SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan'la Yatırım ve Projelerle İlgili Görüşme

0
Güncellendi - 2021-11-17 01:43:04
Erdoğan'la Yatırım ve Projelerle İlgili Görüşme
A- A+ PAYLAŞ

AKP Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeleri (MKYK) olan Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ile Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüler.

Görüşmeyle ilgili bir açıkama yapan Milletvekili Çalık, AKP MKYK Toplantısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Malatya’da devam eden ve önümüzdeki yıl yatırım programına alınacak yatırım ve projelerle ilgili görüştüğünü açıkladı.

Bu arada, Çalık daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştü. Görüşmede, 2020 yılında yaşanan depremin Malatya'da oluşturduğu hasar boyutu, deprem sonrası yapılan çalışmalar, afet konutlarının son durumu ile belediye başkanlarının talepleri ele alındı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • bayram akgeyik (2 yıl önce)
    sayın reiside kandırıyorlar kendi bütçelerinin ve yandaşların projesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekönomist (2 yıl önce)
    Malatya'nın acil ihtiyacı 3. Üniversitenin kurulmasıdır. İsim önerim : Orhan Gencebay Üniversitesi
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sonuç nedir? Hangi projeler ne zaman tamamlanacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    turgut özal üniversitesi 2 kurulacak :)) şube açılacak galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Öznur abla belediye başkanlığına oynuyor yeni aklına düşmüş Bülent beyle Öznur vekilin aklına Malatya. .Durmak yok objektiflere çıkmaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • demedi deme (2 yıl önce)
    çevreyolunun da 15 yıldır hala yapılamadığınıda söyledinizmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Ne görüştünüz? Hiç... YHT görüştünüz mü? Şehir hastanesi görüştünüz mü? Yeni sivil havalimani görüştünüz mü? Yok... bari raylı sistem projesi gorusseydiniz buyuksehir olduğumuz belli olsun burda bari... yoksa diğerleri komsu da da var
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    ayaküstü ne de güzel proje olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Aaaaa helal olsun,ne görüşme yaaa.....
    0
    0
    Yanıtla