SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Eş Zamanlı Toplantı

0
Güncellendi - 2021-11-25 15:27:18
Malatya'da da Eş Zamanlı Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

25 Kasım ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Mücadele Günü’ olması sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 81 il valileri ve Kadına Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ile video konferans sistemiyle eşzamanlı bir toplantı gerçekleştirdi.

25 Kasım ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Mücadele Günü’ kapsamında toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi ayrıca yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması amacıyla illerde valiler, ilçelerde kaymakamlar başkanlığında eş zamanlı olarak toplantı düzenlendi.

Toplantıda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde İl Koordinasyon Kurulu üyeleri yapılacak çalışmaların ön plana çıkması, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, kurumların sorumluluk alanlarına giren durumlarda üzerine düşen görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeleri hususları konuşularak bundan sonra yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında KADES uygulamasının önemine değinen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık; bu mobil uygulamanın kadınlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın kullanmasının sağlanması amacıyla gerekli çalışmaların yapılması hususuna değindiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız