SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kime Dokunsak Binlerce Ah İşitiyoruz"

0
Güncellendi - 2022-01-16 03:29:49
A- A+ PAYLAŞ

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı’nca organize edilen ve bir süredir devam etmekte olan “Gönül Buluşmaları”sürüyor. Partinin İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, (fotoğrafta sağdan 4.) ” Kime dokunsak binlerce ‘ah’ işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz” dedi.

“Gönül Buluşmaları”nda, Malatya’nın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşlar ile biraya gelindiğini belirten Dr. Uçkan,” Toplantıları bir araya gelmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Ancak, ekonomik sıkıntıların insanların fazlasıyla gündemini oluşturduğunu görüyoruz. Herkes ekonomik açıdan yaşananları anlamaya çalışırken, gelecekleri ile ilgili yaşadıkları endişeleri bizlerle paylaşıyor. İnsanlarımız arasında karamsar bir hava etkili. Kime dokunsak binlerce ‘ah’ işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz. Görünen o ki, iktidarın ekonomi ile ilgili aldığı kararlar ve uygulamalar vatandaşı rahatlatmamış durumda. Endişe büyüyor. İnsanlar faturalarını ödeyemiyor, gelen zamlar altında eziliyor. İşsizlik dayanılmaz boyutlarda..

Güçlü kadrolara sahip Gelecek Partisi’nin iktidarında Türkiye bu sıkıntılarından kurtulacaktır. Seçim kaçınılmaz artık. Halkımız bu süreci iyi değerlendirmeli ve kendisine bu sıkıntıları yaşatanlara sandıkta gereken dersi vermeli.

Gelecek Partisi olarak kentimize maddi ve manevi alanda kazanım sağlayacak her konuda çözüm ve önerilerimizi herkesle paylaşmaya devam edeceğiz. Demokrasinin en önemli unsuru olan STK’larımızla, mahalle muhtarlarımızla kentin kanaat önderleri ile bir çok görüşmede bulunarak ülkemiz ve kentimiz ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz” diye konuştu.

Gelecek Partisi İl Yönetimi, son olarak Yeşilyurt Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci, Atatürk Mahallesi Muhtarı Salman Şahbaz, Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük, Bostanbaşı mahallesi muhtarı Faik Özbay, Yakınca mahallesi muhtarı Mevlüt Tunç ve Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit’i, ziyaret ederek mahallelerin sorunları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu. Ayrıca Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene, Akçadağlılar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret edilerek, özellikle gençlere yönelik yapılacak eğitim, sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız