SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde İlk Yarı Sona Erdi, Yeni Malatyaspor Sonuncu!

0
Güncellendi - 2021-12-28 00:33:50
Süper Ligde İlk Yarı Sona Erdi, Yeni Malatyaspor Sonuncu!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 19. ve ilk yarının son hafta maçları tamamlandı. Haftayı 2-0'lık Fenerbahçe yenilgisiyle kapatan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ilk yarıyı 20. ve son sırada tamamladı.

Konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, 46 puanla sezonun ilk yarısı sonunda zirvede yer aldı.

Ağırladığı Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden İttifak Holding Konyaspor, 39 puanla Trabzonspor'un ardından ikinci sıranın sahibi oldu.

Bu iki takımı 33 puanlı Medipol Başakşehir, 32'şer puanlı Fenerbahçe ve Atakaş Hatayspor takip etti.

Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş, 28 puanla 7. sırada kendine yer buldu. Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde kalan Galatasaray ise 27 puanla ilk yarıyı 10. sırada tamamladı.

Düşme hattında ise 15'er puanı bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Kasımpaşa ile 17 puanlı Çaykur Rizespor yer aldı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yapılan maçlar ve sonuçları şöyle:

Kasımpaşa-Altay: 2-0

Galatasaray-Fraport TAV Antalyaspor: 2-0

GZT Giresunspor-Atakaş Hatayspor: 0-1

Trabzonspor-Medipol Başakşehir: 0-0

Çaykur Rizespor-Gaziantep FK: 0-1

Göztepe-Adana Demirspor: 1-1

Aytemiz Alanyaspor-VavaCars Fatih Karagümrük: 1-1

Fenerbahçe-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 2-0

Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor: 3-0

İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş: 1-0

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle:

LİGE 1 HAFTA ARA..

İlk yarının sona ermesi nedeniyle, bu hafta sonunda ligde maç bulunmuyor.

7 Ocak'ta başlayacak olan ikinci yarının ilk hafta maçlarının programı ise şöyle:

malatyahaber.com- İstanbul, AA

ARŞİV FOTO: Yeni Malatyaspor'un, geçtiğimiz hafta Malatya'da oynanan Kayserispor maçına çıkan 11'i..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Murteza (2 yıl önce)
    Kansersporda transfer varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Ligden düşen ilk takım olacağız desem bana kizacaksiniz ama ben gerçeklere bakarım hayallerle yaşayamam aklımı kullanırım gerçekler ve aklım bu başkanla bu işin olmayacagini söylüyor yanilmayi çok isterim .
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Yeni malatyaspor DÜŞMÜŞTÜR ! an itibarı ile 40 milyon lira bir paraya ihtiyaç var transfer tahtasının açılabilmesi için bence açılmasın o tahta daha da borca batmaya gerek yok.Zaten elinde genç bir kadro var,neden bunu kullanmıyorsunuz ? Sumidica ile yollar ayrılmalı.Daha önce de yazdım coşkun demirbakan olur,yücel ildiz olur ya da bizim canımız ciğerimiz hayati palancı olur bu isimlerden birini getir takıma 1 lige hazırlık yap ve seneye daha tecrübeli bir kadroyla alt ligde devam et. Adil gevrek olayının yanı başkanlığını devam ettirmesinle alakalı konuşmak gerekirse zaten sene sonuı kendi kaçıp gidecek tabi iş işten geçmiş olacak.Asıl yerine bu bataklığa kim gelir bu tartışılmalı bu saatten sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    A.gevrek yeni por yasasına göre bu klüpde durmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Adil Gevrek yaptığı olaylı son maçın ardından yaptığı açıklamada: "Bu takım zorlanır, kötü oynar, --düşer-- ama yine de hakkımızı sonuna kadar savunacağız." Düşer derken??? Kabul ettin yani !!! Allah müstehakını versin be adam !! Ağzından çıkacak tek bir olumlu kelimeye, kışın aç kalıp bir parça ekmek bulma hayali taşıyan sokak kedisi vari bekleyen onca taraftar bunları mı duyacaktı??
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyf (2 yıl önce)
    Sezon başında adil gevrek'i destekleyelim diyenler vardı. 3 5 tane 5.lig amatör takım futbolcusu transfer edince seviniyorlardı. Bu başkandan bir yol olmaz, adamda esnaf kafası var, bakkal dükkanı idare eder gibi kulübü yönetiyor dedik. 2 maç kazanınca hemen havalara girdiler. Aldınız mı şimdi desteklemeyi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu sonuca şaşıran varmı? tabiki hayır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Adil Gevrek in takımı sondan liderliğe indi. Başkan eserinle gurur duyuyorsun hakkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Getirin Yılmaz Vural'ı takımı döve döve hizaya getirsin, Düşsek de onurumuzla düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi doğru hemen Yılmaz hoca gelsin istediği bir kaç oyuncu alınsın , göndereceği oyuncular gönderilsin en azından dussek bile mücadele ile düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence ziya Doğan gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bunun böyle olacağı taa başından belliydi. Miletvekilleri ve belediye başkanları da bu duruma seyirci kaldı. Başkanın zaten umurunda değil. Koltuk sıcak kalkmasın.
    0
    0
    Yanıtla