SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Esnafın ve Halkın İçinde"

0
Güncellendi - 2021-09-03 18:08:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, esnaf ziyaretinde bulundular.

Vali Baruş, MESOB Başkanı Keskin ve Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Bentli, birlikte şehir merkezinde esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri noktasında görüş alışverişinde bulundular.

Vali Baruş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, maske, mesafe, hijyen kuralları ile birlikte mutlaka aşılarını yaptırmaları konusunda hatırlatmalarda bulunarak, aşılarını yaptırmamış olanları ise ikna ederek, Sağlık İl Müdürlüğünün girişindeki aşı merkezine yönlendirdi. Vali Baruş, çok sayıda vatandaşı esnaf gezisi esnasında ikna ederek, aşı merkezine yönlendirdi.

Ziyaretleri sırasında esnaflardan gelen veya işyerlerinde müşteri olarak bulunan vatandaşların ilettiği sorunlar için ise Vali Baruş, ilgili kurum yöneticilerine aynı anda arayarak çözümü konusunda talimat verdi.

Ziyaretlerde Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, esnaf ve vatandaşların aşı ile ilgili sorularının yanında sağlık konusundaki cevap verdi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Malatya Valimiz Sayın Aydın Baruş’a günün her saatinde rahatlıkla ulaşıp esnaf ve sanatkârımızın sorun ve taleplerini iletebiliyoruz. Kendileri her zaman esnafın ve halkın içindedir. Valimiz Sayın Aydın Baruş’un gezisi esnafımız için moral olmuştur. Esnafımızın ve yanında çalışanlar büyük oranda aşısını yaptırmıştır. Vatandaşlarımızın da aşılarını yaptırmalarını istiyoruz. Valimiz Sayın Aydın Baruş’a esnaf ve sanatkarımıza yönelik destek ve hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fatih (2 yıl önce)
    Valimiz devlet maşallah. Allah razı olsun. Emliyet müdürümüz Malatya yi tertemiz etti Allah ondan da razı olsun. Bir esnaf olarak sürekli dua ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Valibey ve emniyet müd çok razıyız Allah yardımcıları olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)
    Allah razı olsun Sayın Valimizden ve ekibinden Malatyamız için çok emek harcıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Sayın Valimiz Malatya'ya geldiği günden beri esnaf, sanatkâr ve üreticilerle yakın ilişkiler kurdu. Devlet adamlığına yakışan ciddiyette. Vatandaşla samimi ve güler yüzlü bir iletişim kuruyor. Kısacası tüm Malatyalıların Valisi olma çabası içerisinde..
    0
    0
    Yanıtla