SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Prof.Dr. Görür Tekrar Uyardı: 'Orayı Zorluyor'

0
Güncellendi - 2021-11-12 23:27:14
Prof.Dr. Görür Tekrar Uyardı: 'Orayı Zorluyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depreme ilişkin görüşlerini paylaşan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu kesimi riskli.” uyarısını tekrarladı. 

Depremin ardından görüşlerini kendi sosyal medya hesaplarından paylaşan yer bilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, daha tehlikeli bir deprem olasılığı için uyarıda bulundu. 

Prof. Dr. Görür, “Arkadaşlar, öğlen Malatya-Pütürge-Bölükkaya’da 4,8’lik deprem oldu. Elazığ depreminden sonra DAF Elazığ depreminde kırılan kolunun GB ucuna, yani Çelikhan-Erkenek kesimine depremlerle stres transfer ederek orayı zorluyor. Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu kesimi riskli. Kadim Şehir Malatya'mıza ve çevre illerimize geçmiş olsun diyorum. Sevgiyle.” ifadelerini kaydetti.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Huzur (2 yıl önce)
    Sayın hocam Malatyamizı kadim şehir olarak gördüğünüz için teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    yüksek bina yapmaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    İnşAllah Elazığ depreminin artçısıdır, eğer Çelikhan, Türkoğlu ve Erkenek depreminin öncüsü ise Allah yar ve yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne fark edecek?Elazığ depreminin artçısı bu kadar kısa sürede uzantısı pötürgede tekrarlanıyorsa bu potansiyel Çelikhan-erkenek-Türkoğluna yöneliyor demektir.Yani bu yük bu hata yüklenecektir.Necati hocamızın belirttiği gibi G.Doğu anadolu hattı da oldukça aktif bir fay.Allah milletimizi görünen ve görünmüyen kazalardan ve afetlerden korusun.
    0
    0
    Yanıtla