SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tapuda En Yüksek İşlem Sayısına Ulaşıldı

0
Güncellendi - 2021-12-15 03:19:15
Tapuda En Yüksek İşlem Sayısına Ulaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçeleri Yeşilyurt ve Battalgazi tapu müdürlüklerinde 2021 yılında bu tarihe kadar 100 bine yakın tapu işlemi gerçekleştirildi. Sene sonu itibariyle gerçekleşen işlem sayısının 100 binin de üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Tapu işlem sayısı 2020 yılında her iki ilçede 78 bin civarında gerçekleşmişti.

Önümüzdeki Ocak ayı başından itibaren Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan yeni binasında hizmet vermeye başlayacak olan Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde pandemi süreci ve ekonomik sorunlara rağmen yaşanan iş yoğunluğu vatandaşın gayrimenkule olan ilgisinin devam etmesi olarak değerlendiriliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer, “Malatya merkez ilçelerimizde bulunan Yeşilyurt ve Battalgazi Tapu Müdürlüklerimizde tüm zamanların en yüksek işlem sayısına ulaşılmasının yanı sıra bu müdürlüklerimizde yapılan vatandaş memnuniyet anketlerine göre vatandaş memnuniyet oranı ve günlük İş bitirme oranı da bölge ve ülke ortalamasının üzerindedir.

Yeni yıl ile birlikte Malatya Merkez Tapu ve Kadastro Müdürlüklerimiz yeni binamızda hizmet vermeye başlayacaktır. Malatya’ mıza yakışan hizmet binamızın bu aşamaya gelmesinde katkısı bulunan herkese sonsuz minnettar olduğumuzu ifade etmek isterim. Malatya’ lı vatandaşlarımıza yeni hizmet binasında daha güzel hizmet verebilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan balcı (2 yıl önce)
    millet döviz karşısında elindeki para erimesin diye gayrimenkule yatırım yaptı,övünülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Ya döviz alacaktı ya gayrimenkul.Döviz alanlar riske girdiler çok kazandılar, menkul alanlar parayı korudular.
    0
    0
    Yanıtla