SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyükşehir Projelendirme Aşamasında"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve S.S Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Şemsettin Alkan ile birlikte Özsan sanayi sitesini ziyaret ederek esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Bülent Tüfenkci burada yaptığı konuşmada, "Özsan Sanayi'nin ve küçük esnafın kabına sığmadığını görüyoruz. Büyüme arzusu var. Bölgeye hitap etme arzusu var. Zamanında yapılan iş yerlerinin yetersiz kaldığına dair talepler var. Bu konu ile ilgili bir yasa çıkarmıştık. Şehir içinde sıkışan küçük sanayinin şehir dışına taşınması noktasında Malatya’yı pilot iller arasında ilk 10’a sokmuştuk. Daha sonrada yer belirleme noktasında Büyükşehir Belediyemizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla Askeri Altay Kışlasından ve meradan alınan yerle bir alan oluştu. Bununla ilgili çalışma bitti. Büyükşehir projelendirme aşamasında. Kısa zamanda proje bittiğinde artık bunun temellerini de atmış olacağız. Özsan Sanayinin hareketli olduğunu görüyoruz. Esnaflarımız çalışıyor, üretiyor, ürettiklerini pazarlayabiliyorlar ve Türkiye'nin çarkının dönmesine katkı sağlıyorlar. Özsan'daki esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Hükümet olarak bizler gerek pandemi sürecinde, gerekse KOSGEB aracılığıyla ve vergi ertelemeleri ile küçük esnafımıza katkı sunma adına çok çeşitli destekleri hayata geçirdik. Bundan sonraki hedefimiz 2022’ye girerken daha güçlü bir Türkiye’yi oluşturabilmek’’ ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • berk (3 yıl önce)
    sayın vekil maske yok mesafe yok covid19 u unuttuk
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (3 yıl önce)
    Küçük sanayi sitesinde kobi niteliğinde işletmeler var, yani küçük üretici işletmeler, bunlar için organize sanayinde 1000 m2 büyüklüğünde 250 tane işyerleri yapsanız bütün sorun biter. Özsan sanayi oto tamircileri için yapılmış bir yer. İnsanlar yer bulamadığı için tamircilerin içinde üretim yapmaya çalışıyorlar, öyle 6 ayda bir uğrayıp oradaki esnafların gazını almaya, tansiyonunu düşürmeye çalışmayla olmaz bu işler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Namik (3 yıl önce)
    Sayın baskanim Selahattin Gürkan’ı tebrik ediyorum. Koskoca bakanı kadrosuna kattı. Büyük iş. Eski bakanımız, Şimdiki Milletvekilimiz, büyükşehir belediye başkanımızın çiçeği burnunda yeni özel kalem müdürü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Diğer dönemin Büyükşehir belediye başkanı olursa bu yorumunu bir daha oku
    0
    0
    Yanıtla
  • El bağlamasına falan bakılırsa özel kalem müdüründen ziyade sekreter gibi duruyor. Ben valinin ve bakanın yerinde olsam Selahattin başkan ile çok takılmam. Baskın bir karakter olduğu için yanındakilerin karizmayı fena çiziyor.
    0
    0
    Yanıtla