SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeter Artık!.. Harama El Kaldırmaktan Yoruldum"

0
Güncellendi - 2021-11-14 01:34:40
A- A+ PAYLAŞ

MHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİNDEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR VE ÇALIK'A AĞIR ELEŞTİRİ.. Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Hasan Basri Yüksel, sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile AKP, Cumhur İttifakı ve AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ı sert ifadelerle eleştirdi ve en kısa sürede belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabındaki açıklamasında, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ı eleştiren ve 'Abla' rumuzu kullanan bir hesabın yayınladığı bir yazıyı beğendiği için hakkında yargı süreci başlatıldığına ilişkin ifadeler kullanan Hasan Basri Yüksel, "Sabah, Sabah Öznur Çalık Hanım'ın mahkeme kararı ile uykumdan kaldırıldım. Öznur Çalık’a ne yazmışsam sözümün arkasındayım az bile yazmışım bundan sonra belediye meclis toplantılarında görsünler, duysunlar gerçekleri" diye yazdı.

"Yeter artık... Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum"

Cumhur İttifakı'na zarar gelmesin diye 50- -55 yıldır hizmet ettiği partisi MHP'ye zarar gelmesin diye konuşmadığını hatırlatan Hasan Basri Yüksel, "Bu ne lan... AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Bırakırım meclis üyeliğini. Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum" dedi.

"Malatya'da, belediyelerde köşe başlarını ele geçirmişler..."

Kendi partisinin Malatya'daki kimi mensuplarını da isim vermeden keskin sözlerle eleştiren Hasan Basri Yüksel, "Genel başkanların ittifak anlayışına uymayan, çakal sürüleri Malatya'da, Belediyelerde köşe başlarını ele geçirmişler. Kendi çıkarları uğruna Cumhur İttifakı'nı yorumluyor ona göre hareket ediyorlar.. MHP kimsenin babasının çiftliği değil işkence gören, hapis yatan, şehit veren biziz. Gerekirse MHP den ihraç edilmeyi bile göze aldım. Davamı MHP'siz de savunurum.." ifadelerini kullandı.

Hasan Basri Yüksel, Yeşilyurt Belediye Meclisi çalışmaları sırasında gerçek bir MHP'li gibi davranamadığı için MHP'li seçmenlerden de helallik istedi. Yüksel, "Gerçek MHP'li gibi MHP'li meclis üyesi gibi davranamadığım için hakkınızı helal edin..." dedi.

MHP'li Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Hasan Basri Yüksel'in sosyal medya hesabından yaptığı söz konusu açıklama şöyle:

"Abla dedin mi TC mahkemeleri Öznur Çalık sanıyor"

"Sabah, Sabah Öznur Çalık Hanım'ın mahkeme kararı ile uykumdan kaldırıldım. Abla diye yazan Bir bayanın yazısını beğenmiştim ablanın patentinin Öznur hanımda olduğunu bilmiyorum benim evde de ablalarım var fetöcülerin de ablaları var. İP Genel Başkanı Meral Akşener var, partimde Saime Ablam var, vay be abla dedin mi TC mahkemeleri Öznur Çalık sanıyor. cumhur ittifakının Yeşilyurt belediye meclis üyesi olmama rağmen bende kanaat getirdim yargı bağımsız değil.. Öznur Çalık’a ne yazmışsam sözümün arkasındayım az bile yazmışım bundan sonra belediye meclis toplantılarında görsünler, duysunlar gerçekleri.

"Bırakırım meclis üyeliğini"

Bu ne lan cumhur ittifakına Zarar gelmesin diye, 50-55 yıldır hizmet ettiğim partime Zarar gelmesin diye konuşmuyoruz, bu ne yav, ittifakı biz mi yanlış anladık AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Bırakırım meclis üyeliğini. Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum.

"Gerçek MHP'li gibi MHP'li meclis üyesi gibi davranamadığım için hakkınızı helal edin..."

Bugünden tezi Yok Belediye meclis üyeliğinden ayrılacağım eş, dost ve arkadaşların haberi olsun... Hakkınızı helal edin. Gerçek MHP'li gibi, MHP'li meclis üyesi gibi davranamadığım için hakkınızı helal edin...

"MHP'den ihraç edilmeyi bile göze aldım; davamı MHP'siz de savunurum.."

Genel başkanların ittifak anlayışına uymayan, çakal sürüleri Malatya'da, Belediyelerde köşe başlarını ele geçirmişler. kendi çıkarları uğruna cumhur ittifakını yorumluyor ona göre hareket ediyorlar.. MHP kimsenin babasının çiftliği değil. İşkence gören, hapis yatan, şehit veren biziz. Gerekirse MHP den ihraç edilmeyi bile göze aldım; davamı MHP'siz de savunurum.."

Güler HAZAR - malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Oz kernekli (5 ay önce)
    Bu abi kim tanimiyorum ama hakliymis. Yesilyurt belediyesini, kacakcilar soyup sogana cevirmis, Sogani bile calmis diyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Allah ayıhtıra
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hayatımda böyle birşey görmedim.Diyorsunuzki harama soyguna el kaldırmaktan yoruldum.Bu ne demek ?Yani bilmeme rağmen bunu yapıyordum demektir. Anladığınız vakit bunu yapacaktınız...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sonuç bu mu? Harama el kaldırdıktan sonra mı itiraf ediyorsun? Önemli olan harama hiç el kaldırmamaktı?
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akgeyik (2 yıl önce)
    malatyada meyve vermeyen çokça ağaç var hepsi kalas olacak türden meydanı boş buldumu çok iyi gelişir helede bakımı iyi olursa deymeyin keyfine .bir çiçekle yaz gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (2 yıl önce)
    Dürüstseniz,Şahit olduğunuz haramları yargıya götürün..Götürmeyip sakladığınız sürece sizin o haramcılardan farkınız olmayacaktır..Aksi halde iftiranın vebali çok çok büyüktür.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Evet bu beyefendi tercüman olmuş türkiye'de yaşanan ve hepimizin bildiği,kimilerinin ise bilip kulağının arkasına yattığı yolsuzluklara,kanunsuzluklara..Helal olsun,partisine bilhassa genel başkanına örnek olmalı bu beyefendinin duruşu milliyetçilik budur işte.Tabi arkasında durabilecek bu açıklamaların buda ayrı mesele yine de harmı bilmek,günahı bilmek önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim (2 yıl önce)
    helal olsun sana zararın neresineden dönersen kar yolun açık olsun adalet herkse lazım müslüman dürüst adaletli olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Düşünüyorum da ne demek ...? Neyi bekliyorsun ? Vicdanın rahatsa devam, şayet değilse git hesabını ver..
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Helal olsun Adamlık budur doğruluktan şaşmayan kula kul olmayı red eden kimse Adamdır aynı ismi taşıdığım için seninle gurur duyuyorum ayrı siyasi fikirde olsak bile haktan adaletten yana olman yeter artar bile değerli kardeşim yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Faebok paylaşımı nı kaldırmışsın yapacagınız bu kadardı Ya tehdit yada bir ii aldınız mı sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • Aptal Boğan (2 yıl önce)
    Adam haram yemelerine bende ortak oldum diyor, bazıları helal olsun deyip teşekkür ediyor. Yok onurlu duruş göstermiş. Yok kurdun yanına kuzu yakışmazmış gibi gibi. Yav siz şaka mısınız? Toplum olarak hâlâ bu şekilde davranıyorsak bizim başımızda ki sözde milli siyasetçiler bitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Hangi haramlara el kaldırdıniz ,lütfen hemen adliye binasına gidip bir savcıya anlatınız.üstü kapalı konuşarak insanları , Zan altında bırakmak günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tcdd (2 yıl önce)
    Seni iyi tanıyoruz, meselini tahmin ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bu yolsuzluklari kul haki yenlere devletin mallarini talan talan edenlere 3,4 yerde maas alanlara karsi yetimin milletin hakkinii arayan n durus vicdanli savcilara ihtiyac var
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinem (2 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesi ile öznur çalık ne alaka anlamadım. Ayrica hangi haramlara el kaldırdın bı söyle hele
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Sizi tanımam etmem ama kim harama el kaldırmışsa.. fazla lafı dolandırmayacam eli kırılsın ve sadece eli kırıldığına şükür etsin hesap günü gelmeden tövbe etsin çünkü mahşerde öyle el kırılmasıyla yırtamaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    El kaldırdığın haramları bir bir açıkla. Savcılığa git, hep birlikte hesap verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ensar (2 yıl önce)
    Vay be ne cesaretli adammış be !!! Ne zaman ki menfeatlerine ufacık dukunulur basar yaygarayı ... Gerçi ne işe yarıyor belediye meclis üyeliği ? Rant başka yine rant...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Şu zamana kadar o haramlara kaldırdığınız elin vebalinden sorumlusunuz ama. Madem öyleydi neden neden neden sustunuz ??? Bu saatten sonra ben artık bu adaletsizliğe,bu haksızlığa dayanamıyorum deyip kenara çekilmek yok öyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    adaletsizliğe haksızlığa zülme.....sessiz kalan dilsiz şeytandır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)
    Bunlar Hasan Basri bey’in şahsına yapılan bir baskı olduğunu düşünmüyorum.Bu yapılanlar dikkat buyurun 1-basına, 2-demokrasiye 3-fikir ve vicdan hürriyetine yapılan açık bir saldırıdır. Bu işler yorumculara kadar düştü ise hiç kimse özgür değil.Ne demek Abla rumuzlu birisinin yorumunu beğenipte hakkında adli olarak takip başlatmak.Bu kadarmı tahammülsüzsünüz yazık ki bu millet size şimdiye kadar destek verdi.Ben hep diyorum size;sizler (Hak etmeyenler kulübüsünüz.)Önce Karadumanı dövdünüz şimdi de vatandaşı dövmeye kalkışıyorsunuz.Millette sizi sandıkta güzel bir dövecek.Haberiniz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 12 Eylül de işkence gören vatanı için hapiste yatan tek arzusu MHP için yaşayan sayın Basri beye bu. Yapılmamalı vatan savunmak sucmu seçim yakın bağımsız dan meclis üyeliğine aday dahi olsa oyum Basri beyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Öküz ölüp ortaklık bitince, bir anda hepsi adalet bekçisi, haram düşmanı kesiliyorlar. Önemli olan bu haram, zehir zıkkıma en başından ilkeli duruş göstermek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bufeci (2 yıl önce)
    Hasan bey sizede bir büfe verip müdürlük bağlarlar sonra ikna olup davanıza sahip çıkmış olursunuz.istifa eden adam istifa ettim der.etmeyi düşünüyorum demek pazarlığa açığım beni ikna edin demektir ?? yılların uyanık siyasetcileri
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen herşeyi özetlemişin daha diyecek bişey kalmamış,
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    80 yıllar yeni devlet memurluğuna atanmıştim okuma yazma bilmeyen rahmetli anam beni dizinin dibine oturttu bak evlat görevin süresince kul hakkı yersen, devlet malına el uzatirsan, hizmet verirken insanlar arasında ayırım yaparsan hakkımı helal etmiyorum birinden emdigin kan diğerinden emdigin irin olsun demişti ,rahmetle andığım anamın bu sözleri görevim esnasinda yıllarca kulağıma küpe olmuştur.Toplum olarak bize ne yaptılar ne oldu anlamış değilim,insanlar kayırma torpil yaptırıyor, işinin yapılması için akla gelmeyecek işler yaptiriyor, adamına göre işler yapılıyor bunlar beni üzüyor ama zoruma giden bu işleri yapanlar bunları doğal olarak görüyor işte bu durum gerçekten içler acısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyüp (2 yıl önce)
    bu meclis üyesi suç işlediğini beyan etmiş savcıları göreve davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi dedin kimi? Tövbe haşaa.. Adamlar görevlerinin başında zaten..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın Basri bey hangi haramlara el kaldırdıniz,eğer bu iddianiz doğruysa iman ettiğimiz diğer alemde nasıl hesap verececegiz,bize emrettiler bizde yaptık demek hiç birimizi kurtarmaz ,hakimlerin hakimi ben size akıl vermiştim,tercih yapmaniz için düşünme ve irade vermiştim diyeceği o büyük günde biz insanlar ne cevap vereceğiz, biz duyarlı sorgulayan , araştıran ülkesini düşünen ,aklına kiraya vermeyen bir çok insan az çok Malatya'da nelerin döndüğünü tahmin ediyoruz,işititiyoruz ,ben yinede size teşekkür ederim, bazen insanlar yaptıklarından huzursuzluk duyarlar bunu duymak bile takdire şayandir, bir takım şeyleri göze alarak gerçekleri söylemek büyük bir erdemdir.Allah doğruların yar ve yardımcısı olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunun adı kula kulluk etmek demek. Ahirette geçerli değil yalnız ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Çok yakında kendi partisinin akp ile olan ittifakının bozulacağının kokusunu almış şimdiden yatırım yapıyor. Bu zamana kadar neredeydin demezler mı adama?
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (2 yıl önce)
    Bu akp lileri suç üstü yakalasan bile boş. Şener Şen filmlerinde olduğu gibi inkar ederler. Ceza falan da vermezler bunlara. Bizim halk yine ayakta karşılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Demir (2 yıl önce)
    "Harama el kaldırmaktan yoruldum" cümlesi tek başına herşeyi anlatıyor. Yoruluncaya kadar el kaldırmış. E biraz dinlenseydin, kendine gelince devam ederdin. Ne gerek vardı ki şimdi suyu bulandirmaya.Yazık bu memlekete, yazık bu ülkeye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Padişahım çok yaşa
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Bu dünyanın birde öbür dünyası var 20 yıldır bu ülkeyi yönetenler nasıl hesap verecekler. Davamızın bilge Liderinin ne gibi bir tesbiti var ki memleketi uçurumun kenarına getiren bu iktidarı destekliyor. Demek ki bizlerin de 50 yılının mücadele ile geçtiği bu camia da daha dürüst ve ahlaklı insanlar varmış. Bir ülkücü olarak Haksızlığa dayanamayan şahsına TEŞEKKÜRLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Hiç bir parti belediye ve devlette işe alımlarda mulakatsiz yazılı sınav uygulayıp kim hak ediyorsa onu işe alacağım demiyor,görevden yükselmeler de ,makamlara gelişte önceden belli olan kriterlere dayalı bir sistem getireceğim diyemiyor,yönetimde hesap verirlik,açıklık ve şeffaflık getireceğini söylemiyor,ihalelerin kamuya açık ve şeffaf olacağını söylemiyor,hakim ve savcı güvencesinin en üst düzeyde olacigini duyamiyuruz, siyasetin bizim ortak değerlerimiz olan din,vatan,bayrak, tarihi degerlerimiz üzerinden değil hizmet odaklı yapılacağı ümidini vermiyor,kısacık ömrümde 10 değişik hükümet 9 siyasi partinin yönetimini gördüm hepsi birbirinin kopyası değişen hiç bir şey yok bütün mücadele devletin başına geçmek ve devletin imkanlarından bir avuç yancinin yararlanmasına fırsat tanımak içindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    "Bırakırım meclis üyeliğini. Zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum" diyeceğine hiç kendini yormasaydın. Şimdi çıkmış günah çıkartıyor. Ne haksızlıklara şahit ve ortak olduysan açıkla. Hatta savcılığa suç duyurusunda bulunda görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Seçim yaklaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Başkan doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yada döverler cesaretine hayran kaldım demekki gerçek ülkücünün ayakta alkışlıyorum sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    MHP li vekilerde haric hepsinin sabırlarının bitiğini ve tahamüllerrinin kalmadığını vatan için katlandıklarını bilmeyen yok Sayın bahçeliye özel bir koltuk da işe yaramadı kurtla kuzu bir arada olmuyor tabiyatına aykırı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Bozkurt silkelendi kendine gelmiş, bundan sonrası için Allah muvaffak etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    1970 li yıllarda gençliği MTTB ve ülkü ocaklari arasında geçen her iki camiayida bilen birisiyim o yıllardaki gençlerin hiç bir dünyalık menfaat beklemeden yaptıkları ozvereli çalışmaları özlüyorum , verdikleri mücadeleyi saygı ile anlıyorum,gunumuzle ilgili bir değerlendirme yapmayı gereksiz buluyorum.inanin o günleri yaşayan birisi olarak keşke menfaatin her şeyin önüne geçtiği bu günleri görmeseydim diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hasan Basri bey size teşekkür ediyoruz ,inanın ilkesiz siyaset ve siyasetçilerden usandık olması gereken yanlış kimden gelirse gelsin kaya gibi dimdik ayakta , karşısında durmak, doğru kimden gelirse gelsin yanında olmak destek olmaktır, işte bugünleri görmek bizim kurtuluşumuz olacaktır,inşallah meclis üyelerinin özgürce oy kullandiklari günleri göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Günaydin..! „Zaten harama el kaldirmaktan yoruldum!“ yazik,cok yazik! Demek ki vicdaninizi degil emri dinlemissiniz! Inandiginizi iddia ettiginiz islam in neresinde var bu yaptiklariniz? Memleketin gercegi bu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hak Hukuk Adalet (2 yıl önce)
    Bu kadar haksızlığa harama el kaldırırken aklın neredeydi! Bu işin ucu sana dokunmasaydı yine böyle isyan edebilecek miydin? Yazık kula kulluk edenlere!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustfa (2 yıl önce)
    Hasan Abi Onurlu durmak her şeyden önemlidir Zaten biz biliyoruz belediyelerde neler olduğunu neler yaşandığını Bence Partiden istifa et ama meclis üyeliğini devam ettirki gerçekleri Malatyalı kamuoyuna aktarabilesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    İnsanların hakları yenirken neredeydin? Kendine dokunuldu mu feryat figan. Bizim yıllardır gördüğümüzü yeni görmüşsün masallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Akp ye ve Mhp ye zarar veren öznur hanım gibi çok vekiller ve belediye başkanları var korkarız ki bunlar 2023 te ittifakın sonunu getirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Canınız yanıncamı veya size zarar verincemi konusmak aklinıza geliyor,Allah tan korkmayip kuldan korkan gücten korkan koltuktan korkan bir zihniyet ile bu ülke nereye gidecek.
    0
    0
    Yanıtla