SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eser Siyaseti Yapıyoruz, Hizmet Üretiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-09-03 18:23:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hekimhan- Kurşunlu'yu ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Kurşunlu mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini dile getiren Kurşunlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Gider, “Mahallemizin dünden bugüne gelişmesinde, güzelleşmesinde, alt ve üst yapı çalışmalarında bizden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emek harcayan tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahallemizde birinci ve ikinci kat asfalt çalışması, yollarımıza yön levhaları, 2 adet su deposu, 2 adet fosseptik yapımı ve 2 mezraya kanalizasyon ağı yapımı gerçekleştirildi. Çalışmalarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle ziyaretinde açıklamalarda bulunan Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Hakan Demir, “Başkanımızın 2019 yılındaki seçim sürecinden sonra göreve gelmesiyle birlikte koyduğu hedefler doğrultusunda yoğun bir şekilde sadece Hekimhan ilçemizde değil Malatya’yı kapsayan 718 mahallemizde tüm yollarımızda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Başkanımız bu süreç içerisinde çok ciddi bir şekilde desteklerini ve kaynakları bizlere sundu. Bizde hizmeti halkımıza en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ise, “ MASKİ Genel Müdürlüğü olarak arkadaşlarımız çok emek vererek çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ’de günlük arıza kalmayacak. Su ve kanal arızalarına anında müdahale edeceğiz. Başkanımızın bizlere talimatı açık. 112 acil gibi, itfaiye gibi olmamız. Bundan sonraki süreçte inşallah MASKİ ile ilgili su kaynağı bulduğumuz sürece mesafesi ne olursa olsun hizmete sunacağız” şeklinde konuştu.

MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, “Cumhur ittifakının bizlere vermiş olduğu kazanım, Malatya’nın 13 ilçesinde Türkiye tarihinde eşi benzeri bulunmayan bir hizmeti bizlere sundu. Bununda tek yolu birlik ve beraberliğin, sahadaki kardeşlik duygusunun en büyük örneğidir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

AKP Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan’da, “ Hekimhan ilçemizde asfaltlarımız yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Darende ilçemize gittiğimde dönüşte Kaynarca yolunu kullandım ve gördüm ki geçmişte sıkıntılı olan 15 km’lik yolumuz yapılmış. At binenin kılıç kuşananındır. Hekimhan ilçemizde yolu yapılmayan yer kalmayacak inşallah” dedi.

Gürkan’ın birlik ve beraberliği ve kardeşliği sağladığını belirten Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “ Biz Hekimhan’a geldiğimizde belediye başkanı olduktan sonra rozetimizi çıkaracağız, parti ayrımı yapmadan hizmet yapacağız dedik. Biz şanslıyız çünkü Selahattin Başkanımız gibi bir başkanla çalışıyoruz. 13 ilçede aynı Hekimhan’da olduğu gibi ayrım yapmadan, bütün mezrasını bir şantiyeye çeviren Selahattin Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar ve var olmaya devam edecekler bizler yanlarında olmaya devam edeceğiz. Asfalt, kilit taşı ve hizmet belediyenin işi ama Selahattin Başkanımız bizi Kurşunlu’da, Saz mahallesinde, Ballıkaya’da birliği, beraberliği, kardeşliği sağladı. Bu Hekimhan için, Malatya için ve Türkiye için önemliydi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Malatya’yı Türkiye’de marka yapacağım dedi ve yaptı. Buda bize yetmez diyoruz ve Malatya’yı Dünya’da marka yapmasını kendisinden istiyoruz. Çünkü kendisinde o güç, o yetenek ve o azim var” diye konuştu.

Kurşunlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de, baba topraklarına yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ederken, yapılan hizmetlerin Malatya’nın her yerinde yapıldığını dile getirdi.

"HER KARAR OY BİRLİĞİYLE ÇIKIYOR"

Başkan Gürkan, “Biz Malatya’yı, insanlık medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri olarak tarif ediyoruz. Bu cümle sadece slogan olarak söylenmiş bir cümle değildir. Binlerce kitabın özetinin veciz bir ifadesidir. Bunu söylerken UNESCO’da insanlık medeniyeti Malatya’da başlamıştır dedi ve Arslantepe’yi dünya kültür mirasları listesine aldı. Tarihimize baktığımız zaman atalarımız Malatya’da medeniyet destanları yazmışlardır. Yine atalarımız Malatya’da kahramanlık destanları yazmışlar. Malatya’da ilim irfan destanları yazılmıştır. Dolayısıyla oturduğumuz koltukta bulunmak kolay bir hadise değildir. Biz dünün, bugünün ve yarının belediye başkanı olacağız derken tesadüfi bir ifade kullanmıyoruz. Geçmiş tarihi bilerek ben vecahate talibim derseniz geceniz gündüzünüz olmayacak.

Malatya bu dönemde Cumhuriyet tarihinin toplam hizmetlerinden daha fazla hizmet alıyor. 3 bin km’nin üzerinde yol yapıldı. Şuanda bütün ilçelerimizin arıtma tesisleri yapılıyor. İnşallah MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız uyum içerisinde sahadan gelen şikâyetlerinde önüne geçeceğiz. Şuanda Malatya huzurun adıdır, seçkin insanların yaşadığı diyardır. Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Türkü ile her siyasi görüşten insanlarla birlik ve beraberlik içerisindedir. 20 senedir bizim meclisimizde her karar oy birliğiyle çıkıyor. İşte birlik olunursa yapılan her şey neticeye müessir olur. Malatya sadece Türkiye’nin parlayan yıldızı değil, Dünya’nın parlayan yıldızı olacak. Hedefimiz budur” diye konuştu.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ, ESER SİYASETİ YAPIYORUZ"

Milletvekili Tüfenkci de konuşmasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza bugüne kadar yaptığı devasa hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bakıldığında Malatya’nın 13 ilçesine ayrı ayrı hizmetleriyle gittiğimiz her yerde verdiğimiz sözleri tutmanın rahatlığıyla geziyoruz. Hekimhan Belediye Başkanımız Turan Karadağ’a da teşekkür ediyorum. Gerçekten Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak Hekimhan’a hizmet ediyorlar. Birlikte çalışarak Hekimhan’a hizmet geliyor. Kurşunlu mahallemize yol ve su çalışmalarıyla verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Milletimize söz verdiysek yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Yeter ki insanımız mutlu olsun. Malatyalı hemşerilerimiz vatanına, milletine bağlılar. Dolayısıyla hizmet etmek asli görevimiz. Parti ayrımı yapmadan söylüyorum. Yeter ki millete, bayrağa, devlete düşman olunmasın. Bu noktada hep beraber birliğimizi beraberliğimizi koruyarak ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Biz bu anlayış içerisinde eser siyaseti yapıyoruz. Hizmet üretiyoruz ve bu hizmetler nerede insan varsa onu kutsal kabul edip, onların mutlu olması ve iyi yaşaması noktasında gerek yerel yönetimler noktasında gerekse merkezi hükümetler noktasında gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla sağlıkta, yolda, park bahçelerde ve sanayi kalkınma noktasında hep beraber gayret gösteriyoruz. Türkiye’yi belli noktalara taşıyoruz. taşımaya devam ediyoruz. Savunma sanayisinde yaptıklarımız ortada; yerlilik ve millilik oranları bugün %80’lere yükseldi. Gururla hem SİHA’larımızı hem de tanklarımızı, seyreder ve bununla gurur duyar hale geldik. 12 ilçemizi entegre devlet hastanelerimizle çok farklı noktalara getirdik. Doğalgazımızı getiriyoruz. Madencilikle vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. TOKİ ile vermiş olduğunuz sözü yerine getiriyoruz. Kurşunlu'da vermiş olduğumuz sözleri yerine getiriyoruz. Kalan çalışmalarımızı da bitirip biz millete bir söz vermiş isek bu sözleri de yerine getirip, elimizden gelen gayreti hep beraber göstermek zorundayız. Yeterki insanımız mutlu olsun. Malatya insanı güzel insandır. Vatanına, milletine bağlı insanlar. Dolayısıyla onlara hizmet yapmak asli görevimiz. Parti ayrımcılığı yapmadan herkese eşit yaklaşarak hizmet yapmak için varız. Yeterki bayrağa düşman olunmasın, yeterki teröristle işbirliği yapılmasın. Bu noktada hep beraber birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak, kimseyi ayrıma tabi tutmadan, Türkiye’yi büyütme sevdası içinde yolumuza devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Kurtalan (3 yıl önce)
    Cakira cok kizardim ama hic yoktan birseyler yapiyordu su sehirde keske sizin yerinize chp adayina oy verseydim. .
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    “Eser Siyaseti Yapıyoruz, Hizmet Üretiyoruz” Klasik klişe sözler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asalet (3 yıl önce)
    Yolsuzluğun adam kayırmanın liyakatsızlığın insan olmanın gereklerinin ayaklar altına alındığı bir yarışın olduğu dönem akp dönemi ,makamın paranın haksız kazancın çok çok değerlendiği bir dönem akp dönemi yüzyılların birikimi olan adaletin kul hakkının inanç değerlerinin hoyratça tüketildiği bir dönem akp dönemi verdikleri zarar bir milletin asaletini aldı götürdü bunu yaparkende bu asaleti kazandıran büyük insanların aziz isimlerinin kullanıp onlara da zarar verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu (3 yıl önce)
    Orduzu şanlikaya neyin cezasini cekiyor acaba yol yok imar yok dogalgaz yok park yok belediye otobusu sınırlı sayida 20 yil once daha iyiydik şimdi 20 yıldır geriye gidiyoruz hergun yollarimiz dahada bozuluyor bu nereye kadar gidecek secim olsada adaylar gelse artik mahallemize...
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    fotoo
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 yıl önce)
    “Malatya bu dönemde Cumhuriyet tarihinin toplam hizmetlerinden daha fazla hizmet alıyor.” Selahattin Gürkan’ın Bu cümlesini bir Ak Parti vekiline,siyasetçisine,yanındaki Tüfenkçi’ye sorsak,nasıl bir açıklama yaparlar sizce? Bu ruhsal durumu patolojik olarak siyasete indirgeyen akıl,Malatya’yı ne zannediyor acaba?Olmayan,yapılmayan şeyler üzerinden Gürkan 1924 yılından bu yana tüm belediye başkanlarının ve hükümetlerinin tamamından fazla proje ve hizmeti bu şehre kazandırdığını heryerde söylüyor.!!!Bunları neyle mi yapmış?Birlik ve beraberlik masalıyla!!Ya gidin işinize..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı olmasında bakalım ne siyaseti yapacaksınız. Şehir almış gitmiş daha kendine oynuyor. Her seçim sonunda altyapı yok denilenlerek şehir tekrar müteahhitlere pay ediliyor. Yeni şehir yapmak kimsenin aklına gelmiyor mu? Bir metre asfalt döküp barış diyenler mi yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • vedat kadem (3 yıl önce)
    artık gezmeyi bırakında biraz çalışın. yollar hendek dolu. daha mazgalı yolla aynı seviyede yapamıyorsunuz. o yolları o şekilde teslim alan kontrol mühendisi kim açıklayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    Sayın Başkan Aynı geziyi girmana mahallesine de bekliyoruz sadece seçim zamanı gelmeyin buyurun görün yollarımızın rezilliğini gerçekten insanlar çok zor durumda araçlara masraf etmekten bıkmış durumda tozdan insanlar evinden dışarı çıkamıyor lütfen bu çağrımıza kulak verin gelin kendiniz görün asfaltsız mahalle kalmayacak denildi fakat biz mezarlığa dahi gidemez durumdayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Buyrun bir çay da siz için
    0
    0
    Yanıtla
  • Pîr (3 yıl önce)
    Sizin gittiğiniz günleri görmek nasip olur mu bilmem ama sizden bıktık usandık onu bilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (3 yıl önce)
    Al birini vur ötekine ???
    0
    0
    Yanıtla