SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aymazlığa Bakar mısınız?"

0
Güncellendi - 2021-11-07 23:48:28
A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a şehit yakınına küfürlü sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Malatya Teşkilatı'nın buluşmasına katıldı. Malatya‘daki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Yalçın, Bingöl'de şehit yakınına küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan’a tepki göstererek, “Şimdi bakıyorsunuz bir taraftan bir tane vekil şehit ailesinin mahremine küfür ediyor. Aymazlığa bakar mısınız? Vatan millet edebiyatı gırla yapanlar şehit ailesinin mahremine küfür ediyor. Peki nerede vatan millet edebiyatı yapanlar. Niye cümle kurmuyorlar, niye ilk cümleyi Memur-Sen kuruyor. Bizim işimiz hamaset değil hakikat. Biz bu ülkeye hizmet eden bir teşkilatız. Bu ülke bizim, coğrafya bizim. Biz bu millete kendimizi borçlu hisseden bir teşkilatız. Biz bu ülkeyi şehitler ile gazilere borçluyuz” şeklinde konuştu.

15 Temmuz 2016’daki darbe teşebbüsüne de değinen Yalçın, “Bazılarının azıcık bekleyeyim ona göre pozisyon alalım dediği zaman Memur-Sen hiç beklemeden pozisyon aldı. İş işten geçtikten sonra geçmiş olsun. İlk sokağa çıkılması çağrısından sonra buna uyan bizim teşkilatımız. Sabah kalabalığa karışıp hikaye yazan teşkilat değiliz. Memur-Sen bilinçli bir teşkilat. Bu kararlılığımız devam etmeli. 17-25 Aralık'ta 'Bunların üstü ihanet, altı ibadet, ortası ticaret' cümlesini kurup, 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' diyen biziz. 15 Temmuz gecesi sabahı beklemiyor, saatler ilerlesin diyerek, ABD'ye bakalım ona göre oynarız diyenlerden değiliz. Darbe teşebbüsü sabahı gidip fotoğraf çekenler oldu. Birkaç kişi kalabalıkta foto çektirip hikaye yazmaya çalıştı. 15 Temmuz darbe teşebbüsü akşamı toplu mesaj atarak üyelerimizi sokağa davet ettim. Darbenin panzehiri sokaklardır diyerek canlı yayın yaptım. Üyelerimiz ve milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı” dedi.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 No'lu Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ise, “İyi ki merhametli olan Memur-Sen’liyiz diyorum. Deve ölümü için davayı terk edenlerden olmayalım. İstişarelerle işlerimizi yönetelim. İstişarelerin olmadığı yerde demokratik sonuçlar olmaz. Temsilcilerimizin yükü üyelerimizin yükünden daha fazla. Genel başkanımızın yükü bizden kat kat daha fazla“ ifadelerini kullandı.

Söylemez, “Derdi adalet olan teşkilatımızı lütfen adaletsizlere ezdirmeyelim. Sürekli istişare edelim. Hep birlikte olalım birlikte istişarelerde bulunalım. Hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürelim” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Söylemez, Yalçın’a tablo hediye etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • malatyasız (2 yıl önce)
    Eğitim-bir-sen gündemin öğretmen hakları olmalı hükümete karşı. Ama siz de saçma sapan bu işi gündeö yapmaya devam ediyprsunuz. Parti sendikası rant için olur zaten. eğitimci hakları için değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Küfür kime yapılırsa yapılsın yapanın acizliğidir, ahlaksızlığıdır , kifayetsizliğidir ; ama bunu kendilerine sermaye yapıp rant için , siyasi gelecekleri için, birilerine yaranmak için şova dönüştürenler yapan kadar acizdir, kifayetsizdir. Geçmişte şehit babalarına karektersiz diyene niye çıkıp bir tek kelime edemediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehit abisi yarbay Alkan kimseye küfretmemişti. Ama ona yapılanlar küfrün bin katıydı. O zaman nerdeydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Bu siyaset mi? Bu her milli şuura sahip olan, Ülke vatandaşının göstermesi gereken tepkidir. Hala bazıları kişisel menfaat diyor. Biz böyle olduğumuz için onlar rahat rahat şehit bacısına sövüyor.!!!!!! Mevlana Hz.'leri ; ''millet ve vatan hissi taşımayanlardan sakınılmalıdır'' diyor. Bu gün şehit bacısına söven yarın ne yapmaz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Zulüm bizdeyse ben biz de değilim diyen yahudi kızdaki erdem bunlarda yok ne yazık ki o yüzden şehit yakınının bacısına küfredene cümle kuramazlar çünkü küfür eden kendilerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alihan (2 yıl önce)
    Zulüm bizdeyse ben biz de değilim diyen yahudi kızdaki erdem bunlarda yok ne yazık ki o yüzden şehit yakınının bacısına küfreden ahlaksıza cümle kuramaz onlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Öğretmenler için yaptıklarınızı anlatın siyaset yapacağınıza. Masada nasıl sattığınız, nasıl adam kayırmacılık yaptığınızı anlatın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    Başkanım onlar şehit ailesine küfür edenlere cümle kurarlar da onlar için küfür edilen değil küfür eden önemli eğer küfür eden kendilerde ise küfür edilenin hiç bir önemi yok şehit ailesi olsa dahi.
    0
    0
    Yanıtla