SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'deki Kazalarda 7 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-08-28 19:46:12
Doğanşehir'deki Kazalarda 7 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

OTOMOBİL ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPIP DEVRİLDİ..

Doğanşehir yakınlarında elektrik direğine çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Suriye uyruklu oldukları öğrenilen Vıssam Elassaad yönetimindeki 31 AN 075 plakalı otomobil, Malatya-Adana kara yolu Zerenler mevkisinde elektrik direğine çarparak takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Yeter, Nida (5), ve Muhammed Elassaad (8) yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MİNİBÜS İLE ÇEKİCİ ÇARPIŞTI..

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yolcu minibüsü ile çekicinin çarpışması sonucu da 3 kişi yaralandı.

M.K idaresindeki arızalı otomobil yüklü 44 ABA 373 plakalı çekici, Malatya-Adana karayolu Doğanşehir ilçesi Kelhalil mevkisinde E.E yönetimindeki 44 J 3352 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Kazada yaralanan M.S olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer 2 yaralı ise Doğanşehir Şehit Esra Köşe Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız