SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Merkezinde ve Yükseklerde Kar Mücadelesi

İl Merkezinde ve Yükseklerde Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkez olmak üzere yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçeler ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için, karla mücadele çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

Kar yağışının yoğun olarak görüldüğü bölgelerde kar küreme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aksatmaksızın sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Malatya merkezde Cumartesi gecesi yağan kar nedeniyle kaldırımlarda temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, kar temizleme ve yol açma çalışmalarında Arapgir İlçesinde 4, Battalgazi İlçesinde 1, Darende İlçesinde 2, Hekimhan İlçesinde 14 ve Kuluncak İlçesinde 6 mahallede vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • zafer dağgülü (3 yıl önce)
    ne mücadelesi pazar sabahı yeşilyurt yolunda bir sürü kaza vardı.belediyelerimiz uykuda kalmıştı yine.yav allahtan korkun yılda 1 kere 2 kere kar yağıyor onda bile geç müdahele ediyorsunuz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (3 yıl önce)
    İyide merkeze yağan kar sadece 1 santim bununlamı mücadele ediyor?
    0
    0
    Yanıtla