SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Genç Kız Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

6 genç kızın evlerini terkettikleri, bunlardan 3'ünün bulunduğu, bunlardan 1'inin evine dönmediği, ayrıca 3 kızdan da hiçbir haber alınamadığı bildirildi.

Aşağıbağlar Mahallesi’nde oturan ve 7 Şubat’ta evini terk eden 16 yaşındaki Z.S. adlı kızın, 2 hafta sonra Konya’da bulunduğu, polise verdiği ifadede 38 yaşındaki annesi F.S.’ye kızdığı için evi terk ettiğini söylediği bildirildi.

Gece yarısı polise başvuran 37 yaşındaki A.İ. adlı şahıs, evine geldiğine 21 yaşındaki kızı H.İ.’yi bulamadığını, telefonla görüştüğünde, kızının 21 yaşındaki A.Ö. tarafından zorla alıkonulduğunu söylediğini bildirdi. Araştırma devam ederken, A.Ö. ve H.İ.’nin polis merkezine geldikleri, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlamasıyla adliyeye verilen A.Ö.’nün serbest bırakıldığı belirtildi.

46 yaşındaki M.K. adlı şahıs, Beydağı Polis Merkezi’ne başvurarak, 18 yaşındaki kızı S.K.’nın evden ayrıldığını ve kendisinden haber alamadıklarını bildirdi.

41 yaşındaki A.Y., polise başvurdu ve kızı S.Y.’nin çalıştığı işyerinden çıkıp akşam eve gelmediğini, daha sonra yaptığı araştırmada kızının İstanbul otobüsüne bilet aldığını öğrendiğini bildirdi. S.Y.’nin, Sivas’ın Gürün ilçesinde polis tarafından yakalandığı, polise verdiği ifadede, kendi iradesi ile evden ayrıldığını ve İstanbul’da olan ve gönül ilişkisi bulunan şahsın yanına gitmek istediğini, eve dönmeyi düşünmediğini söylediği öğrenildi.

Yeşiltepe’de oturan 45 yaşındaki S.Ç. adlı şahıs, 18 yaşındaki kızı B.Ç.’nin, sabah işe gitmek üzere evden ayrıldığını ve geri dönmediğini polise bildirdi, bulunmasını istedi.

İnönü Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki İ.K. adlı şahıs, akşam evde otururken 18 yaşındaki kızları B.K.’nin evde olmadığını fark ettiklerini, kendi aramalarından sonuç alınamadığını polise bildirdi. Polis B.K.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam