SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Konyasporla 9. Randevusu

0
Güncellendi - 2021-12-05 23:21:49
Yeni Malatyaspor'un Konyasporla 9. Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 15'inci haftasında Pazartesi akşamı deplasmanda İH Konyaspor takımı ile karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Yeni Malatyaspor, Pazar akşamı özel uçakla Konya'ya gitti.

Konyaspor'la 9'uncu randevusuna çıkacak olan Yeni Malatyaspor, maçla ilgili son antrenmanı, Pazar günü Orduzu Pınarbaşı'ndaki antrenman sahasında yaptı. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde yapılan antrenmandan sonra kafile akşam saatlerinde Malatya'dan Konya'ya hareket etti.

Pazartesi akşamı MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı; Alper Ulusoy, Süleyman Özay, Mehmet Salih Mazlum ve 4. hakem Mustafa Kürdaş Filiz'den oluşan hakem kadrosu yönetecek.

9'UNCU RANDEVU..

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor daha önce 8 kez Süper Lig’de karşılaştılar. Bu karşılaşmaların 2'sinde Yeni Malatyaspor, 2'sinde Konyaspor galip gelirken, 4 maç da berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Yeni Malatyaspor rakibine 9 gol kaydetti, kendi kalesinde 8 gol gördü.

Yeni Malatyaspor- Konyaspor maçları ve sonuçları şöyle:

01.10.2017 TFF Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 1 - Konyaspor: 1

Gol: Dk. 21 Patric Friday Eze (Konyaspor) Dk.70 Aytaç Kara (Yeni Malatyaspor)

04.03.2018 TFF Süper Lig

Konyaspor: 0 - Yeni Malatyaspor: 1

Gol: Dk.87 Khalid Boutaib (Yeni Malatyaspor)

31.08.2018 TFF Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 0 - Konyaspor: 1

Gol: Dk.14 Deni Milosevic (Konyaspor)

10.02.2019 TFF Süper Lig

Konyaspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 1

Gol: Dk.74 Danijel Aleksic (Yeni Malatyaspor) Dk.85 Adis Jahovic (Konyaspor)

21.10.2019 TFF Süper Lig

Konyaspor: 0 - Yeni Malatyaspor: 2

Gol: Dk.4 Guilherme Costa Marques Dk.52 Robin Yalçın (Yeni Malatyaspor)

07.03.2020 TFF Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 1 - Konyaspor: 1

Gol: Dk.45+5 Rijad Bajic (Konyaspor) Dk.80 Murat Yıldırım (Yeni Malatyaspor)

17.10.2020 TFF Süper Lig

Konyaspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 1

Gol: Dk.58 Zeki Yavru (yeni Malatyaspor) Dk.83 Artem Kravets (Konyaspor)

20.02.2021 TFF Süper Lig

Yeni Malatyaspor: 2 - Konyaspor: 3

Gol: Dk.24, 45+4 Adem Büyük (Yeni Malatyaspor) Dk.72 Ismael Diomande Dk.80, 84 Sokol Cikalleshi (Konyaspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Denizli Kombi Servis (2 yıl önce)
    Umut etmek gerek fazlası 14 haftada 13 puan almış takımımız için lüks olur. Rize'den sonra averajı kötü olan biziz bir üst takımla puan farkı Konya spora kaybedersek beş olacak işler iyi değil. Kötü düşünmemek gerek fakat her şey ortada olunca Konya maçı zor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Boşuna kendimizi kandirmayalim 3 yıldır aynı senaryo takım kötü yönetiliyor ve takim uçuruma doğru gidiyor konya bizi yener en zayif takim biz görünüyoruz. Borç batağindayiz inşallah bu takımın sonu malatyaspor gibi olmaz. Futbol köyü projesi vardı oda sanırım hayal Olarak kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hızla tabana demir attık ve üstle puan farkı giderek açılıyor, Giresun düşer diyordum transferin son günlerinde yaptığı transferlerle bugünkü duruma geldi,biz ne yaptık Karadeniz'de ki 2.3 liglerdeki oyuncuları transfer ettik , keşke 1.ligde oynayan oyunculardan alabilseydik, yarın inşallah bir sürpriz yapar galip geliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kupa maçındaki onbirle sahaya çıkalım,kendini as kadroda garanti görenler biraz yedek otursunlar,hagi osman kesinlikle olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Arkadaşlar somodiko nediyor ben futbolculara diyorum kondusiyon çalışalım diyorlar biz kondusiyon calimamayiz bu biz sakatlaniriz diyor ben şok oldum buyle bir razalet duydunuzmu gordunuzmu unun için sahada yürüyorlar buyla başka bir takım varmı bunda herkesin suçu var teknik heyetin yunetimin futbolcuların bu malatyayi sapote etmek demiktir
    0
    0
    Yanıtla