SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazeteciye Alçak Saldırıya Sert Tepki

0
Güncellendi - 2021-10-31 21:07:40
Gazeteciye Alçak Saldırıya Sert Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın deneyimli gazetecisi, kamu kurum ve kuruluşlarındaki hırsızlık, yolsuzluk, usulsüzlük ve yasa dışı nitelikteki iş ve işlemleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)‘nün Malatya’daki faaliyetlerine ilişkin yapılan soruşturmalar, operasyonlar ve yargılamaları çok sayıda özel haberiyle kamuoyuna duyuran, ayrıca belgesel haberleri ile tanınan Burhan Karaduman’a yönelik dün akşam 29 Ekim kutlama törenleri sırasında yapılan saldırı, başta Gazeteci Meslek Kuruluşları ve siyasiler olmak üzere hemen her kesimden nefret ve şiddetle kınandı.

Gazeteci Burhan Karaduman TRT muhabirliğinin yanı sıra, malatayenises.com yayın yönetmenliği ve ESOB Başkanı Şevket Keskin’in basın danışmanlığını yürütüyor.

“Sonuna Kadar Takipçisi Olacağız”

Gazeteci Burhan Karaduman’a; Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya İl Jandarma Komutanı ve diğer kent yöneticilerinin oturduğu protokol sıralarının 15 metre arkasında, yüzlerce resmi ve sivil polisin bulunduğu Kernek Meydanı’nda, Burhan Karaduman’ın yazılarıyla ‘yolsuzluk, usulsüzlük, yasa tanımazlık, keyfilik’ düzenlerine çomak soktuğu kesimlerce azmettirilenlerin  yaptığı değerlendirilen saldırı sonrasında, Adalet ve Kalkınma Partisi, CHP ve MHP Malatya Milletvekillerinden ortak bir tepki geldi: “Bu saldırının sorumlularının ortaya çıkarılması için olayın sonuna kadar takipçisi olacağız”.

“Halkın haber alma özgürlüğüne yapılmış bir saldırıdır”

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, Gazeteci Burhan Karaduman’ın çalışma arkadaşlarını arayarak, “Basın mensuplarına, hem de görevleri başında yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Gazeteciye yapılan saldırı, halkın haber alma özgürlüğüne yapılmış saldırıdır ve asla kabul edilemez. Olayın faillerinin ortaya çıkarılması konusunda sonuna kadar bu olayın takipçi olacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

2“Saldırının önünde, arkasında her kim varsa ortaya çıkarılmalıdır”

CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da olayla ilgili yaptığı açıklamada, gazeteciye saldırının alçakça ve namussuzca bir hareket olduğuna vurgu yaparak, “Olayın önünde arkasında her kim varsa, Emniyet ve Savcılık soruşturmaları ile ortaya çıkarılmalı, halkın haber alma özgürlüğüne hizmet eden basın emekçisi arkadaşımız Burhan Karaduman’a saldırının cezası hukuk önünde verilmelidir. Sürecin yakından takipçisi” diye konuştu.

” Olaya ilişkin hukuki sürecin yakın takipçisi olacağım”

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu da Burhan Karaduman’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve saldırının faillerinin gerekli cezayı alması için hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağını söyledi. Fendoğlu, “Malatya’nın çıkarları için çalışan ve halka haber ulaştıran gazetecilerin görevlerini yaparken uğradığı saldırılar kabul edilemez.”

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, kız kardeşi olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un da, yazılarından hayli rahatsız olduğu, aynı zamanda TRT Muhabiri olan Burhan Karaduman’ı, yeni atanan TRT Genel Müdürüne, üniversite rektörü kimliğini kullanarak yaptığı ‘plaket verme’ gerekçeli ziyaretinde şikayet ettiği öne sürülüyordu.

Saldırganlar yakalanıp, hak ettikleri cezaya çarptırılmalıdır”

MHP Malatya İl Başkanı Samanlı da Gazeteci Burhan Karaduman’a görevi başında yapılan saldırıyı sert ifadelerle kınayan yazılı bir mesaj yayınladı.

Açıklamasında, “Tarafsızlık ilkesi ile çalışan gazetecileri darp ederek, bu mesleğin saygınlığına gölge düşüremezsiniz” vurgusunu yapan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, “Bu çirkin saldırıyı kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Gazeteci Burhan Karaduman’ın görevi başında şehir eşkıyalarının kiraladığı tetikçilerin saldırısı sonrasında yayınladığı mesajda şunları söyledi: “Bu akşam (29 Ekim akşamı) Kernek Meydanı’nın yenilenip halka açılması için düzenlenen programa MHP Milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu ve İl Protokolümüz ile katılım sağladık. Tehditvari bir üslup ile Malatya’mızın kıymetli bir gazetecisine kalabalık bir grubun saldırdığını üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Tarafsızlık ilkesi ile çalışan gazetecileri darp ederek, bu mesleğin saygınlığına gölge düşüremezsiniz. Bu çirkin saldırıyı kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir. Böyle güzel bir günde, şehrimizin emektar bir gazetecisine saldıranları esefle kınıyoruz. Temennimiz, tez zamanda yakalanıp hak ettikleri cezayı bir an önce almalarıdır. Gerçekten çok müteessiriz, bunu yapanların yanına kalmayacağından zerre şüphemiz yoktur. Burhan Karaduman’a ve tüm basın camiasına geçmiş olsun diliyoruz”.

 “Basın mensuplarına saldırıyı nefretle kınıyorum”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahibi olduğu Kernek Meydanı’ndaki törende saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman’ı, hastanedeki tedavisinden sonra arayarak, geçmiş olsun temennilerini iletti ve saldırıyı nefretle kınadığını söyledi. Basın mensuplarının kamu görevi yaptığını ve halkın haber alma özgürlüğü için emek harcadığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, olaya ilişkin detayların ortaya çıkarılması ve faillerin yakalanıp yargı önünde hesap vermesi konusunda başlatılacak hukuki sürecin de takipçisi olacaklarını ifade etti.

“Basın mensuplarının hepsine yapılmış bir saldırı”

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Gazeteci Burhan Karaduman’a yönelik saldırıyı halkın çıkarları için çalışan basın mensuplarının tümüne karşı yapılmış saydıklarını söyledi. Tedavisinden sonra Burhan Karaduman’ı arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten CHP Malatya İl Başkanı Kiraz, olayın hukuki sürecinin takipçisi olacaklarını da söyledi.

“Bu saldırı sadece gazeteciye değil, halkın haber alma hak ve özgürlüğüne karşı yapılmış bir saldırıdır”

Malatya Barosu Başkanı Onur Demez de hastanedeki tedavisi sonrası Gazeteci Burhan Karaduman’la yaptığı konuşmada, saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve basının haber yapma, haber yayma ve eleştirme hakkının bu tür saldırılarla engellenemeyeceğini söyledi. Saldırıya ilişkin hukuki süreçte, Burhan Karaduman’a hukuki destek sağlayacaklarını kaydeden Malatya Barosu Başkanı Onur Demez, “Anayasa ile teminat altına alınmış basın özgürlüğü, bu tür saldırılarla yok edilemez. Bu saldırı sadece bir gazeteciye yapılan fiziki bir saldırı değil, halkın haber alma hak ve özgürlüğüne yönelik bir saldırıdır” nitelemesinde bulundu.

“Saldırıyı yapanlar bulunup, gereği yapılmalıdır”

Gazeteci Burhan Karaduman’a yönelik namussuzca ve alçakça yapılan saldırıyı Yeniden Refah partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım da sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile kınadı. Saldırı faillerinin bir an önce bulunup, gereğinin yapılması gerektiğine vurgu yapan YRP Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım mesajında şöyle dedi: “Kernek Parkı’nın açılışı sırasında gazetecilik mesleğini icra etmek adına, alanda bulunan gazeteci ve haber muhabiri Burhan Karaduman’ın, kendini bilmez birkaç kişinin saldırısına uğradığını üzüntüyle öğrendim. Bu saldırıyı yapanların bir an önce tespit edilip gereği yapılmalıdır. Burhan Karaduman ‘a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum”.

Gazeteci Meslek Kuruluşları ve Gazeteciler Tek Ses

Malatya’da yayın yapan gazeteler, internet siteleri ve basın meslek kuruluşları; Malatya’nın emektar gazetecisi Burhan Karaduman’a yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı sert bir dille kınadı ve yargının gereğini yapmasını beklediklerini, olaya ilişkin hukuki süreci yakın takibe alacaklarını belirttiler.

Malatya’daki basın meslek kuruluşlarının, gazetelerin ve haber sitelerinin olaya ilişkin yaptıkları açıklama ve yayınlar şöyle:

 “Bu saldırı tüm basın mensuplarına yapılmıştır”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın yayınladığı mesajla yapılan saldırıyı kınadı.

Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yaşını coşkuyla kutladığımız tören alanında, işinin başında olan basın camiasının emektar isimlerinden gazeteci Burhan Karaduman kardeşimize bir grup tarafından yapılan saldırı tüm basın mensuplarına yapılmıştır. Bu saldırıyı kınıyor, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti olarak Burhan Karaduman kardeşimize, ailesine ve Malatya basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”.

Yılların Gazetecisi Burhan Karaduman’a yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz”

Kısa adı MAG – DER olan Malatya Radyo TV Gazetecileri Derneği Başkanı Orhan Çekin de mesajında, “Kernek Meydanı’nın açılış törenlerini takip ederken 4-5 kişilik bir maganda gurubunun saldırısına uğrayan yılların gazetecisi, değerli arkadaşımız Burhan Karaduman’a yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Malatya’da yayın yapan gazete ve internet siteleri, televizyon ve yazılı basının  Gazeteci Burhan Karaduman’a, sırf gazetecilik mesleğini icra ettiği için yapılan alçak ve namussuzca saldırıya ilişkin yayınladıkları haberlerde şu içeriklere ve tepkilere yer verdi:

Sonsöz Gazetesi: Basın Susturulamaz: Malatya’nı duayen ve emektar korkusuz Gazetecisi Burhan Karaduman, haber yaptığı esnada kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Malatya’nın Yeni Sesi olan ve haberleri ile yıllarca sıcak gündemi takip eden Gazeteci Burhan Karaduman, kimliği belirlenemeyen bir grup tarafından darp edildi. Durumu ağır olduğu öğrenilen Gazeteci Karaduman, hastaneye kaldırıldı. Halkın özgür sesi olan ve kamuoyunu bilgilendirme ilkesini kendisine gaye edinmiş basın çalışanları kimi zaman kurum ve kişilerce mobbing hatta şiddete maruz kalıyor. Gazetenin, radyonun, televizyonun ve diğer kitlesel medya türlerinin ortaya çıkması ve yükselişi, çoğulcu-demokratik süreçlerin merkezinde yer alan bağımsız bir kurum olarak “dördüncü gücün” gelişmesine olanak sağlamıştır. Malatya’nın sorunlarını vatandaşın derdini ve kimi zaman dönen kirli oyunlara “Dördüncü Güç” yetkisi ile müdahale eden Basın çalışanlarına karşı yapılan bu ahlaksız ve hukuksuz saldırıyı Malatya Sonsöz Gazetesi olarak kınıyoruz.

Malatya Nethaber Gazetesi: Çirkin saldırı kabul edilemez: Bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında çalışma arkadaşımız Burhan Karaduman bir grup tarafından darp edildi. Çalışma arkadaşımız, Gazeteci Burhan Karaduman bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı. Saldırgan grubun vücudunun çeşitli yerlerinde darp ettiği Karaduman, saldırı sonrası ilk tedavisi 112 ambulansında yapıldıktan sonra, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Net Haber Gazetesi olarak yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.

Malatya ERTV: Görevi başındaki gazeteciye alçak saldırı: Malatya’nın deneyimli gazetecilerinden Burhan Karaduman, Kernek Meydanında bu akşam düzenlenen ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve Kernek Meydanı’nın açılış törenini takip ederken, 4-5 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saat 19.00’da başlayan kutlamalarda, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın konuşması sırasında protokol sıralarının arka tarafında meydanın genelinin fotoğraf çekmek için ilerleyen Gazeteci Burhan Karaduman, aniden “Sana, ,,,,,,,,,,,,,,,,’ selamlarını getirdik” diye bağırarak koşup gelen 4-5 kişilik bir saldırgan grup tarafından tekme-tokat saldırıya uğradı. Malatya Valisi Aydın Baruş ve Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı’nın da oturduğu, yüzlerce resmi ve sivil polisin görev yaptığı alanda gerçekleştirilen alçak saldırıda, Gazeteci Burhan Karaduman, yüzüne, gözüne, sırtına, kafasına, bacaklarına tekme ve tokatla şiddet uygulandı. Saldırgan grubun vücudunun çeşitli yerlerinde darp ettiği Gazeteci Burhan Karaduman, saldırı sonrası ilk tedavisi 112 ambulansında yapıldıktan sonra, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Saldırganlar ve Azmettiriciler Hakkında Çok Yönlü Soruşturma Başlatıldı Saldırı sonrası, Çevik Polis, saldırganlarını peşine düşerken, Malatya Emniyet Müdürlüğü saldırganların ve saldırganları azmettirmiş olabilecekler hakkında çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi. ERTV olarak gazeteci Burhan Karaduman’a yapılan bu alçak saldırıyı kınıyoruz.

Malatya Söz Gazetesi: Çalışma arkadaşımız Burhan Karaduman darp edildi: Bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında çalışma arkadaşımız Burhan Karaduman bir grup tarafından darp edildi. Gazeteci Burhan Karaduman bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı. Saldırgan grubun vücudunun çeşitli yerlerinde darp ettiği Karaduman, saldırı sonrası ilk tedavisi 112 ambulansında yapıldıktan sonra, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Malatyakayisihaber: Karaduman’a alçak saldırı: Bugün akşam saatlerinde Kernek Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında gazeteci Burhan Karaduman bir grup tarafından darp edildi. Zor şartlar altında mesleğini yapmaya çalışan gazetecilerin uğradığı baskılar yetmezmiş gibi kimliği belirsiz alçakların Burhan Karaduman’a saldırısını Kayısı Haber olarak kınıyoruz. Burhan Karaduman’a, ailesine ve bu şartlar altında gazetecilik yapmaya çalışan tüm emekçi arkadaşlara geçmiş olsun diyoruz.

Yeni Akit: TRT muhabirine saldırı: Kernek Meydanı’nda haber takibi yapan Burhan Karaduman, kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğrayarak darp edildi. Aldığı darbeler nedeniyle 112 sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Karaduman, daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

STK'lar Karaduman'ı yalnız bırakmadı ve saldırıya sessiz kalmadı 

Bu arada, Malatya'daki sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileri de Gazeteci Burhan Karaduman'a yönelik saldırı konusunda sert tepki gösterdi.

 "Gazeteciye saldırı basın özgürlüğüne yapılmış saldırıdır; cezalandırılmalıdır" 

Burhan Karaduman'ın tedavisi sırasında Malatya Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne gelen Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, Burhan Karaduman'ın gazetecilik faaliyetini yürütürken uğradığı saldırının, Anayasa ile güvence altına alınan basın özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olduğunu vurgulayarak, saldırıyı şiddetle kınadığını ve suçluların yargıda hak ettiği cezayı almasını beklediklerini ifade etti.

"Gazeteci kamusal görev yapıyor; gazeteciye kalkan eller hak ettiği cezayı yargı önünde almalıdır" 

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin de, gazeteciliğin son derece değerli bir kamusal görev olduğunu belirterek, Gazeteci Burhan Karaduman'a yönelik saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi. ESOB Başkanı Keskin, "Olayın failleri yargı önünde hesap vermeli ve hak ettikleri cezayı almalıdır. Basın mensuplarına kalkan eller cezalandırılmalıdır" dedi.

"Saldırıyı nefretle kınıyoruz"

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Gazeteci Burhan Karaduman'ı tedavisi sonrasında arayarak, saldırıdan duyduğu üzüntüyü belirtti. Özcan, "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Gazeteciler hukuk çerçevesinde bir kamu görevi yapıyor. Zor şartlar altında çalışan gazetecilerin uğradığı saldırı asla tasvip edilemez" dedi.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan kınama

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz da saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman'ı hastanedeki tedavi sonrasında arayarak üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Prof. Dr. Sezai Yılmaz, saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Behlul (2 yıl önce)
    Yapan belli kimin hakkinda yazi yazmişsa o yapmiş bu olayi yapanin arkasi kuvvetli belli oluyor gecmiş olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • avukat (2 yıl önce)
    gazeteciye saldırı olunca malatya ayağa kalktı avukat öldürülse dahi 1000/1 tepki olmazdı bütün şiddet eylemlerini kınıyorum ama avukatlık mesleği en itibarsız meslek haline geldi
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu millete kendisini vatanına adamış Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir devlet adamı lazım,gel gel Samsun'dan bir daha gel diyerek hayaller kuruyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu basit ve münferit bir olay değildir.Asla unutmayacağız.Saldırganların yakalanmasını,azmettiricilerin kim olursa olsun ortaya çıkarılmasını bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Gazeteci Burhan Karaduman'a menfur ve alçakca saldırıyı şiddetle kınıyorum.Saldırganlar kısa sürede bulunacak ve gereken cezayı alacaklarını umuyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Söylenecek söz yok ,kimi kime şikayet edeceksin, şikayet etsen ne olacak , saldırganları yakalasalar ne olacak, bugüne kadar kaç tane gazeteci siyasetçi linç edilmek istendi yapanlar yakalindi ve serbest kaldılar,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun !!!.Namusu şerefi ile çalışan her kim olursa olsun el uzatanların Allah belasını versin.çok büyük cesaret bir şehrin tüm mülki amirlerinin stk larının kisacası güvenliğin zirve olduğu bir alanda bu saldırıyı korkusuzca yapmak...Çok net mesaj vermiş namussuz tetikçiler,azmettiricide her kim ise kendine sağlam güveniyor acaba gücünü nerden alıyor....Çözülmesi ve adalete teslim edilmesi şart.Geçmışler olsun sevgili gazetecim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Olaya ortak tepki ve ortak ses güzel. Ancak faillerin ve azmettiricilerin bulunup gerekli cezalar verilirse bir daha bu olaylar yaşanmaz. Gazetecimiz belli ki haram yiyen, haksız çıkar sağlayan, ülkenin kaynaklarını beslemelere peşkeş çeken birilerini teşhir etmiş, ayaklarına basmış. O zaman iktidar muhalefet herkes gazetecinin yanında durmalı, emniyet bu gazeteciye koruma sağlamalıdır. Ülkemizin bu zor günlerde böyle cesaretli gazetecilere daha çok ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla