SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Önünde Kaza, 1 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-12-16 10:45:41
Hastane Önünde Kaza, 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevkiinde meydana gelen, biri traktör 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

C.G. idaresindeki 34 EME 53 plakalı otomobil, T.Ç. yönetimindeki 44 ES 318 plakalı otomobil ile Hacı Ahmet Turan idaresindeki 23 FC 936 plakalı traktör, Özalper Mahallesi'nde Turgut Özal Bulvarı Ankara istikametinde çarpıştı.

Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan ve itfaiye ekiplerince ambulansa taşınan traktör sürücüsü Turan ile otomobillerdeki Ö.F.A. ve F.Ç. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Turan, buradaki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Traktörün asfalt yola çıkması; 1-Tarım ürünlerinin toplanması yüklenmesi veya boşaltılması amacıyla tarla veya iş yerlerinde götürüp getirmek üzere lastik tekerlekli traktörlerin, bağlı römork veya yarı römorkların ışık donanımları eksiksiz olacak, arka kısımlarına yansıtıcılı şeritler takılacaktır. 2-Traktörlerde flaşörlü yanıp sönen sarı ışıklı dönerli uyarı lambası takılacaktır. 3-Traktörler geceleri zorunlu olmadıkça karayoluna çıkmayacaktır. 4-Traktör römork ve yarı römorklarında, trafik güvenliği açısından gerekli güvenlik tedbirleri alınmadan içerisinde insan taşınmayacaktır. Araçların çamurluk, basamak, karoser kenarı, sürücü mahallinin veya aracın üstü, bagaj merdiveni gibi dış kısımlarında insan taşınmayacaktır. 5-Traktör römorklarına, yandan ve arka kısımdan sarkacak, karayoluna değecek, düşecek, dökülecek, saçılacak, sızacak, akacak, kayacak, gürültü çıkaracak şekilde yükleme yapılmayacak, yükler sağlam olarak yerleştirilecek ve bağlanacak, kasanın yan ve arka kapakları kapalı olacak, yüklerin üzerine hiçbir şekilde yolcu bindirilmeyecektir.” Malatya Valiliğince belirtilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici EROL (2 yıl önce)
    Trafikteki hemşehrilerimiz gariban köylünun kullandığı traktörlere karşı lütfen dikkatli olalım traktör hızlı değil aynası yok şerit değiştirmesi çok zor bir araçtır lütfen yardımcı olalım özellikle trambüs sürücüleri traktörleri sıkıştirmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Trafikte traktörün işi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ddt (2 yıl önce)
    öncelikle Allah rahmet eylesin vatandaşımıza.. bu vesileyle bende sunu söylemek istiyorum yazları malatyaya gelirim işimden dolayı başka sehirlerde görüyoruz.. malatyada trafik namına bir şey yok yıllardır yok .. yayalar heryerden kafasına göre gecer, araçlar desen ne kural ne bir sey, şehir alt yapısı alt geçitler cıkıstaki rezillikler, yanyol denen girdi çıktı yapılan yanyollar hangisini saysan elinde kalır.. dısardan gelen insanların agzını açık bırakıyor..trafik diye bir şey yok diye.tramvay yapacakken -ki şehir buna musait cevreyolundan battalgazi yoluna kadar- trombus denen uydurma bir sistem..neyse yazdık ama nasılsa bir sey değişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Traktörün saati yok, herşey serbest
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hayatını kaybeden insana Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun ,İlimiz trafik kazalarında 81 il içerisinde ilk on sırada çok üzücü bunun bir çok nedeni var 1.kurallara uymayan , süratli araç kullanan sürücüler 2.bir türlü bitmeyen çevre yolu,kuzey ve güney kuşak yolları 3.keske şu andaki çevre yolunda traktorlerin belirli saatlerde trafiğe çıkışının yasaklanması,çünkü traktörler şehir içinde kalan çevre yolunda trafiğin tıkanmasına neden oluyorlar 4.yeterli kontrol ve denetim maalesef yapılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla