SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

0
Güncellendi - 2021-12-21 14:30:07
Doğanşehir Devlet Hastanesi Hizmete Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yapımı tamamlanan 100 yataklı devlet hastanesi hasta kabulüne başladı.

Doğanşehir ilçesinde yapımı tamamlanan 100 yataklı devlet hastanesi ve 10 dairelik lojman hizmete girdi.

Yaklaşık 28 bin metrekare kapalı alana sahip hastane bünyesinde 33 poliklinik, 5 ameliyathane, 6 yataklı birinci basamak yoğun bakım, 4 yataklı ikinci basamak yoğun bakım, 6 yataklı palyatif bakım, 6 cihazlı hemodiyaliz ünitesi, 5 diş üniti bulunuyor.

Mamografi, bilgisayarlı tomografi, panoramik diş görüntüleme cihazı ve kemik dansitometresi bulunan hastaneye gelen LC Waikiki yönetim kurulu başkanı Vahap Küçük ve ayrıca Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, Doğanşehir Belediye Başkanı Durai Zelyurt, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İhsan Koca, Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu ve ilçe Emniyet Müdürü Erkan Samaraz hizmete giren hastanede incelemelerde bulunarak yetkilerden bilgi aldılar.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • orhan ince (2 yıl önce)
    emeği gecenlerden vesile olanlardan allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Diğer ilçelere de inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin bu hastahanenin Doğanşehire kazadırılmasını sağlayan Rahmetli Vahap Küçük Beyefendinin mekanı cennet olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Hayırlı Olsun İnşAALLAHU TEALA Allah CelleCelaluhu Devletimize Hükümetimize Zeval Ziyan Vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Doğanşehirli olarak mutlu oldum hayırlı olsun hastalara şifa dağıtılsin derken ilçemize yapılan bu 3.hastane Allah 4.sunden korusun derken lütfen bu ülkenin kaynaklarıni yatırımlardan önce planliyarak geleceğe yönelik olarak bir defa yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Bu hizmetin, ilçemize yapılmasında, açılmasında emek veren, yardım eden herkesten Allah razı olsun, Herkese çok teşekkürler, eski hastane binasını yaşlı bakım yurdu, H uzurevi yapılırsa çok iyi olur, çalışanlarına, hastane personeline şimdiden çok teşekkürler.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir öģretmen (2 yıl önce)
    Allah hayırlı şifalar eylesin hastalara.Çok güzel olmuş bir ilćeye yakışmıs.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler, yalnız yanılmıyorsam bundan kaç yıl önce yeni bir Devlet hastanesi açılmıştı, o hastaneye yapılan Devletimizin parası boşa gitmiş olmayacak mı, yazık, günah değil mi, böyle güzel Ülkemin her tarafında bu gibi yüzlerce örnek var. Bir defa yapılır uzun vadeli düşünülür, Doğanşehir ve çevresine hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla