SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

4 Büyüklüğündeki Deprem İl Merkezinde de Şiddetle Hissedildi

4 Büyüklüğündeki Deprem İl Merkezinde de Şiddetle Hissedildi
A- A+ PAYLAŞ

Gece 23.37'de meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem Malatya il merkezinde de kuvvetli bir şekilde hissedildi ve panik yarattı.

AFAD, yer yüzeyinin 7 km altında meydana geldiğini belirttiği 2 saniye süren depremin merkez üssünü, Malatya'ya sınır olan Adıyaman- Sincik olarak duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise, 23.37'deki depremin büyüklüğünü 4.1, derinliğini 5 kilometre, merkezini de Adıyaman- Çelikhan- Taşdamlar olarak açıkladı.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, sosyal medya hesabından "Adıyaman Sincik Merkezli yaşanılan 4.0 büyüklüğündeki artçı deprem ve İlimizde de hissedilen depremde kurumlarımıza ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun" açıklaması yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 ay önce)
    Bir daha ki deprem de çökecek evlerinize 2 milyon istemeye devam ke mi malatyam :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Malatya baladıya ve her ay müdürü değişen ÇEVRE şiiircilik, Turgut temelli cedde açıl iş merkez hasarlı ne zaman tedbir olacak yıkım olacak balkonlar sarkmış hiç gören yönetici niz yokmu BÜYÜKŞEHİR Malatya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Fatih (3 ay önce)
    Benim binam 3 sefer incelenmiş 3 sefer ağır hasarlı raporu verilmiştir. Fahri Kayahanda Hilal Park karşısında zengin komşularım Mahkemeye vermiş sözde bilirkişiler orta hasar raporu vermiş bende güçlendirme deyip kiraya versem şimdi böyle bir sarsıntıda yıkılırsa altında yüzlerce kişi ölürse sorumlu kim olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlty (3 ay önce)
    Bu kadar deprem oluyor ama halen millet bu evleri güçlendirme derdinde oysaki kaç ay önceden bu hasar derecesi verilmişti..belki şuan çoğu ağır hasarlı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (3 ay önce)
    Devletimiz herkesi konteynerlerde alacak 2yil yada bütün evler TOKİ üretimi yapilacak
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    En doğru bilgiyi rasathane veriyor ezelden beridir bu işi rasathane tam konum olarak veriyor afad yalancı itimadım zerre yok afada
    %77
    %23
    Yanıtla