SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Felakete Tam Gaz!. 0-2

0
Güncellendi - 2021-10-04 00:52:00
Yeni Malatyaspor, Felakete Tam Gaz!. 0-2
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da kan kaybı, kendi sahasında Atakaş Hatayspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetle sürdü. Konuk takımın golleri 35. dakikada Ayoub Al Kaabi ve 70. dakikada Mohammed Kesselly Kamara'dan geldi. Bu sezon kendi sahasında 4'üncü maçını kaybeden Yeni Malatyaspor, Hatayspor karşısında bir varlık gösteremezken, rakip takım farkı kaçırdı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Kısal, 4.Hakem-Burak Pakkan, Cüneyt Çakır (VAR), Melis Özçiğdem (AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane, 66. Jospın Nshımırımana (Dk.46 20. Walter Bınene Sabwa Bwalya), 11. Ibrahim Didier Ndong, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 16. Sadık Çiftpınar, 26. Semih Kaya (Dk.59 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın), 30. Benjamın Tetteh, 44. Mounır Chouıar (Dk.68 14. Stephen Patrıck Mallan)

YEDEKLER:99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 14. Stephen Patrıck Mallan, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 20. Walter Bınene Sabwa Bwalya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

ATAKAŞ HATAYSPOR: 1. Munır Mohand Mohamedı, 22. Fatih Kurucuk, 53. Burak Öksüz, 12. Kamil Ahmet Çörekçi, 23. Samuel Ayomıde Adekugbe, 17. Adama Traore (Dk.90+2 10. Emre Çolak), 7. Ruben Tıago Rodrıgues Rıbeıro, 8. Mehdi Boudjemaa, 11. Saba Lobjanıdze (Dk.66 20. Mohammed Kesselly Kamara), 95. Dylan Cyprien Saınt Louıs (Dk.90+2 77. Sadık Baş), 25. Ayoub El Kaabi (Dk.90 99. Bertuğ Özgür Yıldırım)

YEDEKLER:31. Abdullah Yiğiter, 87. Eren Fansa, 6. Sımon Augustın Falette, 2. Burak Can Çamoğlu, 61. Bülent Cevahir, 10. Emre Çolak, 19. Muhammed Mert, 77. Sadık Baş, 20. Mohammed Kesselly Kamara, 99. Bertuğ Özgür Yıldırım

TEKNİK SORMLU: Ömer Erdoğan

GOLLER: Dk. 35 El Kaabi, Dk. 70 Kamara (Atakaş Hatayspor)

SARI KARTLAR: Dk. 28 El Kaabi, Dk. 45+1 Munir, 87 Dk. Boudjemaa (Atakaş Hatayspor), Dk. 45+1 Ndong, Dk. 58 Sadık Çiftpınar (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

Dakika 2: Kayseri atağında Traore'nin şutu aut.

Dakika 7: Hatay ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Tetteh'in, Aabid'e aktarmak istediği topu araya giren Fatih Engelledi.

Dakika 8: Tetteh, kazandığı topla Mustafa Eskihellaç'la paslaştı. Bu futbolcunun sert şutunda savunmaya çarpan top kaleci Munir'de kaldı.

Dakika 14: Labhanidze çaprazdan kaleye vurdu, top savunmadan döndü.

Dakika 21 GOL POZİSYONU: Ceza sahası dışında topa sahip olan Tetteh, iki rakibinden sıyrıldı ve şutunu attı. Top direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 24: Mustafa Eskihellaç'ın ortaladığı topu savunmada Fatih uzaklaştırdı.

Dakika 25: Hatay atağında Traore sağdan ceza sahasına gönderdi, Kaleci Ertaç topu aldı.

Dakika 30: Yeni Malatyaspor'un soldan gelişen atakta Mounir ortaladı, Jospin kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 33: Mounir'in kaptırdığı topu alan Lobhanidze'nin uzaktan şutunda top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 35 GOL: Hatayspor bu dakikada golü buldu. Lobhanidze'nin pasına hareketlenen Ayoub Al Kaabi kaleye vurdu, Wallace'ye çarpan top Ertaç'ı yanılttı ve top ağlarla buluştu:0-1

Dakika 38: Malatya atağında Semih sağdan topu ceza sahasına gönderdi, Fatih müdahale etti.

Dakika 42: Haddadi'nin soldan ceza sahasına gönderdiği ortayı yine Fatih karşıladı.

Dakika 44: Yeni Malatyaspor, korner atışından yararlanamadı. Kornerden gelen topun ceza sahasında yarattığı karamboldeki penaltı itirazlarına karşın hakem oyunu devam ettirdi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakika gösterdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Dakika 48: Lobhanidze'nin pasında top Semih'ten sekti.

Dakika 49 GOL POZİSYONU: Traore'nin uzak mesafeden sert şutundan gelen topu Ertaç son anda kornere çeldi ve golü engelledi. Korner atışından sonuç yok.

Dakika 54: Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest vuruşu Tetteh kullandı. Baraja çarpan top kornerle sonuçlandı. Yine sonuçsuz.

Dakika 57: Saint- Lous'in pasını alan Lohanidze'nin çaprazdan vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 60: Lahnanidze'nin soldan ortasını Wallace kesti.

Dakika 63: Lobhanidze'nin pasında topla buluşan Al Kaabi, vurmakta gecikince savunma tehlikeyi önledi.

Dakika 67: Yeni Malatya'nın kullandığı korner atışından gelen topa Burak'ın elle müdahale ettiği itirazları üzerine hakem VAR'da pozisyonu inceledi ve oyunu devam ettirdi.

Dakika 70 GOL: Hatay, Kamara ile farkı ikiye çıkardı. Dylan Saınt Louıs'in soldan ortaladığı topu Mohammed Kesselly Kamara kafayla kaleye gönderdi. Hakem, ofsayt şüphesi nedeniyle VAR'a gitti ve incelemenin ardından golü verdi:0-2

Dakika 72: Karim Hafes'in sol çapraztan çektiği şutta top yan ağlarda kaldı.

Dakika 75: Yeni Malatya atağa kalkarken kaptırdığı topu Kamara sürdü ve şutunu attı. Top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 77: Haddadi'nin ortasından gelen topu Tetteh değerlendiremedi.

Dakika 80 GOL POZİSYONU: Yeni Malatyaspor kazandığı serbest atışı Mallan'la kullandı. Arka direkte kafaya yükselen Wallace'nin vuruşunda, kaleci Munir son anda topu kornere tokatlayarak golü engelledi.

Dakika 81: Mallan'ın ortaladığı topun gelişine Karim Hafes vurdu, farklı bir şekilde aut.

Dakika 84 GOL POZİSYONU: Yeni Malatyaspor gol için savunma güvenliğinden uzaklaşınca Hatay tehlikeli fırsatlar yakaladı. Kamara'nın vuruşunda, Ertaç topu engelledi.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Hatay akınında Sadık Baş'ın şutu az farkla aut.

Dakika 904: Yeni Malatya'nın kullandığı korner atışından gelen topa Sadık Çiftpınar kafayı vurdu, sonuç yok.

Karşılaşma Atakaş Hatayspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

74 yorum yapılmış

  • Kenan (2 yıl önce)
    Umarım takımı gerçekten ayağa kaldıracak bir antrenör bulunur geçen,seneki gibi iyice dibe demir atmayız neden bir Trabzonspor gibi kalıcı olamıyoruz bu ligde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Ortada başkan olmayınca sportif direktörü de taraftara el kol hareketi yapar tabikiii.Sportif direktör başka takımlarda bu kadar hareketli değil ve sadece işlerini yapan insanlar.Hadi diyelim ki en iyi hocayı getirdiler,2-3 maç alındı.Sonra yine stress,saç baş yolmalar.Bu işin başına tecrübeli,vizyon sahibi,satılan oyuncunun yerini dolduran bi başkan lazım.Sadık ı Türkiyenin en iyi defans oyuncusu gibi transfer edersen olacağı bu.Adam 1,5 yıldan beri oynamıyor ve geldiğinden beri ilk 11 de.Balıkesirden transfer edilen oyuncu buna 10 basar kalitede.Haqı osman neden oynamıyor.Söylenecek çok şey var ama neyse.Biz sadece taraftarız ve burdan yorum yapıyoruz.Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Sahaya çıkan onbiri görmeye bile gerek yoktu.zaten maçtan önce bütün taraftarlar aynı hezimeti bekliyordu.3,ligden bir takımla oynasaydık yine perişan olurduk.İrfan hoca takımı yerle bir etmiş.helede Hafezin oyuna girdikten sonra kasıtlı olarak yaptığı top kayıpları durumun özeti gibiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (3 yıl önce)
    Ligden düşen takımlardaki ligi bilen oyuncuları almayıp sağdan soldan ne olduğu belirsizleri futbolcu diye transfer edersen, hoca diyede ne yaptığı belirsiz birini getirşrsen aha böyle puan cetvelinin dibine demir atarsın, hwtaydwn üç tane 11 oyuncusu satıldı yerine gelenler gidenleri hiç aratmıyor takım makine gibi takır takır futbol oynuyor, gol atıyor maç kazanıyor ya adil gevreğin takım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler (3 yıl önce)
    İ.buz istifa etmiş ama onu getiren engin dehasıyla bu boş beleş transferleri yapan walter denilen ne yaptığı belirsiz adamı golcü diye alan o adam orada kaldıktan sonra hiçbirşey değişmez, üst düzey hocaları geçtim hiçbir orta düzey hocada bu enkazın altına girmez wyesinde geçen yıl ligde kaldığımız hamza hocayı beğenmeyenler başkanın yeni sürprizlerine hazır olun, amatör bir hoca geliyor, rekorlar kırarak düşüyor takım. Düşmenin yanında nasıl ödeneceği belirsiz yüksek transfer taksitleri var, akabinde transfer yasağı puan silme cezaları var bu gidişat çok kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Adil Gevrek ve şakşakcılarının sosyal medya üzerindeki tavsiyesi ile takımın başına getirilen 2. Lig hocası İrfan Buz ile bundan fazlası olmaz, olamaz. Bir de İrfan Buz'a imparator diyen futbol cahilleri, size de selâm olsun. Demek ki herkes kapasitesi kadarmış... Futbolcuların parasını ödeyemeyen, ödemeyen kulüp sürünür. Semih kulübe ve tribüne bu yüzden küsmüştür!.. Ligin 2. Yarısında Rizespor'a gidebilir. Adil Gevrek ve dahi yönetimi süper ligin en beceriksiz, liyâkatsiz ve vizyonsuz yöneticileridir!!! Bunları bu kulübün başına saran Malatya'nın marifetleri kendinden menkul yerel yöneticileri ve siyasetçileri de beceriksizdir, liyâkatsizdir ve vizyonsuzdur. Koca kentin futbolseverlerini 3 yıldır yeterince üzdünüz. Artık gidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ddt (3 yıl önce)
    Zaten 2 yıldır bir sekilde zorla ligde birakildi.. bence layık oldugu yerde olmali..hic degilse bu sekilde amacsiz bir takim her yil kalacagina orda daha heyecanli, amacli maclari olur.. bu kadro kalitesindende mucizeler beklemek olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (3 yıl önce)
    Geç kalinmadan irfan buz istifa et.. takım top filan oynamıyor hoca kontrolü kaybetmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Aklınızı başınıza alın.Kardeşim, takım niye küme düşsün.Çözüm çok basit.Son 3 Yıldır bu klübü babasının çiftliği gibi yönetenler hemen bu klübün yakasından düşsün.Ha kendisi bırakırmı ?Tabiki bırakmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Gevrek paşa ile adim adım 1. Lige. Gevrek paşa gururla sunar. Şakşakcilik yapan bazi taraftar gruplari eserinizle övunun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    Çıkmayın maçlara hükmen düşelim bu rezillik kapasitemiz gücümüz yok demekte erdemliktir rezil olmanin alemeti yok kilidi vurup kapatın yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)
    Takımın isminde malatya yı acilen silecek bizi bu işbilmezler ordusundan kurtaracak bi baboş yok mu gardaş. Her hafta bu şehre aynı üzüntüyü neden yaşatısınız. Mesela adil yada gevrekspor yapın hem siz hemde bütün malatya kurtulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz 44 (3 yıl önce)
    SAHİPSİZ MALATYA kimlere kalmış sahip çıkan ses çıkaran yok yazıklar olsun hoca yönetim İSTİFA STK lar SİYASETÇİLER nerde seçim zamanı ortaya çıkar lar boşuna çıkmasınlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Sözlerin,gözden kaçırdığımız bir nokta var. Yapilan transfer,super lig için değil,birinci lige genç takım oluşturmak. Bu takım ligde kalırsa,diğer takımların emeğine hıyanet edilmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şeref (3 yıl önce)
    Aslında bu takım bu kadrosu ile ilk no da olması gerekirken maalesef yönetici vasfına haiz olmayan bir yönetim kadrosu ile yönetildiği için küme düşme potasına istikrarlı bir şekide girmiş oldu. Çıkmayan candan ümit kesilmez derler ,iş işten geçmeden tez elden hocanın gönderilip yerine şu an boşta olan çok tecrübeli hocaar mevcut, bulardan biri takımın başına getirilmeli ve akabinde MALATAYA'mızın üst düzey yöneticileri ve siyasileri duruma derhal el atıp bu yönetimi istifaya zorlayarak yeni bir yönetimi iş başına getirmelidir. Aksi durumda Malatya bir daha süper lig yüze göremez
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Istifa haberi bekliyorum 1 degil en az 4 istifa bekliyorum. gururları varsa bugün istifa ederler. BEKLİYORUM .
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (3 yıl önce)
    Seri mağlubiyetler dönemi başladı.Tıpkı geçen sene ki gibi.Bu takım böyle giderse 1.lig yolcusu kaçınılmazdır.Mağlubiyettere alıştık.İnsan istemez ama üzülmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ünal (3 yıl önce)
    En cok gol yiyen takim olduk artik, bu nasil hoca ya . 8 mactan 6 sini kaybetmis, dahada takimin basinda. Haftaya Adana bize 5 ceker sahasinda. yazik vallah malatya halki bunu hat etmiyor. Baskan yok hoca yok , futbolcular cogu ametör.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Milli araya yeni bir hoca ile girilirse takım düşmekden kurtulur. Okan yada Ünal Karaman takımın başına getirilmeli. İrfan hoca istafa etmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (3 yıl önce)
    Öznur Çalık, Bülent tüfekçi, Selahattin Gürkan ve fendogdu bu takima sahip çıkın bu takım düşerse sizde düşersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hepsini yazmış sın bir tek Veli yi yazmamışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevreği oraya kim getirmiş onu bir öğren,ondan sonra cevap verirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (3 yıl önce)Turo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Hatirlasan toplantı yaptıklarında İstanbul da Veli cagirmadilar onun için yazmadım
    0
    0
    Yanıtla
  • istanbulda toplantı yapılınca ne oldu, hatırlayın Adil Gevrek çıktı birilerini üstü kapalı tehdit etti sözde "bir hafta sonra açıklayacaktı takıma kimlerin zararı var falan filan" bir hafta sonra çıktı hiçbirşey konuşmadı ve istanbul grubununda tabi sesi kesildi. sonra birde cumhurbaşkanın yeğenini yanına aldı ve koltuğu sağlama aldı. ben o zamanda yoruma yazmıştım Adil Gevreğin koltuğunu sallamışlarki birilerini tehdit ediyor diye. Takım düşüne kadar da kimsenin sesi çıkmaz. trt sporda irfan buz ayrılmış diyorlarda, yerine yine vasat biri gelecek, sürekli teknik direktör mü suçlu? insan hiç mi ders almaz, bu yönetimdekiler nasıl insanlarmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhonn (3 yıl önce)
    Bu takım kesin küme düşer böyle futbol böyle kalitesiz yabancı oyuncularla ve böyle PTT 1 lig hocasıyla ve böyle yönetimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (3 yıl önce)
    Malatya şehir olarakta takım olarakta başkan zaten faciaya bu lige layık değil bu ligde ufku geniş yönetim ihtiyaç lazım Malatya her yönüyle küme düşmüştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Düşse de kurtulsak her yıl bu stresi yaşamaktan.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (3 yıl önce)
    biz maclari kendi defans oyuncularimiz sayesinde kaybediyoruz...ayrica paslar isabetsiz ,sutlar zayif soyle istahla kaleye kaleye gol atayim diye sut cekilmiyor hep gonulsuz oynaniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Puan cetveline korkudan ve üzüntüden bakamaz olduk. Bu takımı bu hale getirenler utansın. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bir de utanmadan taraftar maça gelmiyor diye YMS nin resmi kanallarından açıklama yapılıyor. Ne yapsın taraftar, rezilliği mi izlesin. Trabzon, BJK ardından da Karagümrük maçından sonra takımın kimyası bozuldu. YMS süper ligde kalamaz kesin, diğer 3 takım kim olur bilemem, aslanlar gibi mücadele ediyor tüm takımlar, YMS hariç. Sevgili Malatyalılar kendinizi üzmeyin. Başka maçları izleyip keyfinize bakın. Bu strese, sıkıntıya ve üzüntüye değmez, inanın. Kesin düşüyoruz, bunu kabullenin.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Çözüm Adil'in istifa etmesi ama o bu takımı düşürmeden gitmez, bari Yılmaz Vural'ı getirin de döve döve oynatsın futbolcuları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Y. Malatyaspor öldü. Bu takım ı bu hale düşürenler e yazıklar olsun. Allah sizi bildiği gibi etsin. Hiç mi utanmıyor sunuz. Kardeş im bırak git yav. Çek git, düş bu takımın yakasından yeter yeter. Bırak bu şehir bu cenaze yi kaldırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (3 yıl önce)
    istifa teknik ekip
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun hepinizi toplasak bir tane akıllı fotbol bilen bir insan yapmaz Malatya bunu hak etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    2 Lig Futbol cular Toplanmış Yabancılar sonra Halen Hazır olmuyan Bir Takım orta Sağa olmuyan bir Takım.Karim Hafız Sakat midi ? yedek kalıyor.Hadadi banko Oynucak bir Futbolcu değil.Wallace hep pas Hatası yapıyor, Münir Takım oyunu öğrenmesi Gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Yazıklar oldun adile ve irfana Malatya rekora gidiyor kına yakarlar artık insanın gözü hiçmi görmez fotbol dan hiç mi anlamaz takım da defans yok gol atamıyor top yapamıyor adil izlemekle olmaz Malatya ya zülğm yapmayın artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Izzet Erdoğan ve başkan Karadeniz'de 2.3 liglerde futbolcu bırakmadınız hepsini transfer ettiniz,hemen amatör ve bal liglerinde olan gelecek vaat eden oyuncuları Rize,samsun, Giresun kapmadan siz transfer ediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    İstifa istifa istifa adil gevrek ,irfan buz,İzzet Erdoğan üçünuz birlikte derhal istifa, istifa,yine istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA'lı (3 yıl önce)
    Tüm mantalitesi yenmek için değilde sezonun son maçı fark yemeyip Galatasaryı şampiyonluktan etmek için 5 stoperle maça çıkıp kendince şampiyon belirleyen çooookkkkk büyük hocamızla olacağı bu ve bu daha iyi günlerin Malatyasporun.... Zinhar hiç zamn kaybetmede bu hoca gönderilip yerine takıma hakkıyla futbol oynatacak, şeytani bağlantıları olmayan bir hoca getirilmelidir... Net...
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin derdin başka hemşerim, aklın da kalbin de o maçta kalmış. Önce Malatya'ya desteklemeyi öğrenmeli, sonra yorum hakkın olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Yahu daha anlamadınız mı? Sorun hocada değil, ucuza kaçan,gönderdiği futbolcuların yerini dolduramayan yönetimde. Ne hikmetse hep hocalar suçlu oluyor ama Bizden giden hocalar gittiği takımlarda başarılı oluyor. Misal: Hikmet Karaman. Adamı kovmaktan beter ettik, lig tv parasını cebinden ödediğini söyledi, geçen sene A.gücünde, şimdi Kayseri'de oynattığı futbolu görüyorsunuz, G.saray'ı hem geçen sene hem de bu sene yendi. Adil Gevrek bu takımı düşürmeden gitmeyecek, Ali Ravcı'nın yerine umut olarak getirilen sportif direktörün çalıştırdığı önceki takımlar küme düşmüş, yani yönetim gitmedikçe bu takım düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (3 yıl önce)
    Olacak şu İrfan Buz Gönderilir biraz gazel okunur. Şu basit oyunu bu kadar zorlaştıranlara yazık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Hayatımda izlediğim en kötü maçtı en kötü futbolcular la doldurulmuş bir takım hatay ın yedek kulübesi bile bizi yener bu takımı yenmeyeni dövmeyi geçtim öperler . Adil gevrek eserinle övün o menajeri neden getirdiğini çok iyi biliyoruz Cumhurbaşkanı nın yeğeni menajer izzet erdoğan siyasi baskı olmasın millet vekili belediye başkanı karışmasın diye getirildi takımda ki usulsüzlükler bir i bin oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Birinci lige düşmek istemiyoruz. İstifa et irfan buz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Sen halen bu kadro bu başkan bu menajer ile ligde kalacağınımı sanıyorsun kardeş acıdım sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Bu kadar kötü takım kurmayı nasıl başardınız.hicbir topcunun inancı yok.hoca bitmiş.. okeye donuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bir kişi koca bir şehirle alay ediyor,sanki takım Malatyalılarin takımı değilde bir şahsın takımı beyefendi istediği gibi yönetiyor koca şehirde şehrin ileri gelenleri bile başkana karisamiyorlar karışsalar ne olur hiç bir şey olmaz çünkü kulübün delegelerinin tamamına yakını ya akrabası yada arkadaslarindan oluşuyor, kulüp borç batağında,oyuncular para alamıyorlar,3 yıldan beri bu köşe de yazmaktan usandım bu takım efsane malatyamizin yanına yani amatöre gidiyor diye Kayseri başkanı Berna hanımın cabalari olmasa şu an zaten ikinci ligde ve grupta sonuncu idik,,.................
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Benim gütmesi için 2 koyun vermeyeceğim adama koca şehrin takımını verdiler senelerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Oynanan oyun, oynatan hoca, yönetemeyen yönetim her şeyiyle tam bir rezalet. Kimin ne yaptığı belirsiz bir kulüp. Yazılacak çok şey var ama iş bilmez yönetime değmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (3 yıl önce)
    Yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Bu takım hoca değişse süperlig de puan alamaz adil gevrek de 300 trilyon borçla takıma kilit vurur kaçar yazıklar olsun bu nasıl takım bu nasıl kadro
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Malatyasporu idare edemeyenlerin bu yıl ki farkı; İKİNCİ YARİ BAŞLAMADAN HENÜZ İLK YARIDA TAKIMI ALT LİGE DÜŞÜRECEKLERİNİN BELİRGİNLEŞMESIDİR. Ehliyetsiz başkan, Ehliyetsiz Teknik Direktör ve Çalıştırdığı tüm takımları perişan eden bir Sportif Direktör İzzet Erdoğan. Adam adeta şehir halkı ile alay ederek diyorki; İniş çıkışlar olacak. Alemi kör kendini sağır sanmayın. İnsan da az biraz utanma olur. Beceremeyen Valizini alır gider. adil Gevrek, İrfan Buz ve izzet Erdoğan gelin bu şehre bir iyilik yapın ve İstifa edin. Şehir sizden kurtulsun... Malatya sizlerden kurtulmak istiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Bizim futbolcular pozisyon a girsede gol atmazlar. İlginç işler dönüyor. Haa hoca nın ipini çekiyorsunuz. Siz lerde bitiyorsununuz.Burda yönetim derhal bırakmalı. Yeter artık bu şehrin e, bu Taraftar yazık. Şehrin ileri gelenleri olaya el koymalı. Bu şehir acaba bu kadarmı sahipsiz olamaz. Yeter yav yeter bu kadar işgence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (3 yıl önce)
    İrfan hoca bırak yeter artık. Yazık taraftara. Her hafta aynı stres. Aynı sıkıntı. Aynı sonuç. Malatya ile maç yapanın 3 puanı garanti oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (3 yıl önce)
    Süper ligde Malatyaspor kadar kötü futbol oynayan ikinci bir takım yok.İzlerken insanın gözleri kanıyor.Yazıklar olsun.Herkes hakettiğini yaşıyor.Demek ki biz buna layıkız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Malatya superlig tarihinde 5 maç üst üste kaybetmedi yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (3 yıl önce)
    Hangi hoca gelirse gelsin,bu takım düzelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru hoca başta yanlış yaptı adam akıllı futbolcu almazsan olacağı bu adamlar milyonları boşuna vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Kimse kimseye mecbur değil. Başkan efendi, düne kadar Tramer kayıtlı, muayenesi gecikmiş ve sigortası yapılmamış kaskosu olmayan Ford Taunus arabadan; Özel şoförlü Land Rover'e geçmen başkanlıktan neden vazgeçmek istemediğini çok iyi anlatıyor. Köylün Haşim Başkandan çok iyi ders almışsın. Bu kadaryeter gelin adam gibi bırakın da şu sahipsiz şehir sizden kurtulsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Alp Tunga isimli kullanıcı yorumuna
    Evet doğru tespit, paralar buharlaşıp borçlar artıyor sürekli,
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (3 yıl önce)
    Bu maçın sonucu ne olursa olsun yönetim kendi kabahatini kurtarmak için irfan hocayı gönderecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 yıl önce)
    İrfan buz elindeki maçı vermiş biri bu maçı çevirecek hamle kapasitesi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (3 yıl önce)
    Takımda ruh yok kimin nerede oynadığı belli değil. Yediğimiz golde defans ayakta uyuyor. Adam o kadar kişinin içinde pas veriyor. Bizimkiler izliyor. Kondisyon yok antrenman yapmıyorlar sanki sahada dökülüyorlar. Kümeye gidin de kurtulalım artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (3 yıl önce)
    Adil irfan İzzet haydi yallah gidin cunki beceriksizsiniz sizin bir şey bildiğiniz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Wallace baştan beri belliydi kendi kalesine atacağı
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Malatyasporu idare edemeyenlerin bu yıl ki farkı; İKİNCİ YARİ BAŞLAMADAN HENÜZ İLK YARIDA TAKIMI ALT LİGE DÜŞÜRECEKLERİNİN BELİRGİNLEŞMESIDİR. Ehliyetsiz başkan, Ehliyetsiz Teknik Direktör ve Çalıştırdığı tüm takımları perişan eden bir Sportif Direktör İzzet Erdoğan. Adam Utanmadan şehir halkı ile alay ederek diyorki İniş çıkışlar olacak. Alemi kör kendini sağır sanan Sportif Direktör İzzet Efendi, insan biraz utanır.. Beceremeyen gider. adil Gevrek, İrfan Buz ve izzet Erdoğan gelin bu şehre bir iyilik yapın ve İSTİFA MÜESSESESİNİ şöyle bir hatırlayın ve mümkünse Beylerderesinden geri durun. Şehir sizden kurtulsun... Sende gevrek efendi köyüne Elazığa daha yakın mümkünse o yolu kullan.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    Semih, sağ kanattan top taşıyacak, orta yapacak gol olacak mümkün görünmüyor. Ayrıca her topu ayağına alan, titreyerek topu mutlaka karşı takıma kaptırıyor. Munir takımı resmen sabote ediyor. Haddadi dersen ayrı bir mevzu, Mustafa, maradona gibi on kişi arasında çalım atmaya kalkıyor. olmuyor top kalemizde bitiveriyor. Sistem yok, pas yok, pres yok, koşmak yok, kondüsyon yok, T.Direktör dersen, o hiç yok. Yokluklar ülkesinde bu takımı ligde kim tutacak bilemedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (3 yıl önce)
    Bu kadroyla bu kadar takım yeterli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (3 yıl önce)
    Adil ve irfan istifa edin gidin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun haddadi ve Mustafa bir katkı sağlanıyor ama bu ısrar niye.Hoca yediğimiz göle bak sadık kademe yapamıyor Semih orta acamiyor Mustafa top eziyor haddadi aldığı topu taca atıyor sen izliyorsun hoca.Yonetim bu nasıl takım Malatya şehrine karşı saygınız yok mu millete bizi rezil ediyorsunuz bırakın gidin.Malatyasporu sosyal medyada üç beş tane bu yönetime destek veriyor ama bu acizlerin şehirle alakası yok istifa adil istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Aman haa hakem. Sakın Malatya lehine kararlar vermeyenin. Bizim futbolcular zaten havada karada bu maçı verecekler. Orta da yönetim yok, futbolcu yok, teknik ekip zaten yok. Derken Hatayspor attı. Daha çooook atar Hatay. Bizimki takım değilki zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun (3 yıl önce)
    yav allah aşkına ligden düşte bari sende kurtul,adil başkandan kurtulsun tüm malatya kurtulsun bu ne rezillik.bıktık artık bıktıkkkkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Fikrimde ısrarcıyım. Haddadi futbolcu falan değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • hiçbiri futbolcu değil desek daha iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Allah aşkına hoca 4 haftadır yenildigin kadro da ve sistemde ısrar ediyorsun..bu ego niye…
    0
    0
    Yanıtla