SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeni Malatyaspor, Rize'den de Puan Alamadı 1-0

0
Güncellendi - 2021-12-19 18:09:02
Yeni Malatyaspor, Rize'den de Puan Alamadı 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Karşılaşma, Çaykur Rizespor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı. Çaykur Rizespor'un golünü 80. dakikada Deniz Hümmet attı. 93. dakikada Adem Büyük takımına beraberliği getirecek fırsatı az farkla kaçırdı.

Stat:  Çaykur Didi

Hakemler:  Halil Umut Meler , İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç,  4,Hakem-Yiğit Arslan, Atilla Karaoğlan(VAR), Serkan Ok(AVAR), Mustafa Hakan Belder(AVAR)

Çaykur Rizespor A.Ş.: 1. Tarık Çetin, 3. Rasmus Sebastıan Holmen, 8. Damjan Dokovıc, 9. Tyler Domınıc Boyd  (Alper dk. 74) , 10. Fernando Henrıque Boldrın (Remy dk. 65) , 20. Joel Julıus Ilmarı Pohjanpalo (Deniz dk. 65) , 22. Emir Han Topçu, 27. Fabrıcıo Santos De Jesus, 50. Aminu Umar (Yasin dk. 88 ), 77. Gökhan Gönül (Sabo dk. 46), 88. Cemali Sertel

Yedekler:30. Zafer Görgen, 4. Alper Potuk, 6. Yasin Pehlivan, 7. Loic Alex Teliere Hubert Remy, 19. Deniz Hümmet, 29. Nathan Inengı Monzango, 33. Seyfettin Anıl Yaşar, 35. Alberk Koç, 52. Erik Sabo, 99. Eren Karadağ

Teknik Sorumlu: Hamza Hamzaoğlu

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 25. Ertaç Özbir, 8. Aabıd Rayane (Kubilay dk. 85) , 10. Adem Büyük, 11. Ibrahim Didier Ndong, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 14. Stephen Patrıck Mallan, 16. Sadık Çiftpınar, 26. Semih Kaya, 30. Benjamin Tetteh, 44. Mounır Chouıar, 45. Karim Hafes Ramadan Seıfeldın

Yedekler: 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 15. Erıc Ndızeye, 19. Haqı Osman, 54. Atakan Müjde, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya, 90. Kubilay Kanatsızkuş

Teknik Sorumlu:  Marıus Nınel Şumudıca

Gol: Deniz Hümmet (Dk. 80) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Umar (Çaykur Rizespor), Ndong, Karim Hafes (Yeni Malatyaspor)

Dakika 2: Ceza sahasına girmek istiyen Çaykur Rizesporlu Aminu Umar başarılı olamadı.

Dakika 5: Yeni Malatyaspor'dan Adem'in gönderdiği top uzakta kalınca, rakip takım kalecisi tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 7: Çaykur Rizespor'un Pohjanpalo ile atağında top Yeni Malatyaspor savunmasından döndü. Aminu Umar'ın ceza sahası dışından vuruşundan sonuç çıkmadı.

Dakika 9: Sadık, Karim Hafez'in kullandığı serbest vuruşta topu karşılayarak kafayla vurdu ancak top auta çıktı.

Dakika 11: Çaykur Rizespor'un kullandığı köşe vuruşunda top Yeni Malatyaspor savunmasından döndü, Cemali'nun vuruşunda top auta gitti.

Dakika 16: Orta sahada topla buluşan Cemali'nin topu rakip kaleye yatın yere kadar getirdi, vuruşunda topu Boldrin karşıladı. Bodrin'in pasında topu karşılayan Pohjanpalo'nun vuruşunda topu kaleci Ertaç kornere gönderdi.

Dakika 19: Yeni Malatyaspor'un serbest vuruşu sonrasında topa hakim olan Çaykur Rizesporlu oyuncular atağa çıktı. Fabricio'nun pasında Boldrin topu karşılayıp vurdu, ancak Kaleci Ertaç tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 24: Adem Büyük'ün pasında topu karşılayan Mounir'in pasında Benjamin Tetteh topa vurmak istedi, ancak rakip takım savunması buna müsade etmedi.

Dakika 28: Yeni Malatyaspor'dan Adem Büyük, Mounir'in yaptığı pasta topu karşılamak istedi, rakip takım oyuncusu araya girerek buna izin vermedi.

Dakika 37: Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tettehin şutunda top rakip takımın savunmasından sekti ve kaleci Tarık'da kaldı.

Dakika 39: Çaykur Rizespor'un kullandığı korner atışında Tyler Dominic Boyd topu karşılayıp vurdu, Kalece Ertaç gole izin vermedi.

İlk yarı için 2 dakika uzatma süresi ilave edildi.

Dakika 46: Rizespor'un Tyler Dominic Boyd ile gelişen atağında topu karşılayan Umar kafayla vurdu top auta çıktı.

Dakika 47: Karim Hafez'un kullandığı serbest vuruşta, topu karşılayan Adem Büyük için ofsayt kararı verildi.

Dakika 49: Rizespor'dan Dokovic'in vuruşunda, Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç topu kornere gönderdi.

Dakika 55: Mallan'ın ortasında Kaleci Tarık tehlikeyi uzaklaştırdı, topu karşılayan Tetteh, Adem'e göndermek istedi ancak Cemali araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 61: Çaykur Rizespor'un kullandığı köşe atışında, Pohjanpalo topu karşılamak isterken Kaleci Ertaç müdahalesiyle faul yaptı.

Dakika 68 : Rizespor'dan Deniz Hümmet'in şutunda top Yeni Malatyaspor defansına takıldı.

GOL Dakika 80:  Alper'in pasında Cemali'nin çevirdiği topa vuran Deniz Hümmet topu ağlara gönderdi. 1-0

Dakika 82: Dokovic'in vuruşunda topu Semih Kaya uzaklaştırdı.

Dakika 89: Yeni Malatyaspor'da Mounir'un vuruşunda top auta çıktı.

Maçın ikinci yarısında oynanmayan süre için 4 dakika eklendi.

Dakika 93: Mounir'in ortasında, Adem Büyük topa kafayla vurdu ancak top üstten az farkla auta çıktı.

Kaynak: Malatyahaber.com / Fotoğraflar: İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Tüm Malatya halkına; Yeni Malatya Spor ile Külüp Başkanı olan Adil Gevrek beyi kaybettiğimiz için tüm malatyalı lara başsağlığı diliyorum.Yeni Malatya spora ve Adil Gevreğe alt liğde vijdanınızla baş başa bırakıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil Gevreğin takımına adım adım ptt ligi görünmeye başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu takımın sonu Malatyaspor gibi olacak. Hiç bir siyasi, vekil belediye başkanıkılını kıpırdatmıyor. Seyrediyorlar. Zaman varken neşter vurulmalı. Aksi halde geri döndürülemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Yorumların hemen hemen hepsi başkanın istifa etmesini söylüyor. Evet takımın konumu itibari ile yönetim vefkalede başarısız. Ancak,sanki Başkan istifa ettiğinde takım birden bire 6-7 basamak yükselecek takım ligde kalacak.Bu kaostan kurtulmak zor.Bu şehrin en önemli markalarından olan Malatyasporun B.Sehir Bld başkanın sahiplenmesi şarttır. Yeni başkanı bulması gerekende başkandır .Takıma 70-80 milyon kaynak sağlayabilecek bir adayın olması gerekir.Bunun dışında çıkacak adaylar farkli amaçla ortaya çıkıp kamuoyunu meşgul etmekten başka birşey degildir.Sumidica,ya gelince adam işi bilen fakat aklımızla dalga geçen bir tip.Evet yedek kulübemiz yeterli değil bu takımda birazda olsa gelecek vaat eden Jospin oynatilamaz mi?Golü 80.dakikada yedik.Bu dakikaya kadar konsantrasyonumuz iyi idi demekki yorulan takımda düşüş olunca rakibe fırsat tanıdık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis44 (2 yıl önce)
    Arkadaş zaten yedek yok sene başından beri söylüyoruz her hafta aynı laf. Ya o hagi osmanı al hızlı adam nshirmana yı al bari pres yapsın kimsenin olmadığını göstermek için her maç son dakikalarda 1 -2 oyuncu iş olsun diye değiştir anladık adam yok tamam da messiyi ronaldoyu herkes oynatır. Kimse yok diye Münire ademe hafeze her hafta 90 dk katlanılmaz... Takımı ve oyuncuları psikolojik olarak bitiriyor bu adam... Önemli olan olmayan cevheri çıkart tamam devre, arası para bulursak son dakika iş olsun diye transfer yapacaz ama bu ara ne toplarsak kardır. Siyasiler bu başkanın arkasında kim var açıklayın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Adil Gevrek malatyaspor senin babanın çiftliği değil,kişisel egolarını tatmin ettiğin yer değil koskoca bir şehri futbola küstürdün.Zengin şımarık çocukları gibi takımı kendine oyuncak etmişsin ya çık konuş şu nedenlerden dolayı başarılı olamıyoruz de yada istifa et.Suskunluğun başarısızlığı kabul etmektir.Getirdiğin diğer hocalar gibi değil sumudica herşeyi şakır şakır söylüyor ya onun istediği transferleri yapacaksın yada istifa edeceksin başka bir şansın yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takım süper lige çıktığı günden beri yaşamadığı olumsuzluk kalmadı.Bu klüpdeki başarısızlığı hala,sadece Tdirektöre bağlayıp yorum yapanlar var.Gerçekten şaka gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gideri var (2 yıl önce)
    Küme düşüyor uz. Net.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Özellikle ikinci yarıda Adem in sahada olduğunu son saniyedeki kafa vuruşunda anladım.Yedek oyuncum yok diye o çocukları rencide edip futboldanda malatyadanda soğutuyoruz.en yetersiz iki yedek oyuncumuzu Adem ile semih in yerine oynatsaydık ne olurdu.yazık o çocuklara ya.madem oynatmayacaktınız bıraksaydınız kendi geldikleri ligde oynayıp kendilerini geliştirseydiler bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben de
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Değerli Malatyalılar Malatyaspor hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı bir Allah'ın kulu başkana hesap soramiyor nedir bu kulübün durumu diyemiyor , öyle bir tüzük varki kulübe üye olmanız mümkün değil ,hani hesap soracak divan kurulu kısacası Türkiye'de ibret almadan 15 yıl arayla iki kulübünü batıran tek il olma özelliğini taşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet çok haklısınız.Ancak bu tüzük allah yapısı değilki değişmesin.İsteseler yarın hemen değişir.Tüzük; klübün bu kötü yönetimiyle amatör kümeye kadar gidecek sürecin başlamasından daha önemli değildir herhalde.Bu tüzüğü hazırlayıp,güncellemiyenlerde en az bu yönetim kadar suçludur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk-İzmir (2 yıl önce)
    Güle güle Maltayasporum.1.Ligde başarılar..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (2 yıl önce)
    Sosyal medyada benden hızlısı mezarda diye artislik yapan biri vardı.Ne oldu niye cevap veremiyor.Baskanin yagdanlik kutusu eni boyu bir insan gram akıl fikir olsa körü körüne bağlı olamazsın demekki neymiş Malatyaspor sevdası yokmuş tamamen duysusalmisssss sumudica in kullanmadigi beyninin zekatını verse sizi satın alabilecek bilgi ve karaktere sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Tebrikler kaldığımız yerden devam. Bu takım son 6 yıldır kazanmak zorunda olduğumuz hiç bir 6 puanlık maçları kazanamadı. Her zaman şans ve rakip takımların ikramı ile çıktığımız 1.lig ve süperlige çıktık, ve şansla ve yardımla (covit 19)süperligde kaldık, ama artık bizi bu saatten sonra kimse burada ve alt (birinci ) ligde artık tutunamayız, sonumuz Efsane Malatyasporumuz gibi olacak gibi maalesef...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)
    Bravo Adil Gevrek'e ve izzet erdoğan'a. Koca Malatya'ya karşı direniyorlar. Kimden yada kimlerden güç alıyorlar, kimlerden yüz buluyorlar, kimlerden destek alıyorlar. Ah zavallı Malatya'm ne hallere düştün. Yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Allah tan yeni malatya spor varda bütün takımlar moral buluyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovideski (2 yıl önce)
    Tuuh be Rize yi yenseydik...sampiyonduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Rizeyi yenseydik,şampiyonluk yolunda bir anlam ifade etmezdi..Şöyleki,Takımda senin gibi bu kafayla devam ederse,şampiyon olmuş gibi olur.Yani Süper ligden düşeriz ama 2 .ligden ptt 1 lige çıkmış gibi oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Kendi sahasında 6 gol yiyerek mağlup olmuş bu takımın ,deplasmanda 1golle mağlup olup yenilmiş olması aslında sevindirici bir gelişme.Adil gevreğin takımı yenildi ama ezilmedi.Vah Malatyam vah.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Beyin ölümü gerçekleşmiş takımda puan beklemek ne kadar dogru bilemem çıkmamış candan Allahtan umut kesilmez dilegiyle Futbolda sogudun benimle aynı düşüncede binlerce Malatyalı oldugunu biliyorum Bahane bulmaktan zorlanıyoruz Bizi bu hale getirenler .... derseniz deyin haklısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bu takım bu saatten sonra bırakın ligde kalmayı doğrudan amatör lige gider nerede bir zamanlarin diyarbakiri,Mersin idmanyurdu,ordusporu, Eskişehir sporu,Ankara sporu, Elâzığ sporu,bursa sporu,denizlisporu,bizim efsanemiz nerede efsaneden ibret alsaydık tarih hiç tekerrür edermiydi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Malatyayı dışarıda tek temsil eden göz önünde bulunduran futbol da düştüğümuz duruma bakın. Benim anlamadığım buna ses çıkarmayan (Mehmet Fendoğlu hariç) diğer siyasiler başkanlar Malatya da sözü geçenler buna nasıl göz yumuyor. Rezil olduk şu adil gevrek ve şakşakcıların yüzünden. Demek bu işin içinde tek adil gevrek yok bu susanlar da var. Siz bu şehri kanser ettiniz sustunuz. Bizde sandık da susturucağız buda böyle bilinsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Puan alsaydı büyük süprlz olurdu. Dua etsin 5_6 tane yemedi. 1_0 da güzel Bi sonuç ?. Artık hiç umut yok. Zaten yerini buldu. Adil efendi sonunda takımı düşürdü. Seneye artık 1.lig de tutunabilirmi? O da çokk zor. Bi takıma koca şehir sahip çıkamadı yazık yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • aykut (2 yıl önce)
    malatyaspora transfer sart
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Spor programlarını Spor haberlerini okuyamaz izleyemez duruma düşürdünüz malatyalıları Spordan soğuttunuz halen pişkin pişkin o koltukta oturuyorsunuz anlamak mümkün değil. Oturduğun yerin hakkını veremiyorsan kalkmasını da bilmen gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sumudica transfer yapılsın diye oyuncu değişikliği yapmıyor.bugün bu mazeretin doğru olmadığını bir kez daha gördük.Sahada varlığı bile belli olmayan oyuncular dolaşırken yedeğim yok demek büyük rezilliktir.ikinci yarı transfer yapılsa bile kurtulmamız mümkün değil artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyelimki sumudica gitti.Transfer de yapılmadı.Bu takım sumudicadan sonra düzelecekmi?Sumudicadan önce nasıldı?İyi miydi?3 sene oldu hala bu takımdaki sıkıntıların sebebini T.direktör olarak görmeye devam eden insanlar var?
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (2 yıl önce)
    Kulübün adının bir an önce değiştirilmesi lazım. Milletin alay konusu olduk. Adilspor veya Gevrekspor olabilir. Kulübünü de İstanbul a taşısın. Oradan daha rahat yönetir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Güle güle sana yolun açık olsun . Bu yönetim neden bırakmıyor,yokmu sahip çıkacak bir Malatyalı..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Sumikada kovulup tazminat alıp öyle gitmek istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Takımı kenardan izleyip hiç bir şey yapmayan sumudika hakkında ne düşünüyorsunuz. Çünkü maçı elimizle verdik. Oyuncular elinden geleni yaptı. İkinci yarı oyundan düşen adem ve malen çıkması lazıdı. Ne bileyim takım çok koştu yoruldu. En kötü değişiklik bile bundan iyidir. O yüzden sumudika çok mantıklı gelmiyor bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bir teknik direktör Ademe 90 dakika nasıl tahammül eder.hagi osman yedekte iken asla yedek oyuncum yoktu diyemez.sahadakilerin hangisi yedeklerden daha iyiydi.bu nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bu kulüp bu şehrin takimiysa ,Düş yakamizdan yeter artık ismini bile anmak istemiyorum istifa istifa istifa binlerce defa istifa,yok eğer bu kulüp şahsi malınsa lütfen takımdan Malatya adını çıkar al takımını git başka bir ilde maçlarını oyna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ltf,düşmüş takıma yorum yapmayın. Malatyalıyım diye hava atan,zenginlerimiz ve bürokratlarımızın,gözü aydın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bu takımı Allaha havale ediyorum. Topa vurmayı bilmeyen, pas yapmayı beceremeyen, koşmayan ve koca Malatya şehrini böylece sözüm ona temsil ederek şehrin değerini iç eden, en önemlisi her hafta sonumuzu zehir eden, Malatya'nın parasını yiyen bu haramzadelere hakkımız haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (2 yıl önce)
    Tetteh fiziği ve beyni arasında ters orantı var. Hafez e bir essek teslim etmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (2 yıl önce)
    Gol atamiyoruz menejer ve başkanı forvete koyun birde sosyal medya uzmanı var klavyeden malatyasporu yöneten onuda kaleye koyun eline yagdanlik verin.Bu iş tamam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Nasıl bilmiyorum ancak kazanmamız lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Maçta 8.dakika ve adem hiç yere düşmedi.Hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    İnşallah bu maçı alır ve çıkışa geçeriz. Umutluyuz bakalım. Tersi bir durum olursa teknik direktör değişikliğine gidilmelidir kanaatim. Zaten yönetim ortada yok .
    0
    0
    Yanıtla