SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Takla Attı.. Anne- Kız Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

OTOMOBİLİ SIKIŞTIRDIĞI ÖNE SÜRÜLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YAKALANDI.. Malatya’da motosiklet tarafından sıkıştırıldığı öne sürülen otomobilin takla atması sonucunda kadın sürücü ve kızı yaralandı. Motosiklet sürücüsü kaza yerine 4 kilometre mesafede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza; Çevre Yolu Şeker Fabrikası önünde meydana geldi. Ankara yönüne gitmekte olan G.G.G. yönetiminde bulunan 44 AU 644 plakalı Opel marka otomobil, iddiaya göre aynı yönde gitmekte olan M.A.C. adlı şahsın yönetimindeki plakasız Kawasaki marka motosiklet tarafından sıkıştırıldı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çarptıktan sonra takla attı. Araçta sürücü ile kızı G.G. yaralandılar. Yaralı anne- kız Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, kazadan sonra durmayarak yoluna devam eden motosiklet ise, kaza yerine 4 kilometre mesafede polis ekipleri tarafından yakalandı ve sürücü gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

MALATYA- SİVAS YOLUNDAKİ KAZA..

Öte yandan, Malatya’nın Hekimhan İlçesi’nde bir otomobil ile aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya- Sivas karayolu Hekimhan kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Sivas istikametine seyir halinde olan M. G. idaresindeki 28 YE 999 plakalı Mitsubishi marka pikap araç, Hekimhan Kavşağına geldiği esnada, Bahçelievler Mahallesinden gelerek Hekimhan yoluna giriş yapmak isteyen M. D.'nin kullandığı 44 HV 111 plakalı Renault otomobile yan tarafından çarptı.

Kazada yaralanan sürücü M.D., ambulansla Hekimhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan sürücü yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hekimhan’da daha önceden de meydana gelen kazalar nedeniyle sürücüler tarafından ‘kaza kavşağı’ olarak anılan kavşaktaki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız