SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veli Ağbaba'nın Annesi Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2021-09-29 23:37:08
Veli Ağbaba'nın Annesi Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın annesi Elif Ağbaba, Malatya’da kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın annesi 87 yaşındaki Elif Ağbaba, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı uzun süredir özel bir hastanede tedavi görüyordu. 3'ü erkek, 2'si kız 5 çocuk annesi Elif Ağbaba, Salı günü sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Elif Ağbaba için Malatya Şehir Mezarlığı Camisinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına merhumenin ailesi ve yakınları, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Malatya Vali Vekili Mustafa Şahin, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Altay, CHP Genel Başkan yardımcıları Muharrem Erkek, Ali Öztunç, Seyit Torun, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, CHP milletvekilleri, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, bazı ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, Malatya ve çevre illerden partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazında Elif Ağbaba’nın eşi Hüseyin Ağbaba zor anlar yaşadı. Kılınan cenaze namazının ardından Elif Ağbaba, Şehir Mezarlığı Aile Mezarlığı bölümünde toprağa verildi.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • sinan (2 yıl önce)
    Sayın vekilimizin başı sağolsun. Kıymetli annesine Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerim. Allah tüm aileye sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Ağbaba ve ailesinin başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Bu gün arkadaşımla sohbet ederken, Merhume Elif Teyzeyi tanıdığını, Dünyalar iyisi biri olduğunu,kendisini gördüğü zaman " Şatıroğlu gel bakalım, nasılsın iyimisin, açlığın varmı, hele yemek hazırlayın bu oglana" der, ailemi sorar, guzel nasihatler verdiğini soyledi. Anne olmak bu olsa gerek, belkide Anadolu Kadını olmak... Ağbaba ailesine başsağlığı diliyorum. Merhumenin devri daim, mekanı cennet olsun dileklerimi iletiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ DAĞDELEN (2 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevenlerinin başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Veli beye sabır, valide hanıma Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    başınız sağolsun geride kalanlara Allah sabır versin nurlar içinde yatsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hbk (2 yıl önce)
    Sayın vekilim Allah sabır versin Sizler Malatyamızın yetiştirdiği özel insanlarsınız her ne kadar siyasi görüşümüz ayrı olsa da bizim bir Malatyalı olarak bu acı gününüzde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Tekrardan Allah size ve ailenize uzun ömür versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah siyasiler cenazelerde buluştuğunuz gibi keşke doğru ve yanlışta'da bir araya gelip orta yolu bulsanız arada halk ezilmemiş olur görüyorsunuzki şuan hepimizin gideceği yerdesiniz o yüzden hiç birşey için birbirinizi kırmaya üzmeye değmez bir dünyadayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun,Sayın Ağbaba, Kardeşlerin, çocukların sağ olsun.....................................
    0
    0
    Yanıtla