SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hizmet İş'te Genel Kurul Heyecanı

0
Güncellendi - 2021-08-21 03:02:11
Hizmet İş'te Genel Kurul Heyecanı
A- A+ PAYLAŞ

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN DÖNMEZ İDDİALI KONUŞTU.. HAK-İŞ'e bağlı Hizmet İş (Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri) Sendikası Malatya Şube Başkanlığı seçiminin Eylül ayının ilk haftasında yapılacağı bildirildi.

Hizmet - İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığı için, mevcut başkan Bünyamin Geleri'nin yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı personeli Doğan Dönmez'in aday olduğu öğrenildi.

Hizmet - İş Malatya Şube Başkan Adayı Doğan Dönmez yaptığı yazılı açıklamada, işçi sendikacılığının gerçek anlamda hayata geçirilmesi için işçiyi koruyan, kollayan ve işçi ile dayanışma halinde olan bir sendikacılık hayata geçireceklerini belirterek, "İşçi kardeşlerimin,  delegelerimizin teveccühü ile seçilmem halinde, üyelerimizin hiç birini ötekileştirmeden dertleri ile ilgilenmek, işçilerimizin sorunlarını çözmek, emeklerini yücelterek hak ettikleri yere taşımanın mücadelesini vereceğim" dedi.

"İşçi- işveren birbirini tamamlayan unsurlardır; çalışanlarımızın çıkarı için taraflar arasında pozitif diyalog kuracağız"

Genç ve dinamik bir ekiple sendikacılık faaliyetini yürüttüğünü ifade eden Hizmet - İş Malatya Şube Başkan Adayı Doğan Dönmez, işçi - işveren ilişkisinde her zaman işçiyi koruyan ve işçi haklarının güçlendirilmesini sağlayacak bir pozisyonda olacaklarını, bununla birlikte tüm belediye yönetimleri ile iyi ve fayda üreten pozitif bir diyalog geliştireceklerini söyledi. Doğan Dönmez, "İşçi- işveren birbirini tamamlayan unsurlardır; çalışanlarımızın çıkarı için taraflar arasında pozitif diyalog kuracağız" ifadelerini kullandı.

"Sendikacılığın asli gayesi olan çalışanların hak ve çıkarlarını korumaya odaklanacağız"

Sendikacılığın asli amacı olan,  çalışanların sosyal, ekonomik hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek yolunda çalışacaklarını kaydeden Hizmet - İş Sendikası Başkan Adayı Doğan Dönmez, "Seçildiğimiz takdirde, şeffaf çalışacağız, üyelerimize hesap veren bir kurumsal kimlik oluşturacağız. Oluşturacağımız aktif temsilci ağı ile, sendika - işçi ilişkisinde aidiyet duygusunu geliştirereceğiz. Sözleri dinlenen, talepleri ciddiye alınan, söylediklerine değer verilen ve önemsenen bir sendikacılık yapacağız. Bütün üyelerimizle her daim hemhal olacağız, onların sevinçlerini paylaşarak büyüteceğiz, sorunlarını çözerek onları iş hayatında daha verimli, daha etkin çalışanlar olmasına hizmet edeceğiz" dedi.

Hizmet - İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığı için yapılacak seçimlerin, bir bayrak yarışı olduğunu belirten Başkan Adayı Doğan Dönmez, "Şayet seçilirsek, Hizmet - İş'in sendikacılık bayrağını, emeğin ve alınterinin üretimden gelen gücünü, işçilerimizin hak ve çıkarlarını koruma görevini bir adım daha ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Başkanım vallahi malatya isminle çalkalanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • İşçi (2 yıl önce)
    İşçi kardeşlerimizin hakkını gözetip kollayacagini haksızlık karşısında susmayıp gereken hakları alacağını biliyoruz yolun açık olsun güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmed yldzhn (2 yıl önce)
    Güzel insan Doğan Dönmez inşallah hersey gönlünce olsun her sözüne itimadımız ta m
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Gülhas (2 yıl önce)
    Doğan dönmez Bugüne kadar yapılmamış , eksik bırakılmış,kalpleri kırılmış, yüzlerinden Güleryüz eksik olan işçinin hakkını savunacak , yüzlerini güldürecek , duruşuyla onuru ve haysiyetiyle dört dörtlük bir insan. Allah yolunu açık etsin güvenimiz tam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk Başıgüzel (2 yıl önce)
    Gerçekten bütün çalışanların böyle bir başkana ihtiyacı var onurlu ve dik duruşundan ödün vermiyen başkanımıza güvenimiz sonsuzdur rabbim yolunu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal ari (2 yıl önce)
    Doğan Başkanım senin için ne hayırlı ise Rabbim sana onu nasip etsin herzaman hayırlısı ne ise o olsun diyordun seni bizler biliyoruz dürüstlüğünu insancıl babacan yürekli olduğunu haksizin karşısında duran hakkında yanında duran biri idin bu başkanlığında ise bunların hepsinin olacağindan kesinlikle eminim hakkında ne nasipse o olsun koca yurekli baskanim
    0
    0
    Yanıtla
  • MUHAMMED MUSTAFA KESKİN (2 yıl önce)
    Adam Gibi Adam Kişiliğiyle;Biz Çalışanların,Gerekli Haklarımız Noktasında Elinden Gelen Tüm Gayreti Sarf edeceğine Can-ı Gönülden İnanıyorum...RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlh (2 yıl önce)
    Malatya da hayırsever kimliğiyle tanıyoruz Doğan beyefendiyi, kendisinin hem belediye personellerine hemde gariban ailelere faydası olacağına inancım tamdır. Tüm belediye çalışanlarına şimdiden hayırlı olsun hak hukuk bilen bir başkanları geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (2 yıl önce)
    Yolun açık olsun sana güvenimiz tam
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    İşçinin haklarını savunacak adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun Doğan kendisi hakkı ve hakkaniyeti gözeten herdaim haklının yanında duran mert biridir.Umarım ki seçimi kazanır çünkü kazanırsa işçinin hakkını gözeteceğinden işçinin hakkı için gerekirse masaya yumruğunu vurabilecek birisidir başkaları gibi el pençe boynu bükük durmaz işçiyle içiçe olan işçinin herdaim yanında olacak arkasında yanında hiçbir siyasi destek olmayan bizden biri olan doğan dönmez başkanıma başarılar dilerim oyumuz sanadır başkanım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet (2 yıl önce)
    Bu adam Başkan olursa işçi nin yüzü güler çünkü işçi hakları iyi bilen Allah korkusu olan bir adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Doğan dönmez başkanıma hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla