SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eksik YMS, Trabzon'da Tek Gole Boyun Eğdi:1-0

0
Güncellendi - 2022-01-08 01:12:20
Eksik YMS, Trabzon'da Tek Gole Boyun Eğdi:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Ligde sezonun ikinci yarısı açılış maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Tetteh, Adem Büyük, Wallace, Haddadi, Ndong ve Rahman Buğra Çağıran'dan yoksun kadrosuyla mücadele eden Yeni Malatyaspor, 23. dakikada Cornelius'un golüne boyun eğdi.

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Kerem Ersoy, Samet Çiçek, 4.Hakem- Cihan Aydın, Ali Şansalan(VAR), Bahattin Duran(AVAR), Özgür Yankaya(AVAR)

TRABZONSPOR A.Ş.: 1. Uğurcan Çakır, 4. Hüseyin Türkmen, 8. Dorukhan Toköz (Dk.82 6. Emmanouıl Sıopıs), 9. Anthony Nnaduzor Nwakaeme, 10. Abdülkadir Ömür, 11. Anastasıos Bakasetas (Dk.87 5. Berat Ayberk Özdemir), 14. Andreas Evald Cornelıus (Dk.90+1 19. Bangaly Fode Koıta), 17. Marek Hamsık, 23. İsmail Köybaşı, 24. Stefano Wılfred Denswıl, 33. Bruno Da Sılva Peres

YEDEKLER: 16. Erce Kardeşler, 59. Arda Akbulut, 5. Berat Ayberk Özdemir, 6. Emmanouıl Sıopıs, 7. Yusuf Sarı, 19. Bangaly Fode Koıta, 28. Salih Kavrazlı, 29. Yunus Mallı, 41. Murat Cem Akpınar, 70. Ahmetcan Kaplan

TEKNİK SORUMLU: Abdullah Mucib Avcı

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane, 14. Stephen Patrıck Mallan (Dk.66 77. Mert Miraç Altıntaş), 16. Sadık Çiftpınar, 26. Semih Kaya, 44. Mounır Chouıar, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 66. Jospın Nshımırımana, 90. Kubilay Kanatsızkuş (Dk.80 19. Haqı Osman),

YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 15. Erıc Ndızeye, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya

TEKNİK SORUMLU: Marıus Nınel Şumudıca

GOL: Dk. 23 Cornelius (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk. 38 Karim Hafez, Dk. 86 Nshimirimana (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

Dakika 4: Trabzonspor kazandığı serbest atışı Bakasetas'la kullandı. Defansın müdahale ettiği top kornere çıktı. Atışı yine Bakasetas kullandı ve gelen topa Ertaç sahip oldu.

Dakika 6 KIRMIZI KARTI GÖSTERMEDİ: Yeni Malatyaspor'lu Karim Hafes, orta sahada rakip oyuncu Peres'le mücadele sırasında, bu oyuncu tarafından yüzüne atılan yumruk- tokat karışımı müdahaleyle kendini yerde buldu. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyonda ev sahibi takımın oyuncusuna kırmızı kart gösteremedi. Yüzünde kanama meydana gelen Karim Hafes, kan bulaşan formasını değiştirdikten sonra oyuna devam edebildi.

Dakika 8: Abdulkadir'in pasıyla ceza sahası yayı içerisinde buluşan Dorukhan defanstan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Serbest vuruşu Bakasetas kullandı. Serbest atışta top defansın müdahalesiyle kornere çıktı. Kornerden gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 13: Yeni Malatya atağında Stefano Denswil'in müdahalesiyle Kubilay Kanatsızkuş kendini yerde buldu. Malatya tarafı faul beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 16: Yeni Malatyaspor atağı Sadık'la başladı. Bu futbolcunun pasıyla savunma arkasına sarkan Kabilay Kanatsuzkuş, Hüseyin'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem bu pozisyonda da oyunu kesmedi.

Dakika 19: Sağdan Perez'in ortaladığı topu Malatya savunmasında Semih Kaya uzaklaştırdı.

Dakika 23 GOL: Trabzon Andreas Cornelius'un golüyle öne geçti. Nwakaeme'nin soldan ortaladığı topu çaprazdan kontrol eden Cornelius vuruşunu yaptı ve golü attı: 1-0

Dakika 26: Hamsik sağdan Malatya ceza sahasına topu gönderdi. Arka direkte hamle yapan Cornelius'un vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika 27: Karim Hafes'in ortaladığı top, savunmaya çarptı, kornere çıktı.  Hafes'in kullandığı kornerden gelen topa Awuku kafayı vurdu, yandan aut.

Dakika 29: Trabzon atağında Hamsik sağdan ortaladı, Denswil kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

Dakika 34: Bruno Peres, sağdan ceza sahasına ortaladı. Ertaç topu aldı.

Dakika 35: Sodan kazanılan serbest vuruşu Hamsik kullandı, top savunmadan döndü.

Dakika 38: İsmail Köybaşı, soldan topu kontrol etmek isterken, savunma müdahale etti.

Dakika 40: Bruno Peres'in sağdan ortaladığı topa Cornelius yükseldi ve kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 41: Bakasetas'ın ceza sahasına gönderdiği top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 44: Nwamaeme, sol kanattan ortaladı, savunma topu uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+3 GOL FIRSATI: Yeni Malatya atağında Mounir, sağ kanattan 3 oyuncuyu geçip içeriye ortaladı. Arka direkte topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş, çok kötü vurdu, auta gönderdi ve mutlak gol fırsatını değerlendiremedi.

İlk yarı Trabzon'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Bakasetas, Yeni Malatya savunmasını geçemedi.

Dakika 48: Trabzon'un soldan gelişen atağında Cornelius'u engellemeye çalışan Semih Kaya, ceza sahası çizgisi önünde topu elle kesti. VAR kontrolunda müdahalenin ceza sahası dışında olduğu belirlendi. Serbest vuruşu Nwakaeme kullandı, sonuç yok.

Dakika 50: Soldan kullanılan korner atışında Bakasetas'ın gönderdiği topa Nwakaeme kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 52: Malatya atağında, soldan Muonir ortaladı, Rayan Aabid'e gelen topa Trabzon defansı müdahale etti.

Dakika 55: Sağdan Abdulkadir ortaladı, Cornelius ceza sahasında topa dokunamadı.

Dakika 59: Abdulkadir, Cornelius ile verkaç yaparken yerde kaldı. Hakem serbest vuruş kararı verdi.Ceza sahası sağ dışından kazanılan atışı Bakasetas kullandı. Barajdan dönen topa yine aynı oyuncu vurdu, savunmadan seken topa Dorukhan müdahale etti. Topu Ertaç aldı.

Dakika 61: Hamsik, ceza sahası dışından vurdu, Ertaç'ta kaldı.

Dakika 67: Savunma arkasına sarkan Nwakaeme, soldan ceza sahasına girdi, vuruşunda top savunmadan döndü. Dönen topa bu kez Bakasetas vurdu, Ertaç engelledi.

Dakika 71: Trabzonspor çıkmak isterken topu kapan Jospin, savunmaya takıldı.

Dakika 73: Kubilay Kanatsızkuş, soldan topu sürerken Denswil'in müdahalesiyle yerde kaldı. Paslaşarak kullanılan serbest atışta topla ceza sahasına girmek isteyen Semih Kaya'yı savunma engelledi.

Dakika 75: Hamsik'in sağdan ortaladığı topa Dorukhan yükseldi ve kafayı vurdu. Üstten aut.

Dakika 79 GOL- OFSAYT: Nwasaeme, soldan ceza sahasına girdi ve vuruşunda top Ertaç'tan döndü. İkinci kez Hamsik vurdu, Erktaç tekrar çıkardı. Üçüncü kez Cornelius vurdu, bu futbolcu topu ağlarla buluşturdu. Ancak hakem ofsaytı belirledi ve golü geçersiz saydı.

Dakika 88: Hamsik, soldan arka direğe ortaladı, Cornelius yetişemedi.

Dakika 89: Nwakaem'nin vuruşunda top Ertaç'ta kaldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+3 VERİLMEYEN PENALTI: Yeni Malatya atağında ceza sahasına giren Haqi Osman, defans oyuncusu Hüseyin tarafından yere indirildi. Yeni Malatyaspor bu pozisyonda penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

Karşılaşmayı Trabzonspor 1-0 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha (Trabzon)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adem ve haddadi olmayınca takım daha iyi oynuyor.bunlarla kendi sahamızda Trabzondan 5 tane yemiştik.Hagi osman ilkonbire adapte edilirse rakip savunmayı dağıtır.Mustafa ile semih bir an önce takımdan gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslında Mustafa iyi futbolcu bence. Defansta etkisiz ortada oynamalı. Diğer yorumlarına katılıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Alanya maçında müthiş başladık, üç tane penaltı verilmedi, doğrandık ve farklı yeneceğimiz maçta yenildik, Kayseri maçı öyle , Trabzon böyle, biz neden maça çıkıyoruz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Karadenizli siyasetçilerin Kirlettiği, bir tiyatro lig izliyoruz. Ortada Hakem hatası falan yok kimse kimseyi kandırmasın. Trabzonlu yorumcular bile gizleyemedi pozisyonları. kurgulanan ligin uygulaması var.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Giresun macinda cuney cakir kayseri macinda huseyin gokce trabzon macinda var Hakemi ali sansal ve maci yoneten hakemler yuzunden puan kayip etti en az 5 puan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adem olmayınca takım biraz daha güzel oynuyor.hagi osman ikinci yarının başında oyuna girseydi daha verimli olurdu.sağ kanatta mustafa yine yokları oynadı.bu kadro ile ligde kalmamız imkansız gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • SN Mustafa bey Haji Osman'nin henüz futbol kişiliği oturmuş değil. Şu an için bu takimda oynayacak düzeyde değil. Sahada koşması bile dengeli gözükmüyor. Trabzon'nun bir futbolcusunun maliyeti neredeyse Malatyaspor'la eş değerde. Buna rağmen çok iyi mücadele verilmeyen sarı kartlar,kırmızı kart,penaltı tabii doğal olarak mukadder olan yenilgi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Diğer oyuncularımızın durumunu gözönüne alırsak kötüler içinde en iyisi diyebiliriz.zaten fazlada seçme şansımız yok.daha önceki maçlarda daha hırslı daha istekliydi.sürekli yedek oturtup arasıra son 10 dakikada oyuna giren bir oyuncunun ruh halinide dikkate almak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemali (2 yıl önce)
    VAR ınız batsın ve hakemler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Trabzon Mağlubiyeti abartılacak bir mağlubiyet değil.Ancak her maçında tartışmalı pozisyonlarda devamlı aleyhine karar verilen artık bir Malatyaspor var.Bu olayların tek sebebi kabul edin yada etmeyin son yıllarda Malatyasporu değersizleştiren davranış ve uygulamaları nedeniyle A.Gevrektir.Malatyaspor A.gevrek sayesinde artık dikkate alınmayan bir takım haline gelmiştir.Dikkat edin,Malatyaspor her hafta resmen doğranmaktadır.Bu işleri sahaya çıkıp,hakeme saldırmakla çözemezsiniz. İstatistiklere bakın süper ligde en çok penaltı alan takımlar;1-Giresun 2-Trabzon 3-Rizespor Bu sıralama size bir fikir veriyor diye düşünüyorum.Burada etkili karadenizli siyasetçileri saymaya gerek varmı? Malatyaspor ise bu konuda sonlarda..Malatyaspor hem kadro yapısı hemde etkisiz ve belirsiz yönetimi ile bu şekilde bu ligde mualesef zor barınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Gerekirse takımı ligda çekelim bu bir deyil iki deyil üç deyil her hafta hakimiz yeniliyor bu sefer sinaya cekmayacayiz hakimizi arayacayiz hak verilmez hak alinir cidi diyorum ligda cekilalim bir milad olsun eeey adil hakemlarda insandır hakemlar insan olsa bunları yapazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Hakemlerden canımız çok yanıyor var lehimize hiç devreye girmiyor mhk ve tff yi kınıyorum yeter artık hakemler böyle devam edecekse boşuna artık çıkmasın bizim takim maçlara siyasilerimizin devreye girmesi gerekiyor bugün kü maç icin trabzon böyle şampiyon olacaksa bence olmasın çok lekeli mac oldu hakkı beraberlikti bence.... bu maçın kazananı bence sumidica dır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Ey atvspor da yorum yapan reha kapsal sen iyi bir teknik direktör olsan takım çalıştırırsin...ne demek bu trabzon 9 kisiylede yener...hakem 4.dakika kırmızı verse,son dakika penaltı ve kırmızı verseydi göreydim o zaman trabzonu... malatyanin kıymetli siyasileri malatyasporu kesip biçiyorlar lutfen sahip çıkın.. başkan yok sahip yok ama bu teknik yönetim ve futbolcularımız direniyor...birlik olalım.. başka malatyaspor yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynı zamanda Mehmet Yılmaz denen topçu Hafez e yapılan harekete bile sarı kart diyor. Bunlarda yorumcu olarak para kazanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Çok ağır yorum yazarım ama editör yayınlamaz.Şerefsizliğin pirim yaptığı ülkede futbolda yapılan adaletsizlikler sizi şaşırtıyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Biraz futboldan,ekonomiden anlayan , ayağını yorganına göre uzatan Malatyalı bir kaç futbol adamını ligleri izleyip futbolcu bulmakla gorevlendiren , aldığını verdiğini açık ve şeffaf yapan Malatyalı iş adamlarının ve ilimiz yöneticilerinin güvenini kazan bir başkan bu kulübü rahatlıkla yönetir, bugün bizdeki en büyük sorun güven sorunudur ,güven sorununun yanında federasyon ve hakemler neznindede kaleminiz kırılmış ise işiniz bitmiş demektir,işte bütün bu nedenlerden dolayı 2 yıldan beri sayın başkana bir iyilik yap görevi bırak diye yalvarıyoruz bu saatten sonra görevi biraksada hiç bir şey değişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (2 yıl önce)
    Hocayı tebrik etmek lazım bu beceriksiz kadroyla iyi oynatmaya çalışıyor ama imkanlar kısıtlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Şişo can (2 yıl önce)
    Uyan Malatya ayağa kalk düşersende şerefinle düş seni kimsenin düşünmesine izin verme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Futbolcular ı kutluyorum. Güzel mücadele oldu. Kazanmamızın imkan ı yoktu. Federasyon zaten Y. Malatyaspor un üzerini çizmiş. Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı. Selahattin Gürkan Malatya nın belediye başkanı yım diye çıkıp gezmesin, TV. lere çıkıp hava atmasın. Şehrin takımına sahip çıkmayan ı kimse sevmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence bu kara donlu futbol katillerin gölgesinde Trabzonspora şampiyonluk yakışmıyor ligten çekilsek ne olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra çok zor dostum çok zor haftaya bugün dananin kuyruğu kopacak eğer 7 veya sekiz transfer yaparsak iyi olur ama uyum sorunu diğer taraftan gelen oyuncuların son Forum durumları nedir bilmiyoruz inşallah şans bizden yana olur demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Bugünkü hakemler mesajı Adil Gevrek’e verdiler, Sen misin hakemlere saldıran der gibi Trabzonspor’u galip getirdiler. Ertaç’ında son dakikadaki degajı için ayağına sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Kubilay bursa dan ayrılınca taraftarı bayram yaptı. Bizimkide beleş diye(tabi başka avantası yoksa) hemen transfer etti. Sonuç ortada 2. Ligde bile oynatmazlar bunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Ligin lideri ile sonuncusu arasındaki fark bu kadar olur. Bu takım belki de tarihinde ilk defa rakip kalecisine şut çekmeden biten maçı olarak da adını altın harflerle yazdıracak kadar ruhsuz, amaçsız, başkansız, sahipsiz bir durum vardı. Hafes e yapılan hareketi görmeyen hakemler ve bunların başı Yunus Yıldırım bu takımı alt liglere göndermede ki üstün gayretli çalışmasının meyvesi vermeye devam ediyor. Burada liderin üç puanına birşey diyemiyoruz, çok rahat bir haklı galibiyet aldılar, bizim artık ligden çekilmemiz ya da genç oyunculara şans verilip onları kazanalım seneye birinci ligde çok lazım olacaklar..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya 01 (2 yıl önce)
    Son saniye penaltıyı vermiyerk Trabzon u şaibeli şampiyonluğunu kutlarım diyemem bence zor olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Buraya kadar bu takımla, biz düşeriz bu saatten sonra trabzonda sampiyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakkos ali (2 yıl önce)
    Yakında Elazığ Malatya derbisine hazır olun :))
    0
    0
    Yanıtla
  • siz önce amatör bataklığından çıkın, bizim seviyemize gelin sonra ötün!
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle şeylere gerek yok kardeşim. İnşallah Elazığ da çıkar komşu şehir. Futbol birleştirici olmalı. Kıskançlıklar ve düşmanlık lar değil.Spor bu sonuçta. İnsanlar stadlara gidip doksan dakika eylesin ler diye çıkarılmış. Ama bunu öğrenemedik değil Elazığ . Aynı şehrin ilçe takımları bile maçtann sonra birbirlerine giriyor lar. Çok yazık..değmez bu bu dünya için..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yesilyurtlu (2 yıl önce)Gakkos ali isimli kullanıcı yorumuna
    Catlasanda bu takim ligde kalacak. Bal ligine düsmeyin düsmeyinde....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor en az 3 sene arka arkaya küme düşerse ,elazığ da amatörde kapanmazsa böyle bir maçı belki seyredersin. Bence amatördeki bir takımın taraftarı denk olduğu takımlarla yorum yapması daha doğru olurdu. Son söz;Senin bahsettiğin kantar, Bursada ancak kestane tartar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Yanlız kaplanım benim seni bu hale getirenler utansın ,biraz gayret at bir tane Türkiye bir hafta sizi konuşsun olmazmi neden olmasın diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Biz ne yazarsak yazalım, Ne dersek diyelim.... Malatyanın ipini Çekmişler. Karım Hafez e yapılandan Sonra Dahada ayyuka Çıktı...Çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)Turo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kulüp başkanı hakemlere saldırırsa hakemlerdende başka ne beklenir. Olacağı zaten bu. Size katılıyorum ipi çekenlerden biriside bizim başkan. Artık geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu kadroyla bu kadar Ama hocam kubilay yerine hagi osman la niye başlamazsın...Bu arada tüm takımı ve teknik kadroyu ben de kutluyorum..yönetimsiz buraya kadar.. .
    0
    0
    Yanıtla
  • osman daha topu kontrol edemiyor hocanın seçeneği kısıtlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kubilay ne yapıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Adam resmen karim hafeziz suratına vurdu. Hakem kart göstereceğine nerdeyse karim hafezi atacaktı. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bizi bu duruma düşüren üstüne borç batağına batıran bütün bunlara rağmen başkanlığı bırakmayan ve onun şak şakcilari eserinizle gurur duyabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yedeği olmayan takım transfer tahtası kapalı ağam cek ,cak diyerek bizimle alay ediyor ,şehri terk etmeyen hiç olmazsa on biri sahaya cikarmamizda ki katkılarından dolayı hocaya ve oyunculara teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla