SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Giresun'dan Eli Boş Dönüyor:1-0

0
Güncellendi - 2021-11-22 23:54:54
Yeni Malatyaspor, Giresun'dan Eli Boş Dönüyor:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda GZT Giresunspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan penaltı golüyle 1-0 mağlup ayrıldı. VAR'ın değerlendirdiği değerlendirmediği pozisyonların etkili olduğu karşılaşmada, ev sahibi takımın bir penaltısı, Yeni Malatyaspor'un bir golü VAR kararıyla iptal edilirken, ev sahibi takım 70. dakikada penaltıdan attığı golle kazandı. Maçın uzatma dakikalarında Yeni Malatyaspor'un bir topu direkten döndü. Karşılaşmadan önce ilk 11'de yer alan oyunculardan Wallace ısınma sırasında sakatlanınca, Yeni Malatyaspor oyuna bu futbolcunun yerine Haddadi ile başladı.

STAT: Çotanak Spor Kompleksi

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun 4.Hakem-Ramazan Keleş, Hakan Ceylan(VAR), Davut Dakul Çelik(AVAR)

GZT GİRESUNSPOR: 34. Okan Kocuk, 2. Mamadou Dıarra, 5. Zeki Yavru, 7. Sergıo Antonıo Da Luz Junıor (Dk.72 28. Erol Can Akdağ), 6. Jeoy Mathijs Pelupessy (Dk.82 35. Sergen Piçinciol), 10. Souleymane Doukara (Dk.46 11. Ibrahıma Balde), 16. Aziz Eraltay (Dk.82 26. Emre Taşdemir), 18. Foussenı Dıabate, 25. Alexıs Rafael Perez Fontanılla, 24. Flavıo Medeıros Da Sılva, 93. Magomed Shapı Suleymanov (Dk.61 19. Joseph Wıllıam Champness)

YEDEKLER: 1. Onurcan Piri, 11. Ibrahıma Balde, 17. Mehmet Umut Nayir, 19. Joseph Wıllıam Champness, 26. Emre Taşdemir, 28. Erol Can Akdağ, 35. Sergen Piçinciol, 77. Hayrullah Bilazer, 80. Çekdar Orhan, 85. Fatih Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Hakan Keleş

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane, 10. Adem Büyük, 5. Oussama Hadadı, 14. Stephen Patrıck Mallan, 16. Sadık Çiftpınar (Dk.23 3. Phılıp Gamelı Awuku), 26. Semih Kaya, 44. Mounır Chouıar, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 90. Kubilay Kanatsızkuş (Dk.68 77. Mert Miraç Altıntaş),

YEDEKLER: 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 5. Oussama Hadadı, 19. Haqı Osman, 54. Atakan Müjde, 61. Taha Gür, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya, 97. Hasan Özkan

TEKNİK SORUMLU: Marıus Nınel Şumudıca

GOL: Dakika 70 Penaltıdan Fousseni Diabate (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Karim Hafez, Rayane Aabid (Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Süleymanov soldan hareketlendi, açılan Ertaç'ın üzerinden kafayla aşırtmak istediği topa kaleci son anda hakim oldu.

Dakika 3: Malatya atağında Hafez soldan hareketlendi, ancak Zeki Yavru'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 6: Yeni Malatya korner atışı kazandı. Atışı Mallan kullandı, Adem Büyük'ün hamle yaptığı top auta gitti.

Dakika 9 GOL POZİSYONU- OFSAYT: Malatya atağını savuşturmak isteyen Fantanilla'nın vuruşunda Kubilay'ın kafasına çarpan top Adem Büyük'ün önüne düştü. Kaleciyi de geçmek isteyen Adem'i, Kaleci Okan iki hamlede engelleyerek topu aldı. Yardımcı hakem bu pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdı.

Dakika 10: Zeki Yavru'nun ortasından gelen topu Haddadi karşıladı, bu futbolcudan dönen topa Süleymanov sert vurdu, aut.

Dakika 13: Süleymanov'un pasıyla topu alan Zeki, kaleye ortaladı, savunma kornere çevirdi. Süleymanov'un kullandığı atıştan gelen topa Serginho vurdu, savunda topu çıkardı.

Dakika 15 GOL POZİSYONU- OFSAYT: Serginho'nun pasını alan Doukara Ertaç'la karşı karşıya kaldı. Ertaç, yatarak müdahalesinde topu almayı başarırken, yardımcı hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 19: Adem Büyük soldan ortaladı, dokunan olmayan top direkt auta gitti.

Dakika 20: Serginho, soldan ceza sahasına girdi, içeriye çevirdi. Haddadi, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 23: Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar sakatlanarak saha dışına alındı ve oyuna devam edemeyince yerine Awuku dahil oldu.

Dakika 26: Hafez'in ceza sahasına ortaladığı topu Aziz Eraltay uzaklaştırdı.

Dakika 29: Giresun atağında Süleymanov sağdan ortaladı Serginho ceza sahasına girdi, savunmanın kapattığı Serginho topu kaybetti, Haddadi uzaklaştırdı.

Dakika 32: Mustafa Eskihellaç'ın sağdan arka direğe ortaladığı topa Adem Büyük'ten önce Perez müdahale etti.

Dakika 35: Giresunspor'un ceza sahasının sağ çapraz önünde kazandığı serbest vuruşu Süleymanov kullandı. Ertaç çıktı ve topu aldı.

Dakika 37: Zeki Yavru'nun soldan kullandığı serbest atışta top direkt kaleye yöneldi, Ertaç iki hamlede kontrol etti.

Dakika 39: Kubilay Kanatsızkuş sağdan topla buluştu, atak geliştirmek isterken savunmaya takıldı.

Dakika 42: Yeni Malatyaspor'un Hafez'le kullandığı korner atışından gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 43: Semih Kaya kısa süreli sakatlık geçirdi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45: Zeki Yavru'nun ceza sahasına ortaladığı topu Haddadi kornere gönderdi. Sonuç yok.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Dakika 47: Semih Kaya'nın pasında Mounir Chair'dan önce Giresun savunmasındaki Diarra kafayı vurup topu uzaklaştırdı.

Dakika 54 PENALTI-OFSAYT: Giresun atağında Zeki Yavru'nun pasını alan Balde ceza sahasına girdi, Ertaç'ın müdahalesi sırasında yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını işaret ederken yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Yapılan VAR kontrolu sonrası hakem Çakır penaltı kararını iptal etti.

Dakika 57: Sağdan ceza sahasına giren Diabate'nin ortaladığı topa Balde vurdu, yandan aut.

Dakika 63: Kubilay Kanatsızkuş'un pasıyla buluşan Mounir Chouiar, düzeltti ve vurdu. Kaleci Okan üzerine gelen topu rahatça aldı.

Dakika 65: Mustafa Eskihellaç sağdan ortaladı, Adem Büyük penaltı noktasında topu kontrol edemedi, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 67: Aabid'in pasıyla Giresun ceza sahasında topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş kötü vurdu, top auta gitti.

Dakika 69 PENALTI: Giresun atağında atılan pasta top kapan Diabate ortaladı. Savunma kafayla müdahale etti, dönen topa Zeki Yavru sert vurdu. Karim Hafez'in eline çarpan topu hakem penaltı olarak değerlendirdi.

Dakika 70 PENALTI- GOL: Giresun'da penaltı atışqını Diabate kullandı ve Ertaç'ın solundan ağlara gönderdi:1-0

Dakika 75: Ceza sahasına gönderilen topu savunmada Perez karşıladı. Dönen topu Mustafa Eskihellaç almak istedi, Perez yine ayak koydu.

Dakika 79 GOL: Yeni Malatya atağında Hafez'in soldan ortaladığı topa Mallan kafaya yükseldi, ancak vuramadı. Savunmadan dönen topu Semih Kaya, Mustafa Eskihellaç'a aktardı. Mustafa vurdu, Perez'den döndü, Mustafa tekrar vurdu. Top kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 81 GOL- İPTAL: Daha sonra VAR uyarısı ve inçelemenin ardından gol kararı, atak başlangıcındaki ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Hafez'in ortası sırasında topa yükselen ancak kafayı vuramayan Mallan'ın ofsaytta olduğu öne sürüldü.

Dakika 83: Giresun kalesinin karşısından kazanılan serbest atışı Mallan kullandı. Bu futbolcunun çok sert vuruşunda Kaleci Okan topu son anda çeldi.

Dakika 89 PENALTI BEKLENTİSİ: Sağdan gelişen Malatya atağında Mustafa Eskihellaç sağdan ortaladı. Gelen topa Semih Kaya vuramazken, Karim Hafez topu aldı. Pasını Mert Meriç'e aktardı, bu futbolcu sol çaprazda çalımlarla ceza sahasına girdi ve müdahaleyle yerde kaldı. Penaltı itirazları yapılırken, hakem oyunu devam ettirdi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+4 DİREKTEN DÖNDÜ: Rakip sahada Mert ve Chpampness kafa kafaya çarpışınca oyun durdu. Daha sonra yapılan hava atışında topu kapan Adem Büyük direkt kaleye gönderdi. Savunmadan seken topa Karim Hafez sol çaprazdan sert vurdu, top üst direkten döndü.

Dakika 90+7: Yeni Malatya atağında Adem Büyük'ün vuruşunda topu savunma kornere gönderdi. Kornerden gelen top Giresun ceza sahasında karambol yarattı ve en son kaleci Okan'da kaldı.

Karşılaşma, ev sahibi GZT Giresunspor'un 1-0 galibiyetiyle son buldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha- AA, Giresun

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Bütün taraftarlar futbolculara teknik heyeta yunetima herkese kızıyorlar tepki gustariyorlar buna hiç hakları yok sen taraftar olarak takımına sahip çıkmadan kim çıkacak kaç sefer yazdım bir kampanya yapalım herkes 100 TL versin bu ayıp deyi büyük kuluplar bile yapıyor kaliteli transfer yapılır takım kurtulur bunun reçetesi budur bunu yapmiyorsan hiç kimsayi elestimaya hakim yok dünyanın en kolay işi başkasını eleştirmek bir şey vermeden bir şey almak olamaz cuvalduzu baskasina ineyi kendina batır saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İlkonbir oyuncularımız devlet memuru gibi oldular,derhal bunların birkaçına kadrodışı müdahelesi yapılmalı,Adem,Hafez ve Ndong başta olmak üzere 5-6 tanesi kenara çekilmelidir,Hiç olmasa 3,lig oyuncusu dediğimiz genç oyuncularımız kendilerini gösterme fırsatı bulurlar,yenileceksek bundan sonra böyle yenilelim bari,
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Bu şehrin en büyük eğlence dünyası futboldur. Eskiler çok iyi bilirler hafta sonunu dört gözle bekleyen futbolu çok seven bir şehir vardı. Ama maalesef artık futboldan ve çok sevdiğim şehrimizden artık nefret eder duruma geldik. Ya bu takım ballı başkanın oyuncağı haline gelmiş, nerede stk lar, iktidar muhalefet siyasiler, bu takımın freni patlamış kamyon gibi gidiyor, kimse ses çıkarmıyor. Sayın Valim size yalvarıyorum bu takıma el atın, bizim siyasiler, stk lar, iş adamları, el atmıyorlar, bu başkanı bir an önce bu takımdan elini çekmesini sağlayın. Sayın başkan siz de eğer bu şehri azıcık seviyorsanız artık bırakın yeter. Yoksa sonumuz Efsane Malatyasporumuz gibi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Bu oyuncularla 3 lü oynanmaz diye kazanırken bile söyledik ancak skor yorumcuları hep yanlış anladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Hafez efendiye mümkünse zeka testi yapılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Top ayaktan çıktığı zaman ofsayt yok hem Cüneyt denen hakem ve var hakem müsfettelerİ Malatya nın hakkını yediler ALLAH sizi bildiği gibi yapsın kazandığınız zehir Zıkkım olsun.. futbolcular başta baskılı oynamıyor golü yiyince baskı yapıyor lar sahipsiz Malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takıma en büyük zararı başarısızlığı hep hakeme ve hocaya bağlayanlar verdi.Vermeye devam ediyor.Yahu takımın hocası ne yapsın.Tetteh yok.Takım da yok.İşte bu takımın durumu bu .Bu takım as oyuncuları ile süper ligin en zayıf takımı.. Yedekleri de 2 ve 3.ligin toplama oyuncuları.Aksini iddia edebilirmisiniz?Neden bu takımın gücü bu kadar diyemiyorsunuz?Başkanınız üzülür diye mi yazamıyor?,konuşamıyorsunuz?Hakeme gelelim?O hafız denilen zatın bu takıma kaybettirdiği puandan haberiniz varmı?Bu zat artık şüphe uyandırıyor.Her maç aşağı yukarı ya sarı kart, alıyor,ya penaltı yapıyor yada bulunduğu kanattan kaybettiği pozisyonlarda takım golü yıkıyor.Bugünde pas geçmedi.Takımın en sıkıntılı yerlerinden biri defansa Kronik sakat sadık göz göre alındı.Bugün tekrar sakatlandı.Bunlardan bi haber,işin kolayına kaçıp,her hafta işi hakeme ve hocaya bağlama uyanıklığı yapmayın.Bir takım son 3 yıldır hemen hemen her haftası aynı şeyleri yeniden yaşıyor.?.Bu A.gevrek ve ekibi ile yaşamaya da devam eder..Yalakalar ne derse desin.Bu hafta itibari ile küme hattına girdik.İnşallah küme düşeriz.Bu yönetim den .bu stresten kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (2 yıl önce)
    40 yıldır MS yi takip ediyorum bu kadar kotu taraftar bizimki kadar görmedim daha düne kadar a.büyüğü milli yapmadı diye ş.güneşi gönderdiniz futboldan anlamayan futbol fukarası çok bilmiş gurubuz şu anki takımda a.büyük hafez sadık kanatsız Yeşilyurt Spor a yedek dahi olmaz bir de Semih takımı sabote edenler var bu hoca veya yönetimle ilgili değil bu oyuncular yerine çatyol spor dan heyecanlı 4 5 genç getir galip gelmezleese hırsları dan ağlarlar gururludu bunlardan olmaz olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtemelen aynı yaşdayız 40 sene bu klübü seyretmişsin ama diğerleri gibi elma ile armutu karıştırmışsın hemşehrim.Bir defa atalarımız çok güzel söylemişler Kötü örnek ,iyi misal değildir diye.Şenol güneşin ne özelliği kalmışda örnek veriyorsun Gelen almanıda giden şenol güneşi de bu millet gördü.Bu Takımda şu anda iyi oynayan futbolcu varmı?Bu takım ligin en zayıf,kötü takımı,bunu bazı yalaka takımı kabul etmez isede bunu hepimiz biliyoruz?Futbolcuya ödeme yok,İyi oyuncun yok,yedek oyuncularının hepsi çöp,satılan oyuncuların yerine iyi oyuncu alınmazsa,mevcut oyuncularda bu takımı istediği gibi çevirir.Problemin kaynağını bulmak lazım. Demekki asıl problem neredeymiş?tüm bunlara açık kapı bırakanlardaymış?Bunlar kimmiş?Onuda 40 yıllık bir taraftar olarak iyi bilmen lazım.Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Ayaginiza saglik giresun takimini kutluyorum hic bagirmayin suclu basta hoca oyuncular cuma gunu yorum yaptim 3,5 2 sistemle oynarsak her Zaman takim maglup olur gelen giden bizi Rahat yener
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (2 yıl önce)
    İrfan Buz gitsin diyenler şimdi de bu hoca gitsin diyorlar. İrfan hoca daha cesur bir futbol oynatıyordu, daha çok pozisyon buluyorduk. Futbolcuların gol yollarındaki beceriksizlikleri ve defansın saçma sapan hataları yüzünden yazık oldu İrfan hocaya. Devre arasında nokta transferler yapılmazsa değil Şimudica, Morinho gelse kurtaramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Rıfat isimli kullanıcı yorumuna
    Adil gevrek gibi başkanın varsa bu kadro mühendisliği ile zaten küme düştük Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Ben iki gün önce yazdım bu hakemlsr proja hakemler cuneyit çakır her zaman Malatyanin alehina çalışmıştır Doğu Anadolu'nun tek temsilcisi olan MS antipati geliyor bunlara benim yazdığım aynısı cikti
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bu defans oyuncularını kimse uyarmıyormu. Şayet sen ceza sahası içindeyken rakip şut çekince elini kolunu sakla diye. Düşerken inşallah paraşütümüz açılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Sayın adil gevrek gel bu takıma bir iyilik yap istifa et veya devre arası gelmeden kongre kararı al sizde görüyorsunuz olmuyor bazen işler tersine giderse dönüş olmaz kur artışı ile borçlar ikiye katlandı şehirde iş adamlari ve şehri yönetenlerin desteği yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Hakeme veya başka bir dış etkene bahane bulmadan önce içimize bakalım...oncelikle baskanin olusturdugu Bizim kadromuz ligin en kötüsü..kapasite bu.Ayrica daha bu iyi günlerimiz..şu anda uefada ve federasyon da bekleyen bir sürü futbolcu olacağıyla ilgili dosyalarımız var...Yarın milyonlarca euro tazminat çıkacak ve başkan bu kulübü batırıp ayrılacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Beş yaşında bir coçuk bile sizden daha iyi bu takımı yönetir ve oynatır yazıklar olsun sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Yorumlar tama.en sonuç odaklı. Karşında ki takım amatör takim değil. Sahda her iki takım için de iyi mücadele vardı. Golü atanın kazanacağı maçtı şansız bir penaltı golü yedik.Herkes Hafez'e yukleniyor.Biraz dikkatli olması gerekiyordu ancak futbolda böyle posizyonlar var.Bana göre attığımız gol ofsayt değildi. Akan posizyonda Aaziz'le Ademin topa mudehalesinde en son Azize çarpıyor. Uc dört posizyon gectikten gol atıyoruz sanki golü iptal etmek için VAR'd aki hakemler özel gayret sarfetmissler.Cuneyt hoca takdir haklarını genelde Giresun lehine kullandı. Görülüyor ki arkadaslar hemen pes etmişler.PES etmek Malatyalı ya yakışmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Sen bence bu üstün futbol bilgin le sus her yorum un birbirinden saçma adil gevrek i anca översin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Malatya küme düşerse bu adil gevre ki kulübün başına getirenler utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bu durumun tek sorumlusu kulüp başkanıdır biz oyuncular ve teknik adamla uğraşıyoruz yani cambaz ipte yürüyor olanlar yerde oluyor birileri ise cambaza bak cambaza diyerek gerçekleri gizliyorlar ne kadar gizleselerde gerçeklerin er geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır ama biz öğün Malatya 1.amatör ligine doğru çoktan yola çıkmış olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Karim hafez her maçta olduğu gibi yine penaltı yaptırdı,bu oyuncu kesinlikle iyiniyetli değil derhal kadrodışı bırakılmalı,birde var hakemleriyle cüneyt çakır yine aleyhimize çalıştılar,
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Başta Adil ve Hoca bir an önce gitsin. Takımın başına da Malatyalı Hakan Çlışkan gelsin, düşeceksek de onurumuzla düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Gençleri çıkarın,eskileri hoca dahil hepsini gönderin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Ne zaman eli dolu döndük. Takım son sürat kümeye gidiyor. Adil bey gözün aydın. Çok uğraştın ve sonunda başardın. Bu takım düşmüştür. Yazık şehirler yıllarca uğraşıyor larki süper ligde takımları olsun. Bizse Süperligde düşmek için uğraşıyor ruz. Allah sizi bildiği gibi etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Utanç verici bir fotbol hangi taktik le oynadık orta saha kim forvet kim belli değil insan hiçmi pas yapamaz şut çekemez takım amatör olmuş adil ne olaki teknik direktör ne ola bize gelen hepsimi kötü oluyor merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Eyyy malatyanın siyasileri,stk'ları daha ne kadar adil gevreğin malatyasporu dingonun mekanına çevirmesini izleyeceksiniz.Takım sahada geziyor.Süpéligin şuan küme düşmeye aday ilk takımıyız.İş işten geçtikten sonramı konuşacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    şimdi hafes denen kazma bu maçında müsebbibi değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)
    Ben hayatımda ilk defa geriye doğru ofsayt olduğunu ilk defa gördüm.. dün yazdım gene yazıyorum.. Cüneyt in yönettiği 1 tane aldığımız maç söyleyin.. tamam bugün gene iyi oynanmadi..takim kötü..ama bugün bu takımın buz gibi golünü yediler.. Malatyaspor un bu sezon masa başında üstünü çizilmiştir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)Guşgana isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen gardaşım bu adamla ben hiç hatırlamıyorum maç kazandığımızı sahipsizlik böyle bir şey
    0
    0
    Yanıtla
  • hocam cüneyt çakırla malatya hiç maç kazanamadı ülkenin en taraflı hakemidir malatya spor asla cüneyt çakırın atamasını kabul etmemeli çünkü malatya düşmanıdır kendisi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Olmuyor omurga özürlü yabancı hoca sanki alman almanlar işini iyi yapar romanyalı değil En iyisi milli takımla yetinelim ligde yüzümüz gülmüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Genc takim gol yemekte doymadinizmi hoca sen bu kafayla 1,3,5,2 sistemi oynatirsan kumeye gideriz suclu hoca anlasildi kumeye gitmeye yazilmislar gule gule
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Hafez hadadi ne katkı sagladi
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Ne boşsssss bir takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu hafez denen kişi den artık bir taraftar olarak şüphelenmeye başladım.Mağlup olduğumuz tüm maçlarda bunun izi var.Bu kadar tesadüf olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu maçı alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Hafız asla oynatilnamali . Yns ligin açık ara en kötü takimi
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    İnsallah bu takım küme düşer de kurtuluruz. Tartışmasız ligin en berbat takımı... Giresun'a da can suyu oldu. Kubilay, Mustafa, Haddadi, Hafez, Semih hatta Adem bu takımın oyuncuları ise söyleyecek tek kelime yok, yok yok, yok, yooooook
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor için İnşallahlar maşallahlar artık çare olamaz güle güle Adil Gevrek Malatyaspor sayesinde ne kadar maddi çıkar sağladıysan sana helal olsun. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    İnşallah puan yada puanlar aliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Hadadi ve hafez gram katkı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    25 dk geçti ve malatyaya teknik direktör takıma gerçek bir kimlik vermiş tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Ne desen hakllısın dünya çapında bir hoca birde cüneyit carpılasıca
    0
    0
    Yanıtla