SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Çıkan Apartmanda Can Pazarı

0
Güncellendi - 2021-12-25 07:43:38
Yangın Çıkan Apartmanda Can Pazarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 5 katlı apartmanın son katında çıkan yangında Suriye uyruklu 5 kişi dumandan etkilenmeleri nedeniyle hastaneye kaldırılırken, mahsur kalan 5 vatandaş ise yine itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Yangın sabaha karşı 04.00 sıralarında Sıtmapınarı Semti Terminal Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanı son katında meydana geldi. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangınla ilgili ihbar üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi 7 araç ve 21 itfaiye personeliyle yangına müdahale etti. Yangın çıkan dairede bulunan ve dumandan etkilenen Suriye uyruklu 5 kişi itfaiye merdiveni ile indirilerek, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

Yangının olduğu binanın bitişiğinde bulunan apartmanda mahsur kalan 5 vatandaşta yine itfaiye ekiplerince kurtarıldılar.

Yangın söndürme çalışmalarına Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu ve Müdahale Şube Müdürü Ahmet Kılınç’ta katılarak ekipleri yönlendirdiler.

Hava sıcaklığının -6 olduğu kentte itfaiye ekipleri yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alarak söndürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Lütfen insanca yorumlar yapalım ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ercan akyazı (2 yıl önce)
    bu suriyeliler yaşadıkları şehirlerde yangın çıkartmayı nasıl başarıyorlar. ihbarların büyük çoğunluğu bunlar yüzünden..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Itfaiye ekipleri mudahale ederken biz cok korktuk . Cok soguk buz içerisinde catida zor şartlarda calistilar.allah yardimcilari olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Malatya da aşırı derecede suriyeli afgan nüfus unda artma var bu çok tehlikeli yakın zamanda önlem alınmalı
    0
    0
    Yanıtla