SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üretime Sahip Çıkmamız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2021-09-03 16:09:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından başlatılan Sürü Yöneticiliği Kursunu (Çobanlık) bitirenlere, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık'ın da katıldığı  sertifikaları verildi.

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından nitelikli çoban yetiştirmek amacıyla açılan “ Çobanlık” kursunu başarıyla tamamlayan kursiyere sertifikaları verildi.

Birlik binasında düzenlene sertifika töreninde konuşan Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, amaçlarının çobanlık yapan kişilerin daha iyi yaşam ortamı sağlamak ve sertifikanın vereceği teşviklerde faydalandırmak olduğunu ifade ederek, “Bizim amacımız burada hem işi yapan arkadaşlarımız hem de bu işe meyilli olan arkadaşlarımızın bir an önce bu fırsatlarda faydalanmaları. Özelikle çobanlık belgesi olanlara TKDK da ekstrada puan verildiği için bu arkadaşlarımızın buralardaki hibelerde faydalandırmak. Her zaman söylediğimiz gibi üretmemiz lazım. Her alanda üretime sahip çıkmamız gerekiyor. Sadece merkezi hükümet değil, yerel yönetimlerin, siyasetçilerin de STK’ların da birbirine destek çıkması gerekiyor yoksa sadece koltuk işgal etmiş oluruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardında kursa katılan 22 kursiyere sertifikaları verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    Afiyet olsun. Yiyin biraz daha...
    0
    0
    Yanıtla