SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Alana Şimdi de 'Akaryakıt İstasyonu' İzni!

0
Güncellendi - 2021-09-06 06:33:52
O Alana Şimdi de 'Akaryakıt İstasyonu' İzni!
A- A+ PAYLAŞ

ESKİ YİMPAŞ BİNASINA 'KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ OLACAK' DEDİLER, TİCARET ALANI OLARAK İHALE ETTİLER, YETMEDİ.. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin; kültür ve sanat merkezi olarak işlevlendirmek üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 30 yıllığına kullanım haklarını devraldığı YİMPAŞ arazi ve binalarını, imar değişikliği yaparak ticaret merkezine dönüştürmesi ve milyonlarca lira masraf yaptıktan sonra, özel bir şirkete devretmesi eleştirilere konu olurken, Büyükşehir Belediyesi'nin bununla da yetinmeyerek, bu defa da YİMPAŞ arazisinin 'ticaret alanı' fonksiyonunu, 'Akaryakıt ve Servis İstasyonu' olarak değiştirdiği öğrenildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısında, YİMPAŞ arazisine karşılık gelen, "4648 ada 4 numaralı parselin bir kısmının “Ticaret Alanı” fonksiyonundan "Akaryakıt ve Servis İstasyonu" fonksiyonuna dönüştürülmesi ve yol düzenlemesine ilişkin hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ve yapılaşma koşullarının ve yapı yaklaşma mesafelerinin plan paftasında olduğu gibi düzenlemesine ilişkin hazırlanan  1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği"ni kabul eden bir karar aldı.

Söz konusu kararın, "İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının ilan tahtasında 1 Eylül 2021 tarihinden 1 Ekim 2021 tarihine kadar 30 gün müddetle ilana çıkartıldığı" öğrenildi.

YİMPAŞ binaları ve arazisine ilişkin son bir yıl içinde yaşananlar ve yapılanlar bir hayli kafa karıştırıcı...

Bu nedenle; Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, restorasyon ve bakım amacıyla YİMPAŞ binalarına yaptığı milyonlarca lira masraf yaptıktan sonra, akıbeti özel bir şirkete peşkeş çekilmek olan YİMPAŞ serüvenini madde madde aktarmak gerekiyor.

Nisan 2020

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, YiMPAŞ binaları ve arazilerinin; kütüphane, kültür, sanat aktiviteleri ve sosyal faaliyetler için kullanılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan talepte bulunduklarını açıkladı.

Haziran 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kültür ve sanat aktivitelerinin icra edileceği, ayrıca sosyal faaliyetlere ev sahipliği yapmak koşuluyla, YİMPAŞ binaların ve arazilerinin irtifak haklarını (kullanım haklarını) 30 yıl süresince Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devretti.

Ekim 2020

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 28 Ekim 2020 tarihinde, kullanım haklarını devraldığı YİMPAŞ binalarının onarımı ve yenilenmesi için bir tadilat ihalesi düzenledi. İhaleyi, yaklaşık 11 milyon TL (10 milyon 974 bin) bedelli teklifle, aldığı ihaleleri  daha sonra alt yüklenicilere sessiz- sedasız devrettiği bilinen Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MESTON A.Ş.’nin kazandığı açıklandı.

Mart 2021

Malatya Büyükşehir Belediyesi, YİMPAŞ binalarının, yenilenmesi için yaklaşık 11 milyon TL’lik harcama anlamına gelen tadilat ihalesini yaptıktan 7 ay sonra ise, YİMPAŞ binaları ve 17 bin M2’lik arazinin kullanım hakkının 29,5 yıl süreyle, özel sektöre devredilmesi için 1 milyon 585 bin TL muhammen bedelle ihale düzenlendiğini öğrenildi.

Nisan 2021

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, "Kütüphane, kültür ve sanat merkezi, sosyal aktivite mekanı" olarak işlevlendirip Malatya halkının hizmetine sunacağını vaad ettiği YİMPAŞ binaları ve arazilerinin, belediye bütçesinden 11 milyon TL harcandıktan sonra, "özel bir şirkete sunulması" eleştirilerini besleyen ihale 8 Nisan 2021 tarihinde yapıldı.

İhale ile YİMPAŞ binaları, belediye bütçesinden 11 milyon TL ile yenilendikten sonra, 17 bin metrekarelik arazisi ile birlikte, 30 yıllığına, yıllık 1 milyon 585 bin TL bedelle, tek katılımlı ihale sonucunda, Ahmet Tekinalp – Mehmet Türkmen ortaklığından oluşan MT Tekinalp Gayrimenkul İnşaat A.Ş.'ye devredilmesini sağlayacak prosedür tamamlandı.

Ağustos 2021

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, 'Kütüphane, kültür merkezi, sanatsal ve sosyal aktiviteler mekanı' olarak düzenleneceğini ve halkın yararına sunulacağını açıklayarak başlayan YİMPAŞ binası ve arazilerinin serüveni, belediye bütçesinden 11 milyon TL masraf yapıldıktan sonra, önce ticari merkezler yapılmak üzere bir özel şirkete devredildi, Ağustos 2021 Meclis toplantısında ise ticari alanlardan bir bölümü akaryakıt ve servis istasyonuna çevrildi.

Böylelikle, şimdilik bilinen büyüklüğü ile 11 milyon TL ile yenilenen, devlete ait YİMPAŞ binaları ve arazileri, Malatya Büyükşehir Belediye yönetiminin tasarrufu ile ticaret alanı olarak ihale edildikten sonra, üstüne bir de 'kaymak' eklenip, fonksiyonunu akaryakıt ve servis istasyonuna çeviren imar düzenlemesiyle, özel bir şirkete 30 yıllığına devredilmiş oldu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    artık yazılacak bir şey kalmadı... hani bir söz vardır ya doğru yerimiz yok neremizi eleştirelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Bu eleştiriler neyin eleştirisi,Gayet normal,ÜLKENİN TÜM DEĞERLERİ BİR BİR TALAN EDİLDİ.alıştırıldık susmaya,hırsızlığı hayatın akışı saydık,açlığı fakirliği Allahın takdiri öğretisi ile normal karşıladık,sonuçta müslüman adamlar çalarsa bizim partimiz bişey olmaz dedikk ve bitirdikkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)
    Neyin peşindesiniz? 20 yıdır yimpaşın enkazından bir haber olanlar bugün kamu malı deyip sahip çıkıyorlar. 1-Yimpaş binası ne zaman kamu eline geçti bilen var mı? 2-Enkaz haline gelmiş biryeri kaç lira harcayarak düzelte bileceğini bilen var mı? 3- Yapılacak binanın yap işlet devret modeli ile müteaahitte verildiğini bilen var mı? 4- Yimpaşın arazisinin ve binasının Hazine be Belediye ye ait olduğunu bilen varmı? 5- İşletmeci binayı işletirken karın %10 a belediyenin ortak olduğunu bilen varmı? 6- İhale şartnamesinde akaryakıt istayon alanında iş kapsamında olduğunu bilen var mı? Bunları vatandaşa anlatacak olan ilkeli basın yayıncılık kuruluşlarıdır. Sizin gibi haber olsun torba dolsun diyenler değil.Not:Bu karar oy birliği ile meclis gündeminden geçmiş.İktidar muhalefet herkes kararı desteklemiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vay be sanki Selahattin başkan uzaktan yönlendirme ile açıklama yapmış, böyle yakın çalışan formatıyla millete cevap vermeye çalışırsanız iyice belediyenin ve başkanın itibari yerle yeksan olur. Varsa bir açıklama bunu siz çalışanlar değil, herşeyi herşeye bağlayan ve bilen asrın başkanı yapsın!…
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)Necmi isimli kullanıcı yorumuna
    Geç dalganı sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • ihaleden sonra imarı değişmiş diyoruz. sen ne diyorsun?herkes aptal şartnameyi okumamış, ihaleyi alan şartnameyi okumuş ,ben buraya benzinlik ruhsatı alırım demiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma rumuzuyla yazan ve muhtemelen belediye kanadından bu işten malı götürenlerden ya da doğrudan müteahhit firmanın elemanı olan kişi: Hiç mi utanman yok senin? Madem bu kadar bu işi savunacak ve malatyahaber'e çamur atacak kadar hadsizliği meslek edinmişsin, neden gerçek kimliğinle yazma cesaretini gösteremiyorsun? Yazdıklarından anlaşılan şu ki: Halkın malının, belediye bütçesinden on milyonlarca harcanarak yenilenen YİMPAŞ'ın seneliği 1,5 milyona, yani YİMPAŞ'ın en az 100 milyon TL'lik değeri, artı, belediyenin harcadığı on milyonların yanında çerez parası olacak gülünç bir paraya özel şirkete devredilmesini savunuyorsun. Hem de Kızılelma rumuzuyla. Yani sizin Kızılelmanız, halkın malını peşkeş çekip özel şirketlere veren belediyecilik midir? Cahilce sorular sormuşsun. O sorularının tek bir cevabı var. Gürkan, bu araziyi ve binaları, kütüphane yapmak, kültür merkezi ve sanatsal faaliyet yürütülecek projelerin hayata geçirileceği bir mekana dönüştürmek vaadiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldı ve söylediklerinin hepsini yok sayarak, götürdü özel bir şirkete verilmesini sağladı. Hepsi bu. Zaten sen hepsini biliyorsun ama malı götürmek daha tatlı geldiği için gerçekleri inkar ediyorsun, hem de Kızılelma kavramını istismar ederek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Bak Turan,buraya ödenen kamuya ait miktar 11 milyon sadece binanın ayakta kalması için haracanacak para ( bina güçlendirme bedeli olarak) ödenecek miktar.Binanın işlev kazanıp hayata geçirilmesi için harcanması gereken asgari tutar kaç milyon ise müteaahit firma inşaat bittiği zaman nakden ödemiş olacak.Ayrıca heryıl 1,5 milyon ilave kira bedeli ödenecek. Kaç yaşındasın bilmiyorum.Yimpaş binası 25 yıldır terk edilmiş bir halde duruyor.Terk edildiği günlerde yap işlet devret modeli ile bir yatırımcıya teslim edilmiş olsaydı bu günlerde yapının tamamı bir kuruş ödenmeden kamunun eline geçmiş olacaktı.Bu konu Malatyanın kanayan bir yarasıydı.Şimdi ne oluyorda bu işe birden iştah kabartıp peşkeş çekiliyor iftirasında bulunuyorsunuz.Allahtan korkun…! Malatyada sosyal tesismi yapılmıyor.Kütüphane binası mı yapılmıyor? Müzemi yapılmıyor? Sırf beyefendi orayı kültür merkezi olarak görmek istediği için milletin parası oraya harcanamaz.Beyefendinin belediyelerin bürtçesinin nasıl kullanması gerektiğini bilmesi lazım.Beyefendi Ak partinin yaptığı hangi tesise gidipte çok güzel oldu deyip Allah razı olsun demiş!Biz oraya İskenderiye kütüphanesi yapsak beyefendi burnuna tutmaz.Oyüzden sakin ol Turan. Kızılelma oldu bir güzel cennet; Oradan yağdı Turan’a saadet
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma kavramını kirletiyorsun ve Peşkeş lobisinin avukatlığını başarıyla yürütüyorsun, anlaşılan avukatlık ücretin de bir hayli kabarık. Bu nedenle, birilerinin günah galerisini temizleme görevini aşkla yapıyorsun. Ama bu aşk öylesine gözünü kör etmiş ki, 2000 yılında açılan ve yıllarca faaliyet gösteren YİMPAŞ mağazalarına ait binaların 25 yıldır terk edilmiş binalar olduğu yalanını geveliyorsun. Ya cahilsin ya yalancı. Sana göre, Malatya'da halka kamusal hizmet veren ne kadar arazi ve bina varsa, birilerinin yakınlarına dağıtılmalı ve bu kirli işler 'yap işlet devret' ambalajı ile yutturulmalı; öyle mi? O binalar ve o araziler yüz milyonlarca TL değerinde ama birilerinin sebepsiz zenginleşmesi için çerez parasına satılmalı ya da evladiyelik uzun vadeli kiralanmalı değil mi? Size göre, 'Belediyenin imkanları eşe dosta ulufe olarak dağıtılmalı, halk da yalanlarla kandırılmalıdır.' Çünkü sen ve avukatlığını yaptığın sözde yöneticilerin felsefesi budur. Çünkü bu ülkede ve bu şehirde cezasızlık artık bir yönetim biçimi haline geldi. Fakat siz inanmasanız da bu işini bir de ahireti ve bir hesap günü var. İşte o gün, göreceksiniz, 'yap işlet devret'ciler, cezanızın ne olacağını.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1 yimpaş kamu eline ne zaman geçti iyi biliyoruz. 2 enkaz haline gelmiş ise neden yıkılmadı. 3 akaryakıt istasyonu yap işlet modeli ile ne zamandan beri yapılıyor. 4boşş 5boşş 6boşş 7konuşmuş.yalakalık yaptığınızın ve çok savunduğunuz parti tarafından işe alındığınıza bahse girerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    1-Bilmiyorsun geç 2-Enkaz: Çöküntü,döküntü,yıkıntı sözlüğe bak 3-Yap işlet devret modeli sözleşme tarihinden itibaren yapılmaya başlandı. 4,5,6,7 …… böyle gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (2 yıl önce)
    Bir sonraki haberde akp heyeti demiş ki: - Laf değil icraat partisiyiz. İşte tüm icraatınız bu kadar. Ancak kutsal bildiğimiz kamu malını talan edin. Ama bütün duam sonunuzun bu millete ibret olması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayağa Kalk Malatya (2 yıl önce)
    Ne hazindir ki artık alışır hale geldik böylesi haberlere iki üç gün sonra unutulur Anadolu yu Anayurt yapan Cumhuriyet tarihinin en muazzam yatırımlarını yapan başkan beyi alkışlar dururuz çünkü Siz nasıl (kimseler) olursanız öyle yönetilirsiniz sözü tam olarak bizlerin üzerine söylenmiş sözlerdir üzülmemek elde değil kaybeden yine Malatya kaybeden yine bizlerin geleceği bizler daha yaşanabilir daha iyi bir gelecek hayali kurarken memleketimiz parsel parsel birilerine tabiri caizse peşkeş çekiliyor Malatyamız yıllardır ençok oy veren iller arasında iken enaz hizmeti alan illerin başındadır nsl mı dersiniz 1.Çevreyolun varmı Malatya (büyüksehirler arasında çevreyolu olmayan tek il) 2.Havaalanın varmı Malatya (hala askeri havaalanı kullanıyoruz olağanüstü halde kullanamayacagız 3.Köprün varmı Malatya (batıda viyadük doğuda kömürhan sivas yolunda tohma köprülerinin başına bişey gelse ortada kaldık) 4.Sanayin gelişiyor mu Malatya( biri seni vurdururum diyor öbürü seni peçete ederim diyor yöneticilerimize bakın hele) Malatya da deprem bölgesi olmasına ragmen Kentsel dönüşüm başlı başına bir konu iken ortada bu sorunları çözüme kavuşturacak ne yönetici ne irade var çünkü yöneticilerimiz teknik bilgi sahibi değiller bu sebepler daha çok iken enson şunu söylemek istiyorum Vicdan azabına eş, kayna kayna Malatya, Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya! Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, MALATYA!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Salahattin Gürkan'ı yakından izleyince her şey ortaya dökülüyor. Malaya bunu hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • niye haketmesin kim oy veriyor seloya ...oy veriyorsanız böyle yaşamaya mahkumsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ne yazıkki bu durumlar artık normalleşti.. en ilgisiz adamı durdur sor benzer bir iki örnek verir.. malesef durum bu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Devir senin devran senin (2 yıl önce)
    Bu işi bu şekilde başaranlara helal olsun. Onlara yarenlik edenler utansın. Devir senin devran senin Sanmaki hesabı sorulmaz Keser döner sap döner Gün gelir hesap döner…
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Bu fonksiyon değişikliği kesinlikle ihalenin verildiği kişilere rant ve çıkar sağlamaya yöneliktir. Ahlaki değildir. Yıllık 1,5 milyon lira karşı kiraya verilen bu yeri alanlara, Belediye yönetimi ve meclisi, görevi- yetkiyi kötüye kullanmak suretiyle çıkar sağlamaktadır. Bu durum kesinlikle engellenmeli, eğer memlekete Allah rızası için birşey yapmayı düşünüyorlarsa siyasete hevesli hukukçular başta olmak üzere, muhalefet partileri konuyu derhal yargıya taşımalı ve buna engel olmalı, belediye başkanı ve meclis üyeleri hakkında da suç duyurusunda bulunmalıdırlar. Memleketin imkanları bu kadar hoyratça ve sorumsuzca harcanmaz. Madem fonksiyonunu değiştirip rantını artıracaktınız, ihaleden önce niye yapmadınız? Çok kötü kokular geliyor bu işten. Bir de bu kararı alırken CHP'liler ne yapmıştır, tercihleri ne yönde olmuştur. Merak ediyorum. Çünkü bu Selahattin Gürkan her yerde kararların oy birliğiyle çıktığını söyleyip geziyor. CHP acaba bu işe alet edilmiş midir? CHP'den de açıklama bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamın nasibinde varmış belkide.Kasıt aramayınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (2 yıl önce)
    Bence Selahattin Başkan böyle bir sebepsiz zenginleşmenin arkasında olup birilerini zengin etmez.Devlet adamıdır o.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence Selahattin Başkan kendisinin ve 1. Derece yakınlarının mal varlığını açıklasın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)Adnan isimli kullanıcı yorumuna
    Devlet adamını güldürme beni. Sosyal hizmet yapacağım deyip adam benzin istasyonuna cevirmiş. Bunda devlet adamlığı olurmu. Kandırma gardas kandırmış. İnanma öyle şeylere. Hizmet deyip dertleri Baska
    0
    0
    Yanıtla
  • yav bi yürü git mantıklı konuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Destan Şehrin Destansı Baskanının Şahane Eserleri.... Devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Büyüklerimiz yaptıysa bir bildikleri vardır. Bir garibana yardım amaçlı vereceklerdir herhal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Arkadaş bu yimpaşin binasi oyle bir hal aldi ki, 40 tas değil 400 tas döksen iflah olmaz. Cezmi kartay daki malum (sözde) eglence merkezlerini tasiyin buraya, sorun çözülsün, tartisma bitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantıklı.cezmi kartayı oraya taşısın lar.
    0
    0
    Yanıtla
  • arda (2 yıl önce)
    Bu gün istanbuldayım bir saat önce malatya 20 dk sonra ankara 30 sn sonra diyarbakır 12 saat sonra antalya aha böyle kafa karıştırıp araziyi verdiler birine hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Akp de biliyor artık bundan sonra iktidarı kaybedeceklerini yerel yönetimleri kaybedeçeklerini biliyorlar yangından mal kaçırır gibi rant sağlamaya devam ediyorlar araştırılsın altında Akp yandaşları çıkar en fazla 2 sene daha satarlar ondan sonra keser döner sap döner gün gelir devran döner işte o zaman herkes hesabını verecek
    0
    0
    Yanıtla
  • O benzin istasyonu açılacak,kimin olduğu ortaya çıkacak.hiç acele etmeye gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman 1453 (2 yıl önce)
    Kültür sanat dediniz Taşeron kilisesini açtınız, şimdide Yimpaşın yerine kültür sanat kütüphane dediniz 10 milyonun üzerinde tadilat projesi için belediyeden para aktardınız benzinlik yapıyorsunuz Sıra kimde nereye kültür sanat yeri yapacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (2 yıl önce)
    Pardon Anlayamadım Eğer Akaryakıt istasyonu yapılacaksa 11 Milyon Nereye gitti o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    yazık çok yazık. malesef ahmet münir erkal ve mehmet yaşar çerçiden sonra gelen belediye başkanlarının sosyal aktiviteleri yok sıfır. malatya yı ağaçlandırma ve yeşilliğe önem verme. su kaynaklarının temiz ve iyi kullanma ve birçok mimarlık projelerden uzaklar.erkalden ve çerçiden sonra gelen belediye başkanları sadece kernek parkını yazboz tahtasına çevirmeyi çok iyi becerdiler. yimpaşın bitişiğinde battalhazi belediyesnin yaşam merkezi binası var. tamam iki tane yan yana yaşam ve spor merkezi olmaya bilir. ama benzinllik hiç olmaz o bölgede 6-7 tane benzliik var. malatya halkına sosyal aktivite ye uygun bir projeye çevrelebilir. sağlık gibi. veya her yaştaki insanların vakit geçirebileceği gibi. güzel projeler üretilebilir. amannnn boş verin beeee. benzinlik yapın daha iyi. ne yapacaksınız malatyalılara hizmetiiii. sizin allahınıza gurbannn allahınızaa. 2023 seçimlerine bir buçuk sene kaldııı. yukardaa allah varrr allahhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • melis (2 yıl önce)
    Akaryakıt istasyonunu kim İşletecekmiş filan inşaat mı :) :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevap bekliyorum.... (2 yıl önce)melis isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyahaber.com Yazdığımız yorumları damı sizin tarafınızdan düzeltilip yazılıyor. Neden yorumlarımızı değiştirerek yayinliyorsunuz. Sizin haber anlayışınız ve habercilik anlayışınız bumudur. İnsanların düşüncelerini demi sansurluyup sitenizde yayinliyorsunuz. Bunu yaparken kimleri niçin koruma kollama gereksinim duyuyorsunuz. LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM... EDİTÖR'den: Kimseyi kollamıyoruz. Bunu yazarak, yaklaşık 20 yıldır yayın yapan malatyahaber.com'u yayın politikasını, yaklaşımını hiç mi hiç anlayamamış olduğunuzu ortaya koyuyorsunuz. Siz, 'naylon' bir isim kullanarak, bir şirketin adını veriyorsunuz. Bunu yaparken kendinizi gizliyorsunuz. Biz de, biraz daha dürüst olacağını düşündüğümüz için, mail adresine koyduğunuz, yine sizin tercihiniz bir başka 'uyduruk' ismi o naylon isimle değiştirdik. Sizin, bir iddia ortaya atarken, sorumluluğunu taşıma konusunda sıkıntınız olduğu anlaşılıyor, sonra da verdiğiniz niçin firma adı konusunda sansür uygulandığını, firma ismi yerine 'filan' dendiğini soruyorsunuz. Bahse konu firma, bizim altına muhabir ya da malatyahaber.com imzasını koyduğumuz, açıkça sorumluluk üstlendiğimiz birçok haberde yazıldı, yani sorumluluğunu üstleneceğimiz bir konuda herhangi bir sıkıntımız yok. Ama sizinki sıkıntılı. Mail adresinizdeki 'melismosso' mu adınız? Size buradan bir mesaj. Teyit edebileceğimiz adınızı, soyadınızı, kimliğinizi de sansürlendiğini söylediğiniz mesaja ekleyin, söz yayınlayacağız. Ama siz de muhatabına karşı sorumlu olacaksınız. Var mısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Bende sitenizi ilk kurulduğu günden, bugüne takip ediyorum. Ülkemizde ne zaman düşünce ve ifade özgürlüğü tam anlamıyla suç içermediği ve bu düşüncelerini ifade etmekle kendisine zarar gelmeyeceğini hissettiği, bildiği zaman inanın ki herkes gerçek ismi ile yorumlarını yapar. Daha önce konu hakkında haber yaptığınızı ve hassasiyeti izi okudum ve gördüm. Malatya için bu hassasiyeti izi her ne olursa olsun sergilemeye azami olarak devam ettirmeniz temennisiyle. Tekrar teşekkürler. Malatyahaber.com.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir-Selçuk (2 yıl önce)
    Üniversiteye çok yakın.Mükemmel bir yurt binası olurdu bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    baştan akaryakıt istasyonu yapılsaydı.bakalım kaça satılırdı.haktan adaletten bahsetmeyin.akp sona yaklaştığını biliyor.bu olayın adı vurgundur.kuş kadar aklı olan bunu böyle bilir.bu karar belediye meclisinden geçmiş, oy veren tüm üyeler mesuldur.başkan gürkan bunu vatandaşa açıklamalıdır.çevre yolunda merkezde benzin istasyonu ruhsatı olan bir arsanın fiyatı ne kadar.30 yıllık kira demek satın almadır.taksitle 1.5 milyona.nerede böyle biryer var.akaryakıt istasyonu çevre yolunda merkezde en az 20 milyondur.yok böyle bir ticaret..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Benzin istasyonu yapmak varken,Kültür ve Sanat merkezi neymiş?
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Maşallah, Maşallah... Durmak yok yola devam.....
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    ben sizi allaha havel ediyorum başka birşey demiyorum. üniversite ile çöşnük kavşağı arasında tam 6. tane benzin istasyonu var. üniversite ile çöşnük kavşağı en fazla 5. km. yazık çok yazık malatyalıları sosyal aktivite gözünde görmeyenleri 2023. seçimlerinde bu malatya bu defa size kesin sandıkta cevabını verecekttir. ayıpp ayıppp. şu memlekete adam gibi delikanlı gibi hizmet edin yazık çok yazık. sultan suyu harasını mahv ettiniz ve bide mühendis görevini yapttığı için dayak yedi. peki ne yapttınız hiç birşe
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Akaryakıt istasyonunda kültür sanat ??????????? Rant meydan savaşı. Yozlaşmış akp iktidarının geldiği son nokta. Olan memlekete oluyor. Yazık bu memlekete. 3-5 Kişi cebini dolduracak diye neden bunlar yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Şaşırdık mı, tabiki hayır Acaba kim ön ayak oldu diye sorası bile gelmiyor insanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhan (2 yıl önce)
    Heyt be deprem bölgesi diye Yimpaş ı harca, çok mu akılsız görüyorsunuz bu milleti, yazıklar olsun, seçimi sabırsızlık ile bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (2 yıl önce)
    Yıllardır atıl vaziyette zaten akaryakıt istasyonu olsa ne olacak ki ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)Ersin isimli kullanıcı yorumuna
    Akaryakıt istasyonunun yerine ,Devlet ,Ünversiteyede yakın olması sebebiyle çok güzel bir öğrenci yurdu yapabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla