SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Ruhsuz Oyunu Mağlubiyet Getirdi:2-0

0
Güncellendi - 2021-10-30 16:42:08
YMS'nin Ruhsuz Oyunu Mağlubiyet Getirdi:2-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, İstanbul'da Kasımpaşa ile oynadığı ve bir varlık gösteremediği karşılaşmada rakibine 2-0 mağlup oldu. Hafta içerisinde teknik direktörünü değiştiren Kasımpaşa, 8 hafta sonra ligde ilk galibiyetini aldı.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu - İstanbul

HAKEMLER: Alper Ulusoy (Hakem), Abdullah Bora Özkara (1. Yardımcı Hakem), Samet Çavuş (2. Yardımcı Hakem), Kutluhan Bilgiç (Dördüncü Hakem), Özgüç Türkalp (VAR), Abdullah Buğra Taşkınsoy (AVAR),

KASIMPAŞA: Mahmut Ertuğrul Taşkıran (Dk.21 Harun Tekin), Ryan Henk Donk (Dk.46 Tomas Brecka), Jeffrey Kevın Van Homoet, Loret Sadıku, Mıchal Travnık, Harıs Hajradınovıc, Yusuf Erdoğan, Valentın Eysserıc (Dk.79 Tarkan Serbest), Nıcolaı Mıck Kofoed Jorgensen (Dk.46 Umut Dilan Bozok), Evren Eren Elmalı, Nabıl Dırar

YEDEKLER: Harun Tekin, Ahmed Mortadha Ben Ouanes, Tarkan Serbest, Ahmet Emin Engin, Umut Dilan Bozok, Sakıb Aytaç, Tomas Brecka, Mehmet Feyzi Yıldırım, Doğucan Haspolat, Hasan Emre Yeşilyurt

TEKNİK SORUMLU: Hakan Kutlu

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Oussama Hadadı, Mustafa Eskihellaç, Aabıd Rayane, Adem Büyük, Ibrahim Didier Ndong (Dk.59 Stephen Patrıck Mallan), Wallace Fortuna Dos Santos, Semih Kaya, Benjamın Tetteh, Mounır Chouıar, Karim Hafes Ramadan Seıfeldın (Dk.82 Walter Bınene Sabwa Bwalya),

YEDEKLER: Abdulsamed Damlu, Phılıp Gamelı Awuku, Rahman Buğra Çağıran, Stephen Patrıck Mallan, Erıc Ndızeye, Mert Örnek, Walter Bınene Sabwa Bwalya, Atakan Müjde, Jospın Nshımırımana, Kubilay Kanatsızkuş

TEKNİK SORUMLU: Marıus Nınel Şumudıca

Dakika 3: Kasımpaşa atağında Eren Elmalı'nın ceza sahasına ortaladığı top auta çıktı.

Dakika 5: Kaleci Ertaç'ın aut atışında top kısa düştü. Kafayla çevrilen topa Jorgensen hamle yaptı, Wallace son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 8: Mounir'den aldığı pasla ceza sahasına giren Tetteh, rakiplerini geçerken dengesini sağlayamayıp düştü, kaleciyle karşı karşıya yerden vuruşunda top yandan auta gitti.

Dakika 11 GOL-OFSAYT- İPTAL: Yeni Malatyaspor soldan Mounir'le atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortasında, penaltı noktası civarında Tetteh dokundu ve topu ağlarla buluşturdu. Bu pozisyonda yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı, daha sonra yapılan VAR incelemesinde de pozisyon ofsayt olarak tespit edildi ve gol geçerli sayılmadı.

Dakika 14: Kasımpaşa'dan Eysseric'in uzaktan şutu aut.

Dakika 17: Kasımpaşa Kalecisi Ertuğrul Taşkıran, aut atışı kullanışından sonra adale sakatlığı geçirmeye başlayınca oyun durdu.

Dakika 21: Oyuna devam edemeyen Ertuğrul'un yerine kaleye Harun Tekin geçti ve oyun 4 dakikalık aradan sonra yeniden başladı.

Dakika 31: Mustafa Eskihellaç'ın pasıyla savunma arkasında Tetteh buluştu. Çapraz pozisyonda kaleciyle karşı karşıya iken Adem Büyük'e pas çıkarmayı tercih etti. Hakem pozisyonda ofsayt tespiti yaptı.

Dakika 34: Yeni Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Kullanılan atıştan gelen topu Haddadi auta gönderdi.

Dakika 38: Topla hızlı çıkan Mustafa Eskihellaç'ın, doğrudan kaleye gönderdiği top kale direğinin hemen üstünden ağları sıyırarak auta gitti.

Dakika 39 GOL POZİSYONU: Bu dakikada Yeni Malatyaspor yine etkili oldu. Tetteh'in pasıyla topu alan Mounir, sert bir şut çıkardı. Kaleci Harun topu son anda kornere tokatladı. Kullanılan atıştan gelen topu Kasımpaşa defansı yine kornere gönderdi.

Dakika 40 KARAMBOL- GOL POZİSYONU: Yeni Malatya korner atışını Mounir ile kullandı. Gelen top Kasımpaşa kalesi önünde karambol yarattı. Kaleci Harun topu çizgiden çıkardı, ancak uzaklaştırılamayan topa Yeni Malatyasporlu futbolcuların üst üste hamlesi sonuç getirmedi.

Dakika 42: Kasımpaşa atağında Jorgensen'in uzaktan şutu Ertaç'ta kaldı.

Hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+5: Kasımpaşa atağa çıkarken topu kaptırdı. Adem Büyük, topu sağdan ceza sahasına ortaladı, ancak Tetteh topla buluşamayınca sonuç alınamadı.

İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

Dakika 48: Nabil Diirar'ın ortaladığı topa Umut Bozok dokunamadı.

Dakika 50: Yeni Malatya atağı Mounir'le soldan gelişti. Bu futbolcu topu ters taraftaki Mustafa Eskihellaç'a ortaladı. Mustafa'nın sağ çaprazdan vuruşunda top Harun'da kaldı.

Dakika 53 GOL POZİSYONU: Travnik'in ara pasıyla ceza sahasında topu alan Yusuf Erdoğan köşeye vurdu. Ertaç, topu kornere çeldi ve golü önledi.

Dakika 54 GOL: Kasımpaşa'nın soldan kullandığı korner atışında, arka direğe gelen topa yükselen Sadıku kafa vuruşuyla kaleye gönderdi.

Dakika 60: Kasımpaşa atağında soldan Eysseric ortaladı, Yusuf Erdoğan'ın kafa vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 64: Sağdan gelişen Kasımpaşa atağında Yusuf Erdoğan ceza sahası önüne ortaladı, Umut Bozok gelişine vurdu, üstten aut.

Dakika 73 GOL: Yeni Malatyaspor, ikinci golü yedi. Kasımpaşa'nın kazandığı korner atışını Eysseric kullandı. Kale alanında topla buluşan Umut Bozok, kafa vuruşuyla ağları havalandırdı: 2-0

Dakika 77: Eysseric'in sol çaprazdan vuruşunda top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 81: Karim Hafes, Umut Bozok'u faulle durdurmak isteyince ev sahibi takım serbest vuruş kazandı. Hajradinovic'in kullandığı atışta top barajda kaldı.

Dakika 87: Kasımpaşa atağında Hajradinovic'in ceza sahası önünden şutu üstten auta gitti.

Dakika 90: Sağdan çizgiye inen Umut Bozok'un ortaladığı topa arka direkte Hajradinovic vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Her zamanki gibi Küme düşme hattında boğuşan takımların elinden tutup oradan çıkaran takımdır.Y.Malatyaspor.Her sene aynı şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Takımda provokatör oyuncular var gibi.Resmen maça yattılar.Yazıklar olsun.Sezon ortasında takıma oyuncu gerekecek.Malatyaspor bir kaç futbolcunun elinde oyuncak olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Büyük takımlar bu hafta yenildi fener Malatya spor Beşiktaş bazan buyla suprizlar olabiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Her sezon küme düşme korkusuyla ligmi biter bu takım içinde bir bozguncu var o temizlenmeden yüzümüz gülmez o kadar hoca gitti o bozguncu halen takımda Allahında bulsun kimse o
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sizlere yakismadi bizleri uzdunuz soylenecek soz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yedek oyuncularımıza şans verilseydi ne olurdu.bugünkünden daha kötü bir sonuçmu olurdu.her hafta kendini banko ilk onbirde gören oyuncular olursa böyle sonuçlar normaldir.mert miraç,Hagi osman,mert örnek ilk onbirde olsaydı bundan kötümü olurdu.adamlar bizde futbolu unutacaklar.yazıktır ya.en başta adem olmak üzere bazıları bir kaç hafta yedeğe çekilmeli.böyle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Orta saha yok takımda hayatımda izlediğim en rezil orta saha iki pas yapamıyorlar takım resmen beleş topçulardan oluşuyor tetteh olmasa gol falanda atamaz bu takım 2 maç galip gelince bi havaya girmişler kerim hafez den ryan abid den adem den donk dan olmaz adil gevrek yeter istifa et ve gittt
    0
    0
    Yanıtla
  • Donk Kasımpaşa da değil miydi ya ((:
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin derdinde Adil Gevrek'in istifa etmesk.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Yeter be önce hocalardı şimdi ademi suçlu hocaya yine toz konmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem sürekli hakemi aldatmaya çalışıyor..bunu maç içinde bir defa değil defalarca yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Berbat futbol şehirin gardını düşürdü yine. Böyle ruhsuz isteksiz oyunun sonucu normal.. yine küme düşme muhabbeti olacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Takım çok yetersiz acil olarak takıma takviye yapılmalı yoksa ligin en zayıf takımına karşı bir varlık gösteremedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Ligin en zayıf takımına yenildik bu bizim yabancı oyuncular çok yetersiz bunları çok mu aradık topa vurmasını bile bilmiyorlar çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Adem Büyük sürekli yerde..sürekli kendini yere bırakıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Tek taktiği topu rakibe bırakıp kontra oynamak. Rakip te aynı taktikle oynayınca süper lige yakışmayacak bir maç oldu. İkinci golden önce hafez öyle güzel uzaklaştırdı ki topu amatör ligde görülmez öyle. En az bir penaltımız verilmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (2 yıl önce)
    İlk yarı gol atmamak, ikici yarı da gol yemek için elimizden geleni yaptık. Küme düşmeme heyecanı varken üst sıralar bizim neyimize. Özümüze döndük yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Geçen iki haftada umutlanmıştım. Bu hafta Kasımpaşa’nın bu durumunda galibiyet olmazsa beraberlik bekliyordum. Takım tekrar eski haline dönmüş. Futbolcular ruhsuz top oynadılar. İnşallah yanılırım. Yeniden korkularım arttı. Takımda süreklilik bekliyorum. İstenirse yapılacağına inanıyorum. Olumsuzluk olursa bilinsinki futbolcuların isteksizliğindendir .
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Nasıl yorum yapılır ne denilir .Yediğimiz ilk golde faul var gibi takımdan çıt yok itiraz yok.Adem'in kaçırdığı posizyonda penaltı olduğunu düşünüyorum yine takımda itiraz yok.Yedigimiz ilk golde Erhaç 'ın da hatası olduğunu dusunuyorum.Kasimpasa galibiyeti hak etmedi ancak bizde enaz Kasimpasa kadar haketmedik.Takimin.maçi kazanma arzusu ve coşkusu yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bence admin ilk yarı verilmeyen penaltıları da yazsan iyidir. Evet takım ikinci yarı ruhsuz du ama ilk yarıda ki penaltılar verilse bu maç bu duruma gelmezdi. Evet eleştirin ama takımın yenilen hakkını da yazın. Takım ilk yarı doğrandı onu yazma ikinci yarıyı yaz sadece. Biraz daha şeffaf olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Adem büyük bugün malatyasporun yenilmesi için kasımpaşanın 12.oyuncusu olarak elinden gelen gayreti gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Dakika 77. 2-0 yenik takım. 77 dakika boyunca Adem Büyük şov izledik. Hoca ne ise bu şovu izlemeye devam et. İlerideki pozisyonların bir çoğunda takım mücadele etmek yerine kendini yere atıyor böyle futbol oynanmaz böyle maç kazanılmaz böyle mücadele edilmez yazık... Burası süperlig... Kendini ikide bir yere atanların ligi değil NOKTA. Ben burada Ademi çoğu kez tebrik ettim halende ederim ama Adem artık lütfen kendini şu yere atma huyundan vazgeç be kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Süper ligde oynayan bir takım duran toplarda bu kadar kolay gol yememeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Şu maçtan 1 puan alsak mükemmel olacak.
    0
    0
    Yanıtla