SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS, Fenerbahçe'ye de Moral Oldu: 2-0

0
Güncellendi - 2021-12-26 21:00:42
YMS, Fenerbahçe'ye de Moral Oldu: 2-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, İstanbul'da karşı karşıya geldiği, başarısız gidişatı nedeniyle taraftarlarının büyük tepki gösterdiği Fenerbahçe karşısında bir varlık gösteremedi ve rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısını son sırada tamamladı.

STAT: Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Çimen, 4.Hakem- Burak Şeker, Arda Kardeşler (VAR), Aleks Taşcıoğlu (AVAR), Burak Pakkan (AVAR),

FENERBAHÇE A.Ş.: 35. Berke Özer, 3. Mınjae Kım (Dk.80 30. Nazım Sangare), 5. Jose Ernesto Sosa, 8. Mert Hakan Yandaş, 10. Mesut Özil (Dk.80 32. Marcel Jany Emıle Tısserand), 17. İrfan Can Kahveci (Dk.58 14. Dımıtrıos Pelkas), 19. Serdar Dursun (Dk.68 13. Enner Remberto Valencıa Lastra), 21. Brıght Osayı Samuel, 27. Mıguel Crespo Da Sılva (Dk.68 26. Miha Zajc), 37. Fılıp Novak, 41. Attıla Arpad Szalaı

YEDEKLER: 54. Osman Ertuğrul Çetin, 6. Maxımılıan Meyer, 9. Dıego Martın Rossı Marachlıan, 13. Enner Remberto Valencıa Lastra, 14. Dımıtrıos Pelkas, 23. Muhammed Gümüşkaya, 26. Miha Zajc, 30. Nazım Sangare, 32. Marcel Jany Emıle Tısserand, 77. Burak Kapacak

TEKNİK SORUMLU: Zeki Murat Göle

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 5.Oussama Hadadi (Dk.81 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın), 7. Mustafa Eskihellaç, 8.Aabid Rayane (Dk.70 14. Stephen Patrick Mallan), 10. Adem Büyük (Dk.81 19. Haqı Osman), 11.İbrahim Didier Ndong, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 16.Sadık Çiftpınar, 26.Semih Kaya, 30. Benjamin Tetteh, 44.Mounır Choular

YEDEKLER: 22.Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Philip Gameli Awuku, 14. Stephen Patrick Mallan, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 66. Jospin Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80.Muhammed Emin Sarıkaya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın

TEKNİK SORUMLU: Marıus Ninel Sumudıca

GOL: Dk. 10 Filip Novak, Dk.73 Dimitrios Pelkas (Fenerbahçe),

SARI KART: Wallace (Yeni Malatya), Dimitrios Pelkas (Fenerbahçe)

Dakika 1: Yeni Malatyaspor atağa kalkarken, topu kapan İrfan Can, kalecinin önde olduğunu görünce uzaktan vurdu. Ertaç topu aldı.

Dakika 7 GOL- OFSAYT: Fenerbahçe'nin sağdan paslaşarak kullandığı korner atışında Mesut Özil'in pasını alan Mert Hakan ortaladı, Sosa'nın aktardığı topa Serdar Dursun kafayı vurdu. Direkten dönen topu kale alanında yine bu futbolcu tamamladı ve ağlara gönderdi. Hakem, ofsaytı belirleyerek golü geçerli saymadı. VAR incelemesiyle de ofsayt belirlendi.

Dakika 10 GOL: Fenerbahçe öne geçti. Sağdan İrfan Can'ın taşıdığı topu Grespo'ya aktardı. Bu futbolcunun verdiği topu Mert hakan savunma arkasına gönderdi, o bölgede topla buluşan Filip Novak, yerden bir vuruşla golü kaydetti:1-0

Dakika 14 GOL POZİSYONU: Sadık Çiftpınar savunmadan sağ kanada uzun bir top gönderdi. Mustafa Eskihallaç topu aldı ve kaleye gönderdi. Berke'nin son anda tokatladığı topla sol çaprazda Mounir buluştu ve şutu üstten auta gitti.

Dakika 15 GOL POZİSYONU: Yeni Malatyaspor, rakip alanda Semih Kaya'nın ortaladığı topla tehlike yarattı. Bu futbolcunun ortaladığı topa Adem Büyük penaltı noktası üzerinden voleyi vurdu, top az farkla üstten aut.

Dakika 17: Yeni Malatya'nın savunmadan çıkarken kaptırdığı topu Crespo ortaladı. Serdar Dursun'un hamle yaptığı topu açılan Ertaç yatarak aldı.

Dakika 21: Yeni Malatya atağında Mustafa Eskihellaç sağdan ortaladı. Adem Büyük kale alanı önünde yükselip kafayı vurdu, kaleyi tutturamadı.

Dakika 24: Sosa sol kanattaki Mesut Özil'e pas çıkardı. Bu futbolcunun topu aktardığı Mert Hakan'ın ortası auta gitti.

Dakika 25: Sosa'nın sol kanada gönderdiği top Semih Kaya'dan sekti. Serdar Dursun, bu topu kontrol etti vuruşunu yaptı, savunma araya girdi.

Dakika 32 GOL POZİSYONU: Fenerbahçe yarı alanından topla buluşan Mustafa Eskihellaç, ceza sahasına sokuldu, kaleyi karşısına aldığında şutunu attı. Berke, topu zorlanmadan aldı.

Dakika 33: Yeni Malatya atağında Tetteh, Adem Büyük'ün pasıyla sağdan savunma arkasına sarktı ve şutunu attı. Top yan ağlarda kalırken, hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 36: Fenerbahçe atağında Osayi Samuel, sağdan ceza sahasına sokuldu, şutunu attı. Ertaç topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 37: İrfan Can'ın sağ çaprazdan kale alanına ortaladığı topa Serdar Dursun dokunamadı.

Dakika 40: Mert Hakan, sol çaprazdan vurdu, kaleciden seken top karnere çıktı.Kornerden sonuç yok.

Dakika 41: Mert Hakan, yerden sert bir şut çıkardı. Ertaç topu kontrol etti.

Dakika 43: Yeni Malatya atağında Adem Büyük soldan ceza sahasına girmek isterken, Kim'den sıyrılmayı başaramadı.

Dakika 45: Kaleci Ertaç'ın uzaklaştırmak istediği top kısa düştü, Sosa'nın kafayla indirdiği topa Mert Hakan bekletmeden vurdu, üstten aut.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle bitti.

Dakika 48: Osayi Samuel'in pasıyla sağdan savnma arkasına sarkan İrfan Can'ın çizgiden ceza sahasına gönderdiği topu Wallace uzaklaştırdı.

Dakika 51: Yeni Malatya atağında Semih, orta sahadan ceza alanına topu gönderdi. Yay üzerinden topla buluşan Tetteh'in yerden şutu yandan aut.

Dakika 53 GOL- OFSAYT: Mesut Özil, soldan taşıdığı topu Mert Hakan'a aktardı. Bu futbolcunun ortaladığı topa Serdar Dursun kafayı vurdu ve ağlarla buluşturdu. Hakem, bu pozisyonda da ofsaytı belirledi ve golü geçerli saymadı.

Dakika 55: Yeni Malatyaspor'un soldan Haddadi ile kullandığı taç atışında savunmadan dönen topa Sadık Çiftpınar gelişine vurdu, farklı bir şekilde aut.

Dakika 56: Osayi Samuel, İrfan Can'a pas attı. Bu futbolcu Mesut Özil'e aktardı, vurduğu topa Sadık Çiftpınar kafayı vurdu, ancak Serdar Dursun topa sahip oldu. Bu futbolcu önde olan Ertaç'tan topu aşırtmak istedi, üstten aut.

Dakika 60: Yeni Malatyaspor'un sağdan Haddadi ile kullandığı serbest vuruştan gelen topa Wallace kafayı vurdu, direğin dibinden auta gitti.

Dakika 63: Serdar Dursun, hareketlenen Mesut Özil'e pas çıkarmakta gecikince, ofsayta düşen Fenerbahçe kaptanı arkadaşına tepki gösterdi.

Dakika 65: Sosa'nın orta alandan derinlemesine topuna hamle yapan Mesut Özil topu kontrol edemedi, Ertaç topa müdahale etti.

Dakika 69: Soldan gelişen Fenerbahçe atağında Pelkas çaprazdan ceza sahasına girdi. Geriye pas çıkardı, Mert Hakan yerden vurdu. Ertaç yatarak topu aldı.

Dakika 71: Yeni Malatyaspor'un ceza sahasının hemen dışında sol çaprazdan kullandığı serbest atışı Mallan kullandı, farklu bir şekilde aut.

Dakika 73 GOL: Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Valencia, soldan hareketlenen Pelkas'ı gördü, bu futbolcu penaltı noktası civarından topu uzak köşeye plaseledi: 2-0

Dakika 78: Zajc uzaktan kaleyi denedi, üstten aut.

Dakika 79: Yeni Malatya atağında Tetteh'i durdurmak isteyen Kim kendi sahasında yerde kaldı ve bir süre sakatlık geçirdi.

Dakika 83 GOL POZİSYONU: Sosa'nın savunma arkasına havalandırdığı topu sağ kanatta bomboş durumda kontrol etti, ceza sahası dışına kadar çıkan Ertaç'ı çalımlamak istedi, ancak ertaç rakibine geçiş izni vermedi ve golü engelledi.

Dakika 86: Yeni Malatya Semih Kaya ile savunmadan çıkmak isterken bu futbolcunun pası Zajc'a gitti. Sajc'ın tehlikeli noktadan aldığı pası aktardığı Pelkas vuruşunu yaptı, Ertaç iki hamlede topu alabildi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Suat (2 yıl önce)
    Sıradaki gelsin puan ve puanlar dağıtmaya ant içtik hoca transfer bekliyor adam bilmiyorki şam şeytanı bir yönetim kadromuz var kendilerini doyuramadıkki transfere sıra gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    İnşaAllah! Takım ikinci yarıda toparlanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Derhal kadroda radikal değişkliklere gidilmeli.yedek oyuncum yok diye bir mazeret olamaz artık.sanki ilkonbirin çok iyiymiş gibi.bundan sonra isimler üzerinde durmakda abes olur ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yıl 1989 başkan İstanbul'dan metin Kaya çağlayan küme düştük,yıl 2005 başkan İstanbul'dan Hikmet Tanrıverdi küme düştük,yıl 2022 başkan İstanbul'dan adil gevrek küme düştük gibi bir il düşünün hep aynı hataları yapıyor,konu başkanın İstanbulda yaşayan Malatyalılar dan olması değil,esas proplem başkan olana kadar Malatya kamuoyunun hiç tanımadığı insanların birileri tarafından bulunup başkan yapılmasıdır.esasinda biz bugün değil 2020 yılında düşmüştük ama ,o gün federasyon tarafından düşmenin kaldırıldığı anda başkan görevi bırakıp gitmeliydi ama istesede kendini oraya getiren irade istemediği müddetçe gidemezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Takımın bu noktada olmasının tek sebebi Başkan ve yönetimdir, covid-19 dan dolayı düşmenin kaldırıldığı sezon bırakması gerekirdi. Kayserispor maçında kendince bir şov yaptı ama kimse yemez inşallah stada giriş yasağı alır. Futbolcular büyük ihtimalle para alamıyorlardır yoksa düşme potasındaki hiç bir takım futbolcusu bu kadar rahat ve vurdum duymaz olmaz. Kimsenin bu yönetime para yardımı yapacağını zannetmiyorum, yapmayan da sonuna kadar haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)Ömer44 isimli kullanıcı yorumuna
    Güveni kaybetmiş hesap vermeyen açık ve şeffaf olmayan bir yönetime kim parasını verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    Ayrica oteki takimlarin gol atamayanlari bizim malatyaspor sayesinde fiyatlarini yukseltti.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    Aslinda yenmedikleri takim kalmaz bizim malatyasporumuzun ama bile,bile oynamiyorlar aralarinda bir problem var oynayis tarzlarindan belli ayaklarindaki topu goz,gore gore rakip takima birakiyorlar istanbul takimi olsun oteki takimlar olsun sifira karsi yenerler gucludur bizim takim ama ortami bozanlar var bence.. Mallanin youtube gollerine bakin birde malatyasporda oynayisina bakin birileri sabote ediyor bizim oyunculari zannedersem fazla ileri gidemiyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ligin en kötü yönetimi, sadece show yapmayı bilen hocası, en kalitesiz ve ruhsuz oyumcuları bizde. Bu ligde olmayı hak etmiyoruz malasef. Zaten bu sene düştükten sonra bu takımda BAL a kadar düşer. Adil Gevrek geçen hafta hakeme Malatyayı çok sevdiği için değil ceza alıp ortalıktan sıvışmak için saldırdı. Geçmiş olsun Malatya. Güle güle Malatya geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Haddini yeri ikinci lig. Ve sumudika ne zaman oyuncu değişikliği yapsa gol yiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Antalya maçı sonrası "Haddadi yi Antalya da bırakın , boşuna getirmeyin orada turizm de iş bulur kendine" deyince 56 dislike almıştım. o 56 futbol cahili nasıllar acaba şimdi. Adam da ikili mücadele yok, gayret yok, yetenek yok, futbol zekası yok, hırs yok. Munir önüne top atarsa orta yapacak diye milyon euro kazanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • shakiri (2 yıl önce)
    Demir attım ligin dibineee... bir hasret denizindeeee...
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (2 yıl önce)
    Senden hoca oyunculardan da birşey olmaz sizler aldığınız parayı nasıl yiyeceksiniz????
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (2 yıl önce)
    Zor durumda olan takımlara, moral arayan takımlara, haftalardır kazanamayan takımlar Y. Malatyaspor la oynadıklarını da hemen düzeliyorlar.yani Y. Malatyaspor çok güzel bir averaj takımı. Zaten en altta yerinizde aldı. Güle güle Y. Malatyaspor, Güle güle Adil Gevrek. Boşuna bu takıma takviye yapmayın. Sakın ha. Kısmet belki bir 15_20 yıl sonra Malatya nın bir takımı tekrar Süperligde yer alır. Belkide hiçbir zaman yer almaz. Biz şanslı sayılırız 5 sezon Süperligde bir takımı mız vardı. Ama yeni gelecek kuşak Malatya lılar belkide hiç Süperligde takımlarını göremeyecekler. Ama bu takım sahipsiz şehrin sahipsiz takımı olduğu için düşüyor düştü. Yazıklar olsun. Malatya lıyım deyip TV ye çıkıp boy gösteren Selahattin Gürkan a, tüm vekillere, işadamlarına Yazıklar olsun. Utanın Türkiye ye rezil ettiniz O koca Dediğiniz ama aslında küçük Malatya ya. Herkes rahat etsin Y. Malatyaspor düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (2 yıl önce)
    Senden bıktık artık adil efendi şu takımı getirdiğin hale bak.allaha havale ediyorum seni bizi rezil rusva ettin.hayır biz bu duruma düştüğümüz için kimsenin yanında konuşamıyoruz utancımızdan sen nasıl halen o başkanlık koltuğunda oturuyorsun pes doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Tek kelime ile yazıklar olsun size, süperligde oynayan bir takım iki pas yapamaz mı, bu ligin en zayıf takımı kesinlikle biziz bunu kabul ediyoruz, Fenerbahçe gibi bir takımı yenmeyi de sizden beklemiyorduk ama bu kadar ne yaptığını bilmeyen bir takım da olamaz. Bu takımın bile bile düşüşünü görüpte sesini çıkarmayan şehrin yöneticileri, siyasileri, işadamları, sanayicileri, stk ları bu tablonun sorumlularıdır. Artık çok geç bundan sonra para da bizi süperlige çıkaramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ertaçın yerinde olsaydım aldığım her topu tribünlere yollardım.her maçta Ademin kaptırdığı toptan gol yemek zorundamıyız.Mustafa eski hellaç sağ kanatta top toplayıcı çocuk gibiydi.semih yediğimiz her golde komedi oyuncusu gibi.Velhasıl takım tamamen bitik vaziyette.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevreğin takımı hak ettiği yere yerleşti.Vah Malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Tam bize göre bir takım. Bu takıma Şire pazarı esnafı halay çekip oynayabilir. Ben bu takımın maçlarını izlemek istemiyorum. Neden mi? 1.Münir diye bir topçu almışlar Allah rızası için bir tane topu olumlu kullanmadı. Bu kadar top kaybetme lüksü olmaz, olamaz bir futbolcunun... 2.Mustafa topu götürüp rakibe atıp gelir. Bir tane olumlu hareketi olmaz. 3.Kaptan Adem, Geçen haftadan ders çıkarmamış olacak ki hiç oynamıyor. 4.Tetteh topa vurmayı unutmuş. Mücadele de etmiyor. 5.Semih diye defans oyuncusunun her hafta yaptığı hatalar gına getirdi. Bu kadar laubali, hırsı olmayan, organize futbol oynamayı becermeyen bir takım daha yok bu ligde... Siz söyleyin bu takımın neyini izliyem. Beter olsunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Halaya devam Malatyam, yakışır
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Acisı bizi yakıyor onların umrunda olsa böylemi olurlar Malatyalı olmak ayricalıklı ama çilesi büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Düşmeye düştük bari Yılmaz Vural'ı getirin de savaşa savaşa dövüşe dövüşe düşek gardaş!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Savaşacak asker varmı varsa nerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)44 gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Yılmaz Vural ölüyü diriltir sen rahat ol gardaş!
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Tüm Malatyalıların ortak duası: Bi düşün de kurtulak şu işkenceden!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Bu ligte beş yıl bakanlık yapacaksin ikincilig topculariyla süper ligte başarılı olacaksin bari geçen yıl ki topculari birakmasiydin bundan daha cokpuan alırdık buravo başkan sana bu takımı birakmiyasin seneye daha iyi yere getirisin başkan ama ha kacmiyasin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Yazacak bir şey kalmadı Ne beyin ne de kalp kaldı Boş verelim diyorum olmuyor ALLAH hiç bir tataftarı bizim durumumuza düşürmesin Bizi bu hale getirenler gün yüzü görmesin koca karı gibi bedua ediyoruz çünkü kime hesap soralımki federesyon hakemler başkan yönetim oyuncular Hepsini Allaha haval ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bu ligin en zayıf takimiyiz buna birde kulüpteki maddi krizi ekleyiniz belki devre arası transfer yasağı gelebilir gelmese bile olmayan para ile kimi alacaksınız, bütün bunların üzerine Malatyalı iş adamları ve büyükşehir belediye. Başkanımız sayın Selahattin Gürkan nin desteğini kaybetmiş bir başkanla ligde kalabilirmiyiz kesinlikle kalamayiz ,sayın Adil gevrek lütfen inat etme bu kulübe son iyiliğini yap hemen istifa et ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaren bu takimin düşmesinin en onemli sebeplerinden biride sizin gibi taraftarlardır. 3 sezondur bütün konsantrayonunuz Adil Gevrek.Bir başkanın bu kadar üstüne giderseniz yanlis üstüne yanlışlar yapar.Bu sehrin en onemli sorumlularından biri Sn Gürkan 'dır .Niçin Haziran ayında bu takımı teslim edecek bir başkan bulamamıştır? Niçin kulüp içinde belediyenin her turlu(yonetim,denetim konusunda)destegini ve kontrolünü cekmistir.Sezon başlarken kadro planlamasının iyi yapılanmasında başkanında, meneherinde,teknik direktöründe büyük hatası vardir.Baskan değişmeli ama zamaninda yapilmali. Bakıyorum bazı yorumcular sadece Adil Gevrek'in istifasına kilitlemişler. Oysa bu takım biz Malatyaspor taraftarlarınındır. Takima nasıl destek oluruz bunun gayreti içinde olmaliyiz.Bakiniz Göztepe de bizimle aynı konumda .Stad ful dolu 90 dakika müthiş destek.Umutlarini kaybetmeden savaşıyorlar. Sizlerde birazcık umudu olanları da umutsuzluga düşürüyorsunuz. Ben bunları yazınca birtakım kişilerin işine gelmiyor hemen başkanın adamı damgasını yapistiriyorlar.Oysaki benim derdim Adil Gevrek değil sadece ve sadece Malatyaspor.Inanin yenilince hasta oluyirum.Cunki hücrelerime kadar iyi bir Malatyalı ve Malatyasporluyum.Birde şunu soylemek istuyorum.Bu kulübe kurşun atanlarda ve onlara destek verenlerde , bu hale gelmemizde önemli rol almışlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Benim de derdim Malatyaspor, ama bu adam benim gibi hiç kimsenin daha Malatyasporlu olamayacağını iddia ettiğim, Malatyaspor dan başka takım tutmayan bir kişi bile artık soğumaya başladıysa bunun tek sebebi şanş ve rakiplerimizin ikramları sonucu aldıklarımız puanlarla buraya kadar kalan (şahsına kişiliğine asla bir şey demediğim) ballı başkan ve O nu başımıza getirenler ve sonra da ellerini çekip takımı sahipsiz bırakanlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim şunu iyi anlamamız lazım. Bu saatten sonra Malatyaspor sevdalısı olarak ne yaparız. Takımı nasıl ayağa kaldırırız. Bunun adı şans olsun,güç olsun,sahiplenme olsun ama olsun.Mevcut kadromuz belli ekonomik koşullar ortada bu kadroya gereken desteği vererek önemli bir kurtuluş savaşı vermeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sumudica yedeği olmadığını söylüyor ama sahadaki oyuncuların da futbol oynadığı yok ki. Sen önce ilk 11’e futbol oynat. Ayrıca Haddadi denilen adamın yedeği varken ve adam bu kadar kötü oynarken neden değişmezsin bu adamı? Ademin adını bile doğru düzgün duymadık, neden ısrarla oynatmaya devam ediyorsun? Yedekler arasında herhangi bir genci oyuna alsan Adem’den daha faydalı olur!
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    dk 10 da gol yiyip tüm maç 5li savunma oynamamızın izahı nedir acaba sayın sumudica
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    DAĞINIK BİR VAZİYETTEYİZ Savunmamız çok dağınık. Ayrıca sanki düşme tehlikesinden uzaktaymış gibi açık oynuyoruz. Disiplin yok Toparlanmamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buca Kombi Servisi (2 yıl önce)
    Tam gazozuna maç ilk yarı bitti kart yok ilk yarı bitti hakem uzatma vermedi garip bir maç oldu Mustafa Ademe Vermez pas Adem Teteh pas atmaz bizim oyuncularda bitse şu maç orduzu pınarbaşına gitsek mangalımızı yaksak havasında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Zamanınızı boş yere harcayıpta maçı izlemeyin.Sonuç belli.Yine ademin artistik yatmalarını izleyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla