SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhalelerimizi Canlı Yayınlıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-12-31 23:18:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemize açık, şeffaf ve katılımcı belediyecilik felsefesinden ödün vermeden hizmet ederken; mal, hizmet ve yapım işleriyle ilgili tüm ihalelerimizi, satış ve kiralama faaliyetlerimizi gerçekleştirdiğimiz encümen ihalelerimizi ve aylık meclis toplantılarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı yayınlamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Şeffaf ve hesap verilebilirlik ilkesinden ayrılmadan Yeşilyurt’lulara en güzel hizmetleri ulaştırmaya devam ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar hemşehrilerimize her zaman açık, şeffaf ve hesap verebilirlik ilkesinden taviz vermeden hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımızın bize emanet ettiği bu görevi layıkıyla yerine getirirken devletimizin aktardığı kaynakları doğru ve planlı bir şekilde yerinde kullanılmasına özen gösteriyoruz. Belediye hizmetlerini yürütürken toplumun tüm kesimlerinin çalışmalarımızdan haberdar olmasına önem veriyoruz. Bu kapsamda; 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun Temel İlkeler başlıklı 5. Maddesinde yer alan ‘İdareler, bu Kanuna göre yapılacak ihalelerde; saydamlığı, rekabeti, eşit muameleyi, güvenirliği, gizliliği, kamuoyu denetimini, ihtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanmasını ve kaynakların verimli kullanılmasını sağlamakla sorumludur.’ ilkesinden ayrılmadan mal, hizmet ve yapım işleriyle ilgili tüm ihalelerimizi, satış ve kiralama faaliyetlerimizi gerçekleştirdiğimiz encümen ihalelerimizi ve aylık meclis toplantılarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı yayınlamaya devam ediyoruz. Yeşilyurt’umuzu kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yönetip, ilçemizin geleceğini hep birlikte planlıyoruz. ” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız