SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Takımı Kim Oluşturduysa Sorumluluk Onun'

0
Güncellendi - 2021-12-12 19:30:45
'Bu Takımı Kim Oluşturduysa Sorumluluk Onun'
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 6-2 yenildikleri Aytemiz Alanyaspor maçına lişkin, "Benim için Malatya'da devam etmenin tek bir yolu var iki hafta önce bir transfer listesi verdim, eğer yönetim kurulu üyeleri istediğim futbolcuları almak için bana katılıyorlarsa, aynı fikirdelerse ben sorumluluğu alıyorum bu takım kümede kalacak." dedi.

Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün kendisi için hikayesi olmayan bir karşılaşma oynandığını ifade etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı rakiplerinden daha iyi oynadıklarını belirten Sumudica, şöyle devam etti:

"Bütün istatistikler ilk yarı bizi gösteriyordu, iki de gol attık ama bu seviyede evinizde iki gol atıyorsanız maçı kaybetmeyeceksiniz. Bazen bu tarz şeylerin bedelini hoca öder ama sorumluluğu almak istemiyorum. Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu onun alması gerekiyor. Oyuncularım hakkında kötü konuşmak istemiyorum, isim de vermek istemiyorum. Bugün ya da yarın başkanımızla bir toplantım olacak çok ismimi parçalamak, mahvetmek istemiyorum. Bütün açık yüreklilikle Malatya'ya geldim, burada puanlar yapmak istedim, 8 puan yaptık. Bugün açık oynamak istedik çünkü puanları bize yakın olan takımlar puan alıyordu. Bugün açık oynayarak puanlar almak istedik ama biz açık oynadığımız zaman arkadan boşluklar bıraktığında maalesef kazanmak imkansız."

Bir basın mensubunun karşılaşmanın ardından yaptığı harekete ilişkin sorusuna Sumudica, şunları kaydetti:

"Taraftarlara giderek benim hatam olduğunu, özür dilediğimi söyledim. Söylediğim gibi bir toplantımız var. Benim için Malatya'da devam etmenin tek bir yolu var iki hafta önce bir transfer listesi verdim, eğer yönetim kurulu üyeleri istediğim futbolcuları almak için bana katılıyorlarsa, aynı fikirdelerse ben sorumluluğu alıyorum bu takım kümede kalacak. Şu an minimum 7-8 oyuncuya ihtiyacımız var. Önümüzde 3 maç daha var. Ligin ilk yarısı bitene kadar maksimum puanlar alacağız ama Trabzonspor maçı dahil aynı takımla oynayacağız çünkü transfer sezonu açılmamış olacak. Başkanımızda yapacağımız toplantıdan sonra ne olacağını göreceğiz. Yeniden söylüyorum benim istediğim oyuncuları alırlarsa devam ederim çünkü Türkiye'ye getirdiğim bütün oyuncular halen Süper Lig'de oynuyor. Oyuncu transferi konusunda aynı fikri paylaşıyorsak devam edeceğiz paylaşmıyorsak bu hayat böyle bir kontratımız var oturup ne olacağını konuşacağız, görüşeceğiz."

Hakem ile ilgili de sorulan soruya cevap vermek istemediğini de kaydeden Sumudica, “Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum, zaten bir ceza aldım daha fazla ceza almak istemiyorum. Bir pozisyonda ikinci sarı kart gerekiyordu onu vermedi, ama Haddadi için sarı kart gösterdi ve oyun dışında kaldı” dedi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

56 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Hoca doğrusunu söylemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sportif izzetin Trabzonun köy takımlarından yaptığı muhteşem transferlerle bu kadar olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali Demirci (2 yıl önce)
    Adil başkan devre arasında 'NUKTA transferler' yapar. merak etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu klübün başında A.gevrek olduğu sürece bu klüp asla iflah olmaz.Kendisi bize bunu öğretti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kadroda mutlaka radikal değişiklikler yapmalıyız.Adem,semih Hafezi bir daha stada sokmayın.mademki bunlarla kendi sahamızda 6 gol yiyoruz.özellikle sağ bekte mert örnek gibi yedeklere şans verip de 6 gol yerim.şu aşamada yapacak başka birşeyde yok.bu onbirle artık şapkadan tavşan çıkaramayız artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bu takımın 3 sezondur kaderiyle oynayan Adil Gevrektir eğer hesap sorulacaksa Malatyasporun gerçek taraftar topluluğu birlikte olarak Adil Gevrekten hesap sormalı. Bu güne kadar yönetiminde bulunduğu takımın bütün hesapları kontrol edilmeli istifaya zorlanmalı Malatyaspordan uzaklaştırılmalı eğer hesaplarda yolsuzluklarına rastlanırsa istifadan önce hesap vermeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    Birak hocam , sorun ya paralar odenmiyor yada baska birsey sakatlik olmadigi surece dunku 11 kalitesiz filan degil, yedek tamam yok ama 6 yemek nedir be kardesim 2-1 yapmissin 1 hafta onceki futboluna don kompakt oyna , defans yap geriden kur oyunu
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    İzzetciğim karadeniz bölgesinden çoluk çocuk toplayarak kadroyu kurdu. Malatyaspor bu kadar ucuza gitmemeliydi.3-5 karadeniz uşağı piyasa yapsın diye Malatyamı bitirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (2 yıl önce)
    Gelirken takımı ne olduğunu bilmiyormuydun, az kurnaz değilsin... Bırakın gidin
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam nereden bilsin performansı düşen,sakatlık yada ceza durumunda takımda yerine koyacağı yedek oyuncuların hepsinin çöp olduğunu.Şaka gibisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen yönetime iki laf et.Futboldan anlamayan İzzet e takım kur dersen sonuç ortada.Artik yeter bı kerede yönetime laf edin doğruyu söyleyin bu yönetimden memnunmusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Millet maçı hakem doğradı diye yorum yapıyor..anlam veremedim..biz farklı maç mı izledik acaba.. bu maç wallace ın hataları yüzünden koptu gitti..bu kadar basit.. bir de bizim bu sol beklerimizin nasıl bu kadar penaltı yapma alanında uzmanlaşmış olması cabası..
    0
    0
    Yanıtla
  • Son üç golle iyi bakın sadık çiftpnar direk hatalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakem doğradı..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kachan (2 yıl önce)
    Nasıl yani? şimdi Sumudica Malatya nın yetiştirdiği ordinaryüs futbol profesörü Adil Gevrek'in kurduğu takımı beğenmiyor mu yani? Hem de ona laf söylüyor. İlk ligden düştüğümüzde yazmıştım bu takımın adını Gevrek spor olarak değiştirelim diye. Dediğime geldik. Takımın Malatya ile alakası kalmadı. siyasiler ilgilenmiyor veya ne zaman ilgilenseler Adil Gevrek bir şekilde onları saf dışı bırakıyor. Şu anda saldım çayıra mevlam kayıra durumu var. Adil Gevrek ten dolayı işadamları destek olmuyor, taraftar maça gitmiyor. Türkiye ye "BECERİKSİZLİK" kanunu çıkartılmalı bir kurumun başındaki yönetici başarısızsa kanunla görevden el çektirilmeli, yoksa Türkiye de koltuğa oturan koltuğa yapışık kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Tam komedi ! Çift kişilik oyun ! Öncelikle iş tam bir komediye döndü.Sumidica maçtan sonra el sallayarak seyirciye veda ediyor.Daha sonra iş bilmez yönetime seslenerek,daha istifa etmedim,başkan'la ( iş bilmez adam'la ) konuşup değerlendirmeler yapacağız diyor.Sumidica'ya kızmıyorum bile çünkü adam tutarsız antep'te de böyleydi,geçen sezonun ortasında gittiği rize'de de böyleydi,hatta diğer çalıştırdığı her takımda da böyle bir karakteri var bu adamın.Ve bu adamı umut diye takıma getiren sözde bir başkanın yarattığı kaostan başka bir şey değil bu yaşananlar.Aklı başında bir yönetim olsa inanın bu takım yine düşmezdi ama süper lige çıktığı ilk günden itibaren özellikle takım kadro kalitesini oturtamayan,düşük bütçeli transferlerle götürmeye çalışan ve ilk 2 sezon tamamen bir teknik heyet başarısı ile ligi götüren ve son 3 sezonda da zaten tamamen yönetimin acizliğinin ortaya çıkardığı bir durumdur bu yaşananlar. Bence bu işi uzatmaya gerek yok en azından düşürmeden gitmeyeceğin belli adil bey senin, en azından daha fazla bu takımı borç yüküne sokma,devre arası yüksek maliyetli oyuncuları gönder yerine aldığın genç oyuncuları monte et.takımın başınada malatyalı birini getir en azından gelecek sezon 1. ligde bu takımı kurtar.Sende sezon sonu bu işi bırak ve kendi işine dön !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık çok güzel yazmışsın. Sumikadan ne buluyorlar ben de anlamadım.Sanki hiç hatası yokmuş gibi konuşuyor. Konya ne güzel buldu hocasını . Genç yerli bir hoca getirilmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Konyasporun yedeklerinden bile ,Malatyaspor dan daha iyi takım çıkar.T.direktörleri iyi ama takım da iyi oyunculara sahip.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Adil Gevrek ve İzzet Erdoğan gitmediği sürece bu takım küme düşer. 3 senedir aynı senaryo Adil Gevrek senden başkan filan olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sene başında bu takımın bu hallere geleceği belli idi. Hatta geçen seneden belli idi. Siyasetçiler, yerel yöneticiler bile bile lades yaptılar. Malatyayı Adil Gevreğe kurban ettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    İlk iki haftada alınan puanları da bu oyuncular aldı burada suç işini iyi yapamayan defans oyunculari ve hakemdir (hiç olmayan bir penaltı ve verilmeyen kırmızı) yediğimiz goller oyunu domine edeceğimiz anda bireysel hatalardan gelmiştir ben hem hocamıza hem de oyuncularımıza güveniyorum 3-4 transferle daha iyi yerlere geleceğiz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • En başta sadık gönderilmeli. Yeter artık onun uyuduğu sırada gol yemekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Senin başkanın vizyonu amatörden öteye geçmez sumudica,6 tane süper lig futbolcusu alacağına aynı paraya hatta daha fazlasına amatör topçu alır yani göle maya çalıp ya tutarsa
    0
    0
    Yanıtla
  • amca (2 yıl önce)
    adil gevrek izzet erdoganı al çekin gıdın izzet erdogan taraftara kufur ettı sesın cıkmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hoca az bile söylemiş.bahsettiği,süper ligde oynayacak kapasitedeki 6-7 oyuncu,süper ligde oynuyan diğer takımlarda ancak yedek olurlar.Bu takım bu ligin kapasitesinin çok altında.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    Sayin Sumudica hocam siz gitmeyin sizden memnunuz insallah dedigin oyuncular gelir hersey normale doner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Bumac sumudicaya yazar bu takım GS ve Konya maçında gol yemedi Alanya'da 6 yiyiyor çünkü o maçlarda savunma oynadın.bumacta açık oynadın bu maçta iki kere ona geçtin orda teknik direktör devreye girmesi lazımdı nasilki o iki maçta bütüntakım geriye yslandin bumactada da T takım geriye yaşlanması lazimdi galibiyeti kuruması lazımdı bunu yapacak teknik direktordur bu bir spor serverda yapabilir bir td maça hiç nir katkısı yoksa soylanrcsk birşey yok midyata pirinca giderken evdeki bulgurdanda oldun
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın oturmamış bir durumu var. İki hafta aynı futbolcular ile on kişi defans oynattı bu hafta açık oynatınca dengeleri bozuldu. O yüzden diyorum on kişi defans oynatırsan bir takımdan bir şey bekleme. Çünkü bu böyle bir oyun ancak final maçı olur bir kere yaparsın. Ama takımnı belli bir sistem ve disiplin kurmazssn olacağı budur. Kaybetsen de bir sistemin olacak hata yaparak oturacaktır. Ama sumikadan bir sistem göremedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin hocam doğru diyorsun bu malzemeden ancak bu yemek cikar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adamın kralı hoca . Başkan yönetim futbolcular sözde Malatyalıyım diyen STK lar siyasetçiler belediye başkanları adamı örnek alın adam tavrını belli ediyor para biryana doğruluk biryana malatyalıyım diyenler cebini doldurma peşinde hiçbirinde çıt yok.. helal olsun sumudica adamsın….
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (2 yıl önce)
    İlk geldiğinde 2 galibiyet alan hoca iyi bir futbolcu grubum var dediklerimi eksiksiz olarak sahaya yansıtıyorlar diyen hoca bu değilmiydi. Nasıl oldu da daha sonra 6-7 futbolcunun dışındakiler üçüncü lig topcucu dedi. Bu konuşmasından sonra futbolcular acaba ben bu 6-7 futbolcunun içindemiyim hesabına girdiler. Bir hocanın böyle konuşması normalmi. Futbolcular bu nedenle hocayı bitirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adam dün tüm türüne bitti benim için hemde çok abartarak. Hatta spker bile anlattı. On dakika sonra ben burdayım dedi. Ayrıca dediklerinize katılıyorum. Dünkü maçta Muhammed Emin Sarıkaya diye bir genç vardı hiç de oyunda sırıtmadı. Dün kötü oynamadık sadece oturmamış bir oyun disiplini var . Sadık hariç takım iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın tüm sorunu sadece biraz disiplin ve sadece sadık.Bunun dışında bu takımda başka sorun yok,Klüp yönetimi harika,kadro süper herşey düzgün.Bu nedenle Malatya ,malatya olalı tarihinde ilk kez sahasında 6 golü de yedi buna da şahit oldu. Ama olsun takım iyi oynadı değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    Hoca doğru söylüyor bütün oyuncular boş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deran (2 yıl önce)
    Bu takimi adil gevrek olusturdu adil beye yaz doneminde mailde attik bonservisi elinde stoper getirelim bonservis odemeyin 21 yasinda gencecik ama bi cvp bile vermedi zat Simdide uğraş dur bu dokuntulerle bari oyuncu secimini bilmiyosun Yeşilyurt un hocasi hayatiyi menejerlige getir sana oyuncu getirsin umarim ligde kalir malatya guclu bir yonetim kurulur adil gevreksiz tabi burda malatyali buyuk is adamlarina sesleniyorum elinizi artik tasin altina koyun bir markaniz var sonuçta
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Adam şov yapıyor..bir dediği bir dediğini tutmuyor..Hakan çalışkan bundannuyi yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Çalışkan kim? Süper lig veya bir alt ligde takım çalıştırmış mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu kadro başta A.gevrek ve İrfan buz ile İzzettin erdoğanın eseridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sportif direktörün 15 tane muhteşem transferinin eseri bu.o kadar tarnsfer yapılıyor yedekten oyuna girecek oyuncumuz yok deniyor.bu neyin kafası ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Hocaya sormalı. Gelirken bu futbolculardan haberi yokmuymuş?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir T.direktör,geldiği süper lig takımının yedeklerinin 2 ve 3 lig oyuncuları olduğunu nasıl tahmin etsin?Allah ıslah etsin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerde bilsin tenekeleri doldurmuşlar hocaya laf yok herkes kendine baksın çok biliyorsan sen hocalık yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Yanlış bir konuşma olmuş. O zaman niye hocalık teklifini kabul etmiş anlaşılır şey değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sumudica hem kaliteli bir teknik direktör hem de kaliteli bir insan. Bütün gerçekleri açık yüreklilikle paylaşıyor , taraftarın onu sevmesi de bu samimiyetten kaynaklanıyor. Maalesef Gevrek ve avanesi Malatya'nın sırtında bir kambur haline gelmiş durumda. Artık stad'da Gevrek istifa diyenlere de saldırmaya başladılar. bu nasıl yaman bir çelişkidir ki anlamak mümkün değil. 13-14 yaşında 3-4 tane çocuk, başka bir Malatyaspor taraftarı için vur de vuralım öl de ölelim tezahuratı yapıyor. Malatyalıların neden stadı doldurmadıklarını bugün bir kez daha anladım, Takımın durumu ortada, vizyonsuz bir yönetim, üzerine moral bozukluğu, yediğin soğuk cabası, kısacası paran ile rezil olmanın en dik alası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Malatyanın süper lig futbol tarihinde bir ilki daha yaşadık ve ilk kez sahamızda 6 gol yedik.Eserinle ne kadar övünsen az A.gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sumudica senin en büyük hatan ,bu takımdan ayrılan yada gönderilen diğer t.direktörler gibi A.gevreğe transfer gerektiğini söylemiş olmandı.A.gevreğin süper ligde oynuyacak kapasitede 6 yada 7 tane iyi oyuncuyu birden aldığını gören yada duyan varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Şoh yapma bırak git kardeşim..Alanyaspor Galatasaray dan dahamı iyi konyaspordan dahamı iyi iki kere öne geç.missin o iki maçtaki beşli defanstan eser yok şov yapıyorsun..bu takımı Hakan çalışkan çalıştırsín daha iy ne õzeliginuz var adil gevrek senden beklezdim birde sportif direktör o ne ne faydası var hakem penaltıyı rahat çalıyor bizim penaltıyı vermiyor kırmızı kart onlarinda var vermiyor olmuyor olmuyor üzülüyoruz rezil ettiniz pazarımız ı on kişiyle bile istediklermi güzel oynuyorlar takıma transfere gerek yok dadece kulak çekmek uyarmak lazım úzulduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • İster 50 yıllık taraftarım de,istersen eskiden futbolcuydum de.Senin futbol bilgin.Malatyaspor gibi yedekleri 2 ve 3 lig oyuncuları ile doldurulmuş,yani yedeği bu ligi kaldıramıyacak olduğunu gördüğümüz, yaşadığımız bu klübünün transfere ihtiyacı yok demenden belli oldu..Hakan çalışkan konusuna girmeye bile gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcunun ligi olmaz.. Trabzonspor beş yıl üst üste Türkiye şampiyonu oldu Ahmet Suat Özyazıcı Trabzon'un mahallelerinden kurulu bir takım çıkıp oynayacaksın.mac sevmeyeceksin kaleci Sertaç defansta sağ taraf boş ikin dört kişinin arasındaki adama verip gol yemeyeceksin simunica Sow yapıyor maç bitmiş turbunlere gidiyor daha sen dün geldin olmaz ikimkere öne geçmişin Alanyaspor ne Galatasaray dan iyi nede Konya'dan Konyaspor bu sene şampiyon olacaksa şaşırmayın iyiki adil gevrek var bu takım sahipsiz eski Malatyaspor un durumu ortada Hakan çalışkan konusunda israrliyim yıllardır kulübün içinde futbol u yeniden keşif etmeye gerek yok takım kötü değil hiç bir transfere gerek yok stadın yeri kötü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    %100 HAKLI.%100 DOĞRU.Yolun açık olsun Sumudica.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Istifa haberini duyunca basimdan asagi kaynar su akti.bu hoca cok acik yurekli,deli dolu.isallah duzelecegiz.bu hoca varken bu takim dusmezzz.aha burada soyluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca akıllı adam,Klübün boş ve sahipsiz olduğunu iyice anladı ve bugün istifa etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaçar ve düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Yerden göğe halklısın. Hakeme ve özellikle hemşehrimiz VAR hakemi Kaan Numanoğlu'na ne söylesek, azdır, çok açık farkla alacağımız maçı doğradılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Maçı wallace doğradı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Hocam bırak git. Girme bu keşmekeşin içine. Yazık edersin kendine. Bu başkanla olmaz. 7_8 kaliteli futbolcu istemişsin. Alır almasına ama gider döküntü yabancıları ve 2.lig de alır. Yani kendini burada yıpratma piskolijin bozulur hocam çek git yol yakınken. Hem sahipsiz bir şehir burası.
    0
    0
    Yanıtla