SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Festival Konseri

0
Güncellendi - 2021-08-22 00:51:37
Darende'de Festival Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde, "68. Darende Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali" kapsamında Rafet El Roman ile Ahmet Şafak konser verdi.

Güreş Sahası'nda düzenlenen konser öncesinde konuşan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, konsere katılım gösterenlere teşekkür etti.

Özkan ayrıca aşının önemine değinerek, tüm vatandaşlardan aşı olmalarını rica etti.

Konuşmaların ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesajlar okundu.

Çok sayıda kişinin izlediği konserde sanatçılar Rafet El Roman ve Ahmet Şafak sevilen eserlerini seslendirdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • İbrahim (3 yıl önce)
    Arapgir'de yapılacak olan Fotokamp etkinlikleri ,bildiğim kadarı ile valilik tarafından iptal ediliyor. Darende'de etkinlik ,festival yapılıyor... ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Bizden olmaz, ülkede o kadar felaket afet can kaybı varken yanlış buldum.Olmamasi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözde (3 yıl önce)
    Ülke olarak yakın zamanda yangın ve sel felâketi yaşadık bu felakette insanlarımızı kaybettik acımız varken bunlar güreş festival duzenliyo konser veriyor yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mertersin (3 yıl önce)Gözde isimli kullanıcı yorumuna
    Hayat devam ediyo ömür boyu yasmı tutulacak
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu (3 yıl önce)Gözde isimli kullanıcı yorumuna
    Bu tür organizasyonların birkaç ay evvelinden günü/saati belirlenerek hazırlıkları yapılmakta ve yıl boyu birçok şehrimizde, tüm şehir/ilçe bu tek etkinliği beklemekte. Yani kimsenin, üzücü bir olayla aynı anda eğlence düzenleme gibi bir amacı yok. Özellikle son birkaç yıl içinde acısız, üzüntüsüz bir günümüz oldu mu? Sel, yangın, deprem, terör olayları ve 1,5 yıldır devam eden salgın hastalık nedeniyle her gün yüzlerce insanımızı kaybediyoruz. Bu olaylara aklı başında her insan üzülüyor. Ancak bu tür hem kişisel (düğün, nişan, doğum günü vs.) hem toplumsal etkinlikler (fuar, festival, konser vs.) kısa süreliğine de olsa insanlara moral ve motivasyon sağlıyor. 365 gün içinde 1-2 gün, hatta bu 1-2 gün içinde de birkaç saatlik bir sosyal etkinlik düzenlemek bile bazı insanların zoruna gidiyorsa, ya da bu tür üzücü hadiselere karşı diğer insanlara göre çok daha duyarlı, çok daha hassas olduğunu gösterme gayreti/ gösterişi içinde olanlar varsa; ülkemizde fuar/festival yapmamak için sürekli bir gerekçe bulunabilir ve fuar/festival düzenlememek için bahanemiz hiçbir zaman eksik olmaz.
    0
    0
    Yanıtla