte giderken arkadan kornaya basılıp selektör yapılıyor. Direksiyonun başına geçince hiçbir kural ihlali yapmadan kontak kapatmayı düşünmeye teşvik ediyorum. Aceleci olmak kural ihlallerinin başlangıcıdır. Sakin sakin sakiiiinnnn
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hıdır (1 yıl önce)
    HIZ HIZ HIZ DİKKATSİZLİK ve malesef TELEFON Yolda kusur arayanlar birazda sürücüye iki nasihat etmeli.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Abdullah zeren (1 yıl önce)
    Bir kaldırım bile yok bu yolda karşıdan karşıya geçilmiyor yaya geçidi yok yetkililere defalarca söyledik kimse umursamadı yazık
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mehmet ali (1 yıl önce)
    Bende tecde bölgesinde iş yeri çalıştırıyorum. Bölge yol bakımından kaldırım bakımından yetersiz diyecem hiç yok. Yapmurda öğrenciler evlerine ulaşmak için uzun atlama çalışıyor yazın yolda yürümek için tozdan maske kullanıyorlar kışın karda evlerine ulaşmak için tünel kazıyorlar bu anlattığım uer MALATYA UGANDA değil……………..
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Döner kavşaklara ceza kesecek trafik polisi ya da mobese koyun kimse yol bilmiyor kural bilmiyor oraya kural yazılmış sallayan yok adam kaptırıp geliyor. Yol benim olmasına rağmen kaç kez kafa kafaya geldik adam bir de el kol hareketi yapıyor. Terbiyesizlik, cahillik, kendini bilmezlik hat safhada
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Malatya trafiği düzelmez. İnsanlar dönel kavşakta dönmeyi bilmiyor, dolmuşlar adliye kavşağında yeşil ışık yandığı halde gitmiyor, otobüs durağına araba parkedip gidiyorlar, iki şeridi ortalamış şahinler tıntın gidiyorlar, amaçları bi yerden bi yere gitmek değil piyasa yapmak çünkü, İnönü kışla hep çift sıra parklanmalarla dolu. Patpatlar traktörler şehir içinde geziyor gece reflektörleri yok bişeyleri yok. Karambole yaşıyoruz. Şu trafik terörünü düzeltseler ölümler yarı yarıya azalır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Talat (1 yıl önce)
    Hergün Malatya’nın dört bir yanında kaza haberi okuyoruz trafiğe bir el atan yok mu acaba?
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Cüneyt (1 yıl önce)
    Ne yol var ne kaldırım, Allahtan kazı anında yolda kimse yokmuş
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Belki o bölgede yol kazaya neden olabilir ama en büyük nedenlerden biri kurallara uymayan ve aşırı derecede sürat yapan sürücülerdir,birde döner kavşaklar varki yol hakkı içten gelen araçlarda olmasına rağmen kimse kurala uymuyor ve bu kavşaklar her an kazaya neden olabilir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hasan yildiz (1 yıl önce)
    Kazanın olduğu yerde oturuyorum yıllardır söylüyoruz bu yol yaz aylarinda pikniğe gidenler olduğu için zaten kalabalık olan yol hafta sonları trafiği kaldıracak yol değil belediye bak reklamini yapacağına şu yola bı el atsın kışın çamur yazın toz 5 senedir yapacak beyefendi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Tüm yatırımlar o taraflara yapılıyor asfalt var daha ne yapılsın oraya ?
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    1.5 şeritli yol.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    Yol şurda kalsın Doğru dürüst kaldırım bile yok sen neyin kafasındasın...
    %54
    %46
    Yanıtla
  • sen orada oturmuyorsan da oradan geçerek pikniğe gidiyorsun cahil yol herkes içindir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Özalp KAYA (1 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    Eren, asfaltı gördüğün için gözlerinde sağlık probleminin olmadığını anlıyorum.3 yıldır kazanın olduğu yerde oturuyorum. Siz kazanın olduğu yerlere gitmeden ön yargı ile yorum yapmışsınız.Bari kaza fotoğraflarına baksaydınız kaldırım olmadığını görebilirdiniz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Benim bahsettiğim konu orada asfalt yol var zaten neden bir daha asfalt yapılsın devletin parası yazık günah israf değil mi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Özalp Kaya (1 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    Yine anlamamışsın .Sorun yolun dar olması ve kaldırımın olmayışı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Yıllardır bu yol bir buçuk şeritli. İki araba yanyana gecemiyor. Yetkililer neden bu yolu yapmıyorlar?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bazı yetkililer şu an avmde,bir kısmı kavun tarlasında, bir ķısmıda tandırcıda...
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ali bey burası otoban değilki 4 şerit olsun bu şekilde iyi bence
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    Belediye personeli misin. Eğer öyle ise umarım kadrolu değilsindir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Eren bey otoban kaç şerit?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Özalp Kaya (1 yıl önce)Eren isimli kullanıcı yorumuna
    Eren yorumları okudukça senin IQ merek ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bence senin beyninde biraz sorun var gibi. Bir tedavi felan olmayı dene. Yada partici gibi davranmayı kes artık. İnsanların canları söz konusu. En kötüsü orada arabaların masrafını kim karşılıyor ? Birisi ölse ne olacak ? kalkmış burda yok şu yok bu diyorsun. Önce insan gibi konuşmayı öğren ondan sonra kalkıp yorum yapmayı öğren... Belediye çalışanı olsan bile önce insan sağlığı ve güveni gelir sonra particilik oyna. Yada bence sen en iyisi git kumda oyna. IQ seviyen oldukça geride çünkü. Yeniden yükseltmeye çalış
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Seçime doğru yolu kaldırımı yaparlar
    %63
    %37
    Yanıtla