SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makinist, 'Galiba Birine Çarptım' İhbarı Yapınca..

0
Güncellendi - 2021-10-16 22:42:39
Makinist, 'Galiba Birine Çarptım' İhbarı Yapınca..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ seferini yapan yük treninin makinistinin bir kişiye çarptığı ihbarının ardından polis ekipleri harekete geçti. Tren rayları didik didik aranırken, herhangi bir duruma rastlanmadı.

Olay, merkeze bağlı Hicret Mahallesi’nde bulunan tren garında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya-Elazığ arası seferini yapan yük treninin makinisti, bir vatandaşa çarptığını zannederek treni durdurup durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tren raylarının olduğu bölgeyi didik didik arama yapmaya başladı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren aramanın ardından herhangi bir duruma rastlanmadı.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Elazığ, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AliM (3 yıl önce)
    Haber mi? Fantazi mi? Malzeme mi yok! Şehirde haber yapılası hiçbirşey yok bu mu var! ... şey diyeyim mesela sokakları gezin "çöp suyu problemi"ni haber yapın. Koyunoğlu mahallesi Bş. Belediye binasına en yakın mahalle fakat berbat durumda..girin siz gezin görün, sokaklar kapkara, halk şikayetçi (umurlarında değil), hastalık riski taşıyor deyin.. bak metnin iç kısmını yazdım :) Silkelenin ya hu! Siz basınsınız, kami oyu oluşturan sizsiniz! Faydanız olsun şu şehre. Şehirde bir sürü problem var. Basit basit işerde takılıp kalmayın. Sert yazmam gerekiyor, uyku derin zira.
    0
    0
    Yanıtla
  • PÍRASA (3 yıl önce)
    Rüya görmüştür
    0
    0
    Yanıtla
  • Makinistlerin çalışma koşulları düzenlenmeli.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.162 saniye