SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaban Domuzları Şehre İndi

0
Güncellendi - 2021-11-21 14:40:21
Yaban Domuzları Şehre İndi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da havaların soğumasıyla birlikte yiyecek bulamayan yaban domuzları il merkezine indi.

Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi mevkiinde geç saatlerde bir sitenin çevresinde görülen yaban domuzları şaşkınlığa neden oldu. Bölgede yiyecek ararken mahalleli tarafından cep telefonları ile görüntülenen yaban domuzları bir süre sonra gözden kayboldu.

Site sakinlerinden Alparslan Tokgöz, bölgede daha önce yaban domuzu görmediklerini belirterek, “Bizim sitemizin etrafında daha önce yaban domuzu görülmemişti. Dün gece saatlerinde sitemizin ön ve yan tarafında domuzları gördük, daha doğrusu ben görmedim ama WhatsApp grubuna atmışlardı. İlk defa bir domuz görmüş olduk. Buralarda görmeye alışık olmadığımız için ilgincimize geldi” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Bu adam bir öğretmen ve “İlgincimize geldi” diye bir ifade var. İlgince gelmek ne demek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekten yazmak istediğim yorum.. beyefendinin mesleği nedir tanımam bilmem ama bari röportaj verirken şive kullanmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkçe Öğretmeni ve bu ülkenin öğretmeninin kullandığı dil ne hale geldiğimizi anlatıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hayvanların yaşam alanlarına müdahale ederseniz, doğayı katlederek ranta kurban ederseniz , domuz ? da iner ayı ? da .Yeşili katleden kim varsa hakkım haram olsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim anlamadığım siz nerde yaşıyorsunuz nasıl bi yorum bu anlamadım. Malatya da sanki orman vardı da yok edip ev inşa ettiler veya Beydağı’nın zirvesine apartman diktiler de biz mi bilmiyoruz. Bahsi geçen yerde yıllardan beri yerleşim var ve nüfus çoğalıyor daha da genişliyor şehir alanları, yine soruyorum siz farklı bir yerde mi yaşıyorsunuz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sen sonradan Malatya'ya geldin yada yaşın çok genç Tecde ve Fahri Kayahan'ın eski hâlini bilmiyorsam birşey diyemem
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    domuz hiç dağa çıkmıyor ki hep şehirde yaşıyor
    0
    0
    Yanıtla