SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Milletimiz, 15 Temmuz İhanetini Unutmayacak”

0
Güncellendi - 2021-07-16 12:38:43
“Milletimiz, 15 Temmuz İhanetini Unutmayacak”
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Millete Sesleniş' konuşması yaptı. Daha sonra program İl Müftüsü Veysel Işıldar'ın duasıyla devam etti.

Protokol konuşmaları Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in konuşması ile başladı. Ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Aydın Baruş konuşma yaptı.

Vali Baruş konuşmasında: "Bağımsızlığımıza kumpas kuran FETÖ terör örgütü ve ihanet çeteleri ile mücadelemiz ilelebet sürecektir. Aziz milletimiz, 15 Temmuz ihanetini unutmadı, unutmayacak ve unutturmayacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile milli iradeyi ve demokrasimizi korumak için can vererek o karanlık geceyi şehadet nurlarıyla aydınlık hale getiren aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan sonsuz rahmet diliyor, şanlı gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz." dedi.

Program; konser, Cumhurbaşkanlığı 15 Temmuz Belgeseli, şiir dinletisi ve Mehteran konseri ile devam etti. Saat 00.13'te ise tüm camilerde Sela okundu.

malatyahaber.com-AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vatansever (3 yıl önce)
    o zaman adama sorarlar darbe ve fetö araştırılsın diye meclise önerge veren partilerin önergesini neden reddettiniz neden araştırılmasın dediniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Ulkenin basina bela edenler bazi siyasi partiler oy ugruna surekli taviz verdiler turk milletin basina bela oldular sehitlerimize allahtan rahmet dilerken mekanlari cennet olsun ulkeyi bolmeye calisan boluculerin terorislerin allah belasini versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (3 yıl önce)
    Unuttular bile. Eğer unutmasalardı tüm devlet kurumlarının cemaatlere teslim edilmesine ses çıkarırlardı. İsmail Saymaz durumu özetlemiş: https://twitter.com/i/status/1415372279807201284
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    cenabı allah devletimize milletimize zeval vermesin vatan hainlerini kınamıyorum.. lanetliyorum onlar hem allah katında hemide millettin yanında lanetlilerdir
    0
    0
    Yanıtla